You-mobile

You-mobile

4.3 reviewscore • 3 reviews
R

iPhone 13 pro goud 128GB voor 724 euro

Door middel van de black friday week heb ik bij youmobile een refurbished iPhone 13 Pro Goud besteld met 128GB. Was de volgende dag keurig in huis en heb hiervoor 724 euro besteld, zat ook een gratis screenprotector bij dus goede service. Weet niet wat ik er verder over kan zeggen behalve dat het zeker uit kan om een wat ouder toestel te kopen, zeker iPhones gaan tegenwoordig wel een jaar of 5 mee als je er zuinig mee bent. En als tip: een nieuwe accu doet wonderen bij zulke telefoons, zal je ook eens kunnen proberen als je telefoon wat snel leeg raakt.

Rene 17 nov 2023
Reageer
S

Ipad Air 2 gekocht

Heb een ipad air 2 besteld op de website you-mobile.nl en moet zeggen dat ik heel blij was met de ipad. Het is namelijk al een wat oudere ipad maar heb simpelweg niet het geld om een gloednieuwe te bestellen. Ze hebben daarnaast alles keurig overgezet van waardoor ik gelijk alle data er op had staan. Wanneer ik een nieuwe telefoon ga kopen, zal ik zeker hier eerst kijken of er wat leuks voor me bij zit.

Sandra 7 okt 2023
Reageer
S

Veel goedkoper dan Mediamarkt!

Had een telefoon gekocht bij de Mediamarkt, die uiteindelijk gewoon veel te duur bleek te zijn. Een vriend van me had bij You-Mobile besteld voor de helft van de prijs (wel iets oudere versie maar daar zie je niks van). Dus heb mijn nieuwe telefoon van Mediamarkt geretourneerd om ook een iets oudere (iphone 12 ipv 15) te kopen bij You-Mobile.

S 12 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over You-mobile

You-Mobile biedt refurbished smartphones aan tegen aantrekkelijke prijzen. Smartphones worden steeds krachtiger en gaan hierdoor langer mee, zo kan je best een wat oudere smartphone bestellen en alsnog genieten van een snelle processor. Het mooie aan een tweedehands smartphone van You-Mobile is dat ze volledig opgeknapt zijn met vaak een nieuwe batterij, nieuwe behuizing, etc. Het lijkt praktisch of je een nieuwe telefoon koopt, alleen dan veel goedkoper. Er is op de webshop veel keuze tussen verschillende merken en vrijwel iedere telefoon is van goede kwaliteit. Je kan ook gelijk bijpassende accessoires bestellen zoals een telefoonhoesje en screenprotector, zodat je alles gelijk op orde hebt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.you-mobile.nl
  • klantenservice@you-mobile.nl