Libero Aankoop

Libero Aankoop

4.4 reviewscore • 10 reviews
P

Ik mistte het persoonlijke contact

In algemene zin was mijn ervaring met Libero Aankoop positief. Ze werkten professioneel en efficiënt. Wat ik wel miste, was het persoonlijke contact en de menselijke benadering. De aankoop van een huis is een grote gebeurtenis en brengt enige onzekerheid met zich mee, vooral op gebieden waar ik minder bekend mee was. Daarom had ik hun hulp ingeschakeld. Het feit dat de communicatie voornamelijk via e-mail verliep, vond ik soms lastig.

Pieter 11 mei 2023
Reageer
I

Uitstekend alternatief voor dure aankoopmakelaars

Libero Aankoop is een uitstekend alternatief voor dure aankoopmakelaars, vooral als je zelf een actieve rol kunt spelen in het aankoopproces en financieel goed onderlegd bent. De makelaar van Libero biedt ondersteuning, bemiddeling en onderhandeling. Ze nemen contact op met de verkopende makelaar en staan je bij waar nodig. Bovendien helpen ze bij het beoordelen van de koopovereenkomst vanuit hun expertise. Als tevreden klant heb ik met hun hulp mijn vijfde huis gekocht.

Ingrid 2 nov 2022
Reageer
E

Goed bereikbaar en snelle reacties

Mijn ervaring met Libero Aankoop was overwegend positief. Het proces en de communicatie werden aanzienlijk verbeterd toen ik aan één vaste aankoopmakelaar werd toegewezen. Daarvoor had ik geen duidelijk aanspreekpunt, wat verwarrend was. Ze waren echter altijd goed bereikbaar en reageerden snel. Echt een fijne ervaring rijker met deze partij!

Evelien 2 jul 2022
Reageer
K

Zeer deskundig

Libero Aankoop was zeer deskundig en hielp ons bij het bepalen van een goede prijs en bij de onderhandelingen. De communicatie en samenwerking waren uitstekend. Ondanks concurrentie van 10 andere bieders, slaagden we erin ons droomhuis te kopen. We zijn ervaren huiseigenaren, maar Libero Aankoop was cruciaal voor dit succes. Een dikke tien plus!

Karel 20 jun 2022
Reageer
M

Soms iets traag maar uitstekende dienstverlening

De communicatie met Libero Aankoop was goed, helder en duidelijk. Ze waren altijd vriendelijk en betrokken. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend, vooral als je bedenkt wat de meeste aankoopmakelaars kosten. Het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken, is dat het soms meer dan een dagdeel duurde voordat ik mijn aankoopmakelaar kon spreken. Dit doet echter niets af aan mijn tevredenheid, en ik zou Libero Aankoop aanbevelen.

Marieke 6 apr 2022
Reageer
J

Zelfs goed voor engelstaligen

Als Engelssprekende klant vond ik de service van Libero nuttig voor iemand die nog niets weet over het koopproces van een huis in Nederland. Als je echter al bekend bent met het proces, is de hulp minimaal. Je betaalt voor wat je krijgt, misschien zelfs iets te veel voor de internet-/afstandsbedieningsservice. Hier zijn enkele overwegingen voor verbeteringen: ze hadden potentiële toekomstplannen met betrekking tot het huis moeten onderzoeken, zoals veranderingen in het landschap of nieuwe bouwplannen in de buurt. Ik gebruikte hun service voornamelijk om de juridische aspecten en details van de akte te controleren. Zelfs hiervoor moest ik de laatste stap zelf met de andere partij afhandelen. Ze hadden proactiever kunnen zijn, want ik moest het grootste deel van de tijd het proces zelf volgen. Er is meer vriendelijke service nodig voor Engelssprekenden, want hoewel ze gepersonaliseerde e-mails beloofden, waren het eigenlijk alleen automatisch gegenereerde e-mails, en dat nog wel alleen in het Nederlands.

John 1 apr 2022
Reageer
M

Wisselend van goed tot erger

Mijn ervaring met Libero Aankoop was wisselend. Het woningalert was niet sneller, en soms zelfs trager dan gratis woningalerts die je bij makelaars kunt krijgen. Dit vond ik misleidende reclame. De begeleiding op zich was oké, maar je moet je realiseren dat je voor online begeleiding kiest. E-mails werden snel beantwoord en hoewel telefonisch contact soms langer duurde, werd je altijd teruggebeld.

Marianne 31 mrt 2022
Reageer
B

Na twijfel toch een goede ervaring

In het begin twijfelde ik of ik de juiste keuze had gemaakt met Libero Aankoop. Ik miste uitleg en een persoonlijk introductiegesprek. Uiteindelijk vond ik mijn nieuwe huis op een andere manier, maar ik heb Libero toch ingeschakeld voor het verdere proces. Daar ben ik tevreden over. Het was snel en duidelijk, en ik heb geld bespaard met de tips van Denise, mijn aankoopmakelaar. Dankzij Libero zou ik ze aanbevelen, maar mijn tip aan nieuwe starters is om niet alleen via Libero te zoeken, maar overal. Uiteindelijk zal Libero van pas komen vanaf het bod tot het einde.

Bart 22 mrt 2022
Reageer
A

Prettig en efficient

Libero Aankoop heeft ons op een prettige, efficiënte en doelgerichte manier ondersteund bij de aankoop van ons nieuwe huis. Denise heeft ons geholpen met praktische zaken die je als koper maar zelden tegenkomt. We waardeerden haar inzet enorm en zouden alleen door haar al weer nog een huis kopen. Echt een aanrader om naar haar te vragen.

Anna 7 feb 2022
Reageer
A

Strategieen besproken en gaan maar

We konden direct contact opnemen en strategieën bespreken met Libero Aankoop. In deze markt ging alles snel, maar Libero maakte het overzichtelijk. We kwamen enkele obstakels tegen, zoals verkopers die eerder wilden opleveren dan in het contract stond. Hierover onderhandelde Libero met succes opnieuw over de voorwaarden. Ook viel de eerste taxatie tegen, maar Libero regelde een second opinion die gelukkig zoals verwacht was. Hij heeft het onderste uit de kan gehaald en ons bod verhoogd. Kortom, zeker doen!

Alia 5 feb 2022
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van maart 2024.

Over Libero Aankoop

Libero Aankoop is een toonaangevende online aankoopmakelaar die in heel Nederland actief is. Ze onderscheiden zich op verschillende vlakken: ze zijn uitsluitend gespecialiseerd in aankoopbegeleiding, werken volledig online en bedienen klanten door het hele land. Het feit dat ze uitsluitend als aankoopmakelaar optreden, garandeert dat ze altijd in het belang van de koper handelen zonder dubbele belangen. Met hun online en telefonische aanpak kunnen ze sneller en efficiënter handelen dan traditionele makelaars. Bovendien bieden ze gespecialiseerde aankoopbegeleiding aan klanten door het hele land. Libero Aankoop is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar professionele aankoopbegeleiding bij het vinden van hun droomwoning.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.liberoaankoop.nl
  • info@liberoaankoop.nl