XLLease

XLLease

2.3 reviewscore • 3 reviews
P

Zeer slechte ervaring XLLease

Zeer slecht. Overeengekomen prijs (januari 2023 deal gesloten en getekend) werd in april 2023 bij levering ineens € 20 per maand naar boven bijgesteld in het kader van 'gestegen kosten van rente, wegenbelasting en verzekering'.

Eersteklas oplichterij want de wegenbelasting en verzekeringspremies voor 2023 zijn toch in januari zeker al bekend! Heb dit aangekaart zowel bij Skoda dealer als bij XLLease en geen serieuze reactie gehad. Echt heel ontevreden hoe ze omgaan met klanten.

Peter 30 mei 2023
P

Miscommunicatie vanuit XLLease was oorzaak. Inmiddels is er een oplossing geboden. van totale prijsverhoging heeft XLLease een deel voor rekening genomen.

Peter 12 jun 2023
D

Bedrog uit winstbejag

Malafide lease uit Apeldoorn. Rampauto geadviseerd gekregen. Na afspraken over hulp houdt Xllease zich niet aan afspraken.
Vijf maanden ellende en geen hulp anders dan omslachtige verhalen, oplichting over onderzoek naar storingen. Crediteringen onjuist, onwaarheden. Afspraken (financieel) worden vergeten. Op 17 mails geen reply. Niets wordt schriftelijk bevestigd.contactpersonen worden vervangen door anderen die aangeven ‘niet bij de gesprekken zijn geweest’ Dossier inzage voor eenieder die overweegt met deze ordinaire oplichters in zee te gaan. Na zogenaamde eindfactuur sturen ze de volgende dag gewoon weer nieuwe.

De Vries 12 okt 2022
Reageer
A

Audi Q4 e-tron leasen bij XLLease

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het leasen van de nieuwe Audi Q4 e-tron! Had gelezen dat die van binnen meer ruimte heeft dan de oude Q7, mede doordat het een elektro is en die minder ruimte in beslag neemt qua motor. De accu's zitten in de bodem verwerkt waardoor je hier geen last van hebt. Zoeken al maanden naar een goede lease, zelfs bij de Audi dealer geweest maar die hadden hem toen nog niet binnen. Nu hebben we er al een stukje in gereden en zijn we op zoek naar de beste (goedkoopste) deal. Nu zag ik dat je hem bij XLLease (schrijf ik dit goed?) kan leasen voor € 555,- per maand! Blijkbaar een aanbieding. Er komt nog wel een 12% bijtelling over las ik. Nou prima want las ook dat de Audi Q4 e-tron een actieradius van 410 kilometer heeft! Echt een geweldige auto en kan niet wachten totdat ik er in mag rijden. Geen idee hoeveel sterren ik moet geven aangezien ik de auto nog niet heb, dus geef gewoon 5 sterren (voor de goede deal).

Annelies 8 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van april 2024.

Over XLLease

XLLease is een Nederlands autoleasebedrijf dat in 2006 werd opgericht. Het bedrijf biedt zowel zakelijke als particuliere leasecontracten aan voor nieuwe en gebruikte auto's van verschillende merken en modellen. Het bedrijf heeft als doel om klanten flexibele en op maat gemaakte lease-oplossingen te bieden tegen aantrekkelijke tarieven. XLLease richt zich op klanttevredenheid en biedt verschillende services zoals onderhoud, reparaties en verzekeringen aan om het leasen van een auto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het bedrijf heeft een breed netwerk van partners en dealers, waardoor het een groot aanbod aan auto's kan aanbieden en de klanten altijd de best passende auto kan bieden.