XLLease

XLLease

3.0 reviewscore • 2 reviews
D

Bedrog uit winstbejag

Malafide lease uit Apeldoorn. Rampauto geadviseerd gekregen. Na afspraken over hulp houdt Xllease zich niet aan afspraken.
Vijf maanden ellende en geen hulp anders dan omslachtige verhalen, oplichting over onderzoek naar storingen. Crediteringen onjuist, onwaarheden. Afspraken (financieel) worden vergeten. Op 17 mails geen reply. Niets wordt schriftelijk bevestigd.contactpersonen worden vervangen door anderen die aangeven ‘niet bij de gesprekken zijn geweest’ Dossier inzage voor eenieder die overweegt met deze ordinaire oplichters in zee te gaan. Na zogenaamde eindfactuur sturen ze de volgende dag gewoon weer nieuwe.

De Vries 12 okt 2022
Reageer
A

Audi Q4 e-tron leasen bij XLLease

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het leasen van de nieuwe Audi Q4 e-tron! Had gelezen dat die van binnen meer ruimte heeft dan de oude Q7, mede doordat het een elektro is en die minder ruimte in beslag neemt qua motor. De accu's zitten in de bodem verwerkt waardoor je hier geen last van hebt. Zoeken al maanden naar een goede lease, zelfs bij de Audi dealer geweest maar die hadden hem toen nog niet binnen. Nu hebben we er al een stukje in gereden en zijn we op zoek naar de beste (goedkoopste) deal. Nu zag ik dat je hem bij XLLease (schrijf ik dit goed?) kan leasen voor € 555,- per maand! Blijkbaar een aanbieding. Er komt nog wel een 12% bijtelling over las ik. Nou prima want las ook dat de Audi Q4 e-tron een actieradius van 410 kilometer heeft! Echt een geweldige auto en kan niet wachten totdat ik er in mag rijden. Geen idee hoeveel sterren ik moet geven aangezien ik de auto nog niet heb, dus geef gewoon 5 sterren (voor de goede deal).

Annelies 8 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van april 2023.

Over XLLease

XLLease is een multimerk leasemaatschappij, wat inhoudt dat elk gewenst automerk en model te verkrijgen is. Dit bedrijf is inmiddels in het oosten van het land een grote naam in de zakelijke leasemaatschappij markt. Door de vele kennis, kunde en persoonlijke service, kan XLLease klanten goed helpen om het juiste leasecontract samen te stellen en de klant met de juiste auto op pad te sturen.