Speelgoed

Xbox

1 review
100% positief

XBox is de spelconsole ontwikkeld door Microsoft. Deze spelconsole kan je aansluiten op een televisie of ander beeldscherm om zo de beste realistische graphics voor games af te kunnen spelen. De online gamingservice, met tegenwoordig de gamepass, geeft Xbox een voordeel op de online gamemarkt waarbij het een zeer sterke concurrent is voor andere spelconsoles.

Enjify is van alle speelgoed en gamewinkels de beste keuze.

Bezoek Enjify


Reviews (1)

 • James

  Xbox Game Pass review

  Ik ben één van de gelukkigen die een Xbox Series X heeft weten te kopen. Aangezien er nog niet veel exclusieve Xbox Series X games zijn, heb ik besloten om Game Pass Ultimate te nemen. Op deze manier kan ik toch wat games van vorige generaties spelen, zonder ze te hoeven kopen. Deze games zijn vaak wel geoptimaliseerd voor de Series X. Hierbij kun je denken aan een hogere resolutie of een hogere framerate.

  Ik was aangenaam verrast hoeveel goede games er op Xbox Game Pass staan. Games als Dirt 5, Microsoft Flight Simulator, Farming Simulator, Anthem, Battlefield V, DayZ, Destiny 2, DOOM, Fallout 76, FIFA 21, Forza Motorsport, Gears 5, Halo, Read Dead Online, Sea of Thieves, Steep, The Outer Worlds, Titanfall 2, UFC, Wreckfest en nog veel meer. Echt toptitels van de vorige generatie dus. Deze titels zal ik niet zo snel kopen voor mijn Series X, maar met Game Pass zijn ze ineens wel interessant. Bij Game Pass Ultimate zit ook Xbox Live Gold inbegrepen, dus ik kan gewoon online gamen.

  Heel tevreden met Xbox Game Pass. Sommige games kan ik zelfs op PC spelen. Ik kan iedereen aanraden die een Xbox heeft om Game Pass te nemen. Het is het geld meer dan waard. Helemaal als er in de toekomst ook nieuwe first party games op verschijnen, haal ik mijn geld er dubbel en dwars uit. Maar het is ook zeker leuk om games te proberen die je anders niet zou kopen. Soms ben je echt aangenaam verrast en dat is leuk! Het opent je blik voor nieuwe werelden.

  James 11 aug 2021