Xbox

Xbox

4.1 reviewscore • 12 reviews
B

Xbox, mijn onbetwiste favoriet

Als een fervente gamer, ben ik absoluut verknocht aan mijn Xbox. Het is het enige systeem waar ik echt plezier aan beleef. Ik heb zowel een Nintendo Switch als een Oculus Quest aangeschaft, maar die raken nauwelijks gebruikt omdat mijn Xbox mijn absolute voorkeur heeft. Voor mij is het helder: Xbox wint het van alle andere consoles, inclusief de PlayStation. Ik ben een echte Xbox-enthousiast en zou niet anders willen.

Bram 12 nov 2023
Reageer
J

Geweldige ervaring met een tweedehands Xbox

In november kocht ik een tweedehands Xbox Series X, compleet met twee controllers en een actieve garantie. Ik registreerde de console meteen op mijn Microsoft-account. Helaas had een van de controllers een defecte knop. Ik heb toen online een claim ingediend en moest de controller opsturen, wat volledig vergoed werd. Binnen twee weken ontving ik een vervanging. Een maand later kreeg de tweede controller hetzelfde probleem en heb ik opnieuw hetzelfde proces doorlopen voor een vervanging. Wat een fantastische deal! Mijn complimenten aan Microsoft voor hun uitstekende service.

Julia 10 feb 2023
Reageer
L

Xbox Series X: Een topconsole!

Ik bezit mijn Xbox Series X nu bijna drie jaar, nadat ik het laat in de nacht bij GAME bestelde tijdens de release. Gelukkig hadden ze er nog een paar op voorraad. De console, die in een bundel kwam, kostte me £647.94. Het is één van mijn favoriete spelconsoles aller tijden. Recentelijk heb ik EA Sports FC 24 ontvangen en heb ik alvast de nieuwe Forza Motorsport gereserveerd voor de releasedag volgende week. Beide spellen heb ik via Amazon UK voorbesteld. Ik ben enorm enthousiast over de prestaties en de spelervaring die de Xbox Series X biedt.

Lars 22 dec 2022
Reageer
K

Waarom de negativiteit over Xbox?

Ik begrijp de negativiteit rondom Xbox niet. Ik ben al bij Xbox sinds de eerste release. Ja, ik ben oud genoeg om me dat te herinneren! Destijds had ik zowel een Xbox als een PS2, maar Xbox had duidelijk mijn voorkeur. Sindsdien heb ik me volledig gericht op Xbox. Natuurlijk heb ik een paar problemen ondervonden, maar deze werden altijd snel en effectief opgelost. Xbox heeft me door de jaren heen veel gameplezier gebracht.

Kevin 28 nov 2022
Reageer
D

Overstap van PlayStation 5 naar Xbox S

Ik ben onlangs overgestapt van de PlayStation 5 naar de Xbox Series S en ik ben verbaasd over de prestaties. De Xbox doet in geen enkel opzicht onder voor de PS5. Ik kocht mijn PS5 voor 750 euro, maar de Xbox kostte slechts 200 euro. Een ander groot voordeel is de Game Pass van Xbox, die veel meer te bieden heeft dan de PlayStation Plus. Tot nu toe heb ik niets te klagen en ik hoop dat de Series S nog minstens vijf jaar updates blijft ontvangen. De waarde en prestaties zijn uitstekend.

David 2 nov 2022
Reageer
D

Xbox-console: Geweldig, maar lastig schoon te make

De Xbox-console beviel me uitstekend, zonder problemen en ik was er dol op, tot ongeveer 8 maanden later. Ik vind het ontwerp als een stofzuiger, maar waarom is het zo moeilijk om het apparaat uit elkaar te halen voor schoonmaak? Er zit een ton stof in die ik niet kan bereiken, wat leidt tot stroomstoringen. Er is een schroef aan de achterkant, maar er zit een enorme sticker overheen geplakt, waardoor je er niet bij kunt. Het lijkt erop dat ze het expres moeilijk hebben gemaakt, misschien zodat ze meer verdienen wanneer je het terugstuurt voor reparatie. Dit vind ik echt belachelijk.

Dirk 26 okt 2022
Reageer
M

Teleurgesteld in Xbox-klantenservice

Ik ben al meer dan twee decennia een trouwe Xbox-klant. Onlangs werd mijn account gehackt en mijn gamertag gewijzigd. De klantenservice hielp me echter niet en hun houding was allesbehalve behulpzaam. Ik werd meerdere keren opgehangen zonder een oplossing. Dit heeft me zo gefrustreerd dat ik overweeg over te stappen naar PlayStation en ik zal mijn 100.000 sociale media-volgers adviseren hetzelfde te doen. Echt een verschrikkelijke ervaring met een bedrijf waar ik ooit zo loyaal aan was.

Mark 2 okt 2022
Reageer
W

Overstap van PlayStation naar Xbox

Ik was altijd een PlayStation-gebruiker, maar toen de PS5 uitkwam, was deze onmogelijk te krijgen. Sony leek het niet te schelen wie hun producten kocht, zelfs als het alleen was om ze door te verkopen. Bovendien heeft PlayStation veel rechten op hun spellen verloren, zoals Tomb Raider. Nu ben ik overgestapt naar Xbox en ik vind het geweldig. Ze hebben veel meer spellen en hebben veel rechten op spellen gekocht. De Xbox Pass is een absolute koopje en heeft altijd geweldige spellen om te spelen.

Wesley 17 sep 2022
Reageer
T

Wisselende ervaringen met Xbox-ondersteuning

Ik heb twee sterren afgetrokken van mijn beoordeling vanwege mijn ervaringen met de klantenservice van Xbox. Het was lastig om contact op te nemen met de ondersteuning, zelfs met actieve service-tickets. Als ik uiteindelijk in contact kwam, varieerde de kwaliteit van de ondersteuning enorm. Sommige medewerkers konden alles controleren zonder extra vragen, terwijl anderen om elk detail vroegen en zichzelf op mute zetten om informatie te controleren. Dezelfde situatie werd dus heel anders benaderd. De eerste consultant hing op zonder terug te bellen en een tweede hing drie keer op. De service was uiteindelijk prima, maar ik ontving een brief in het Hongaars in plaats van mijn moedertaal Pools, wat voor mij onleesbaar was.

Thijs 18 mei 2022
Reageer
N

Pre-order is pre-order

Ik dacht dat ik Hogwarts Legacy had gereserveerd op 11 januari, tot ik op 1 februari een e-mail kreeg met de bevestiging van mijn pre-order, gevolgd door een e-mail die zei dat mijn pre-order niet voltooid kon worden. In een live chat met een medewerker kon ik geen duidelijk antwoord krijgen op de vraag of ik het spel nu wel of niet bezat. Ik werd alleen gevraagd om de status later op te volgen vanwege veranderingen in de releasedatum, wat niet klopte omdat de releasedatum bevestigd was op 10 februari. Pre-orderen betekent dat je het product vóór de releasedag koopt en het op die dag ontvangt. Dit voelt als valse reclame en ik ben enorm teleurgesteld in de klantenservice van Xbox.

Noah 3 feb 2022
Reageer
O

Game Pass is goed, maar niet perfect

De Game Pass van Xbox is niet duur en bevat genoeg spellen in de abonnementsdienst. Echter, er zijn veel oude en niet geoptimaliseerde spellen voor de nieuwe generatie consoles in het aanbod. Een groot pluspunt is dat de abonnementsservice spellen bevat die je met vrienden kunt spelen, zoals FIFA, UFC en Mortal Kombat. Ook is het fijn dat exclusieve spellen direct bij release beschikbaar zijn in de abonnementsservice. Desondanks geef ik de Game Pass een 4 uit 5, omdat er ruimte voor verbetering is.

Oscar 16 okt 2021
Reageer
J

Xbox Game Pass review

Ik ben één van de gelukkigen die een Xbox Series X heeft weten te kopen. Aangezien er nog niet veel exclusieve Xbox Series X games zijn, heb ik besloten om Game Pass Ultimate te nemen. Op deze manier kan ik toch wat games van vorige generaties spelen, zonder ze te hoeven kopen. Deze games zijn vaak wel geoptimaliseerd voor de Series X. Hierbij kun je denken aan een hogere resolutie of een hogere framerate.

Ik was aangenaam verrast hoeveel goede games er op Xbox Game Pass staan. Games als Dirt 5, Microsoft Flight Simulator, Farming Simulator, Anthem, Battlefield V, DayZ, Destiny 2, DOOM, Fallout 76, FIFA 21, Forza Motorsport, Gears 5, Halo, Read Dead Online, Sea of Thieves, Steep, The Outer Worlds, Titanfall 2, UFC, Wreckfest en nog veel meer. Echt toptitels van de vorige generatie dus. Deze titels zal ik niet zo snel kopen voor mijn Series X, maar met Game Pass zijn ze ineens wel interessant. Bij Game Pass Ultimate zit ook Xbox Live Gold inbegrepen, dus ik kan gewoon online gamen.

Heel tevreden met Xbox Game Pass. Sommige games kan ik zelfs op PC spelen. Ik kan iedereen aanraden die een Xbox heeft om Game Pass te nemen. Het is het geld meer dan waard. Helemaal als er in de toekomst ook nieuwe first party games op verschijnen, haal ik mijn geld er dubbel en dwars uit. Maar het is ook zeker leuk om games te proberen die je anders niet zou kopen. Soms ben je echt aangenaam verrast en dat is leuk! Het opent je blik voor nieuwe werelden.

James 11 aug 2021
S

Gamepass is echt ideaal! Je kan er zelfs nu gratis Destiny 2 mee spelen en ook de nieuwe HALO is gratis te spelen. Ook kan je games eerder spelen dan wanneer je ze gewoon koopt. Kan zeker wel uit voor gamers die graag een beetje willen variëren in de games wat ze spelen.

Sander 25 okt 2021
R

+1 voor deze reviewschrijver. Xbox game pass trekt veel mensen naar Xbox. Halo komt ook eind dit jaar nog uit, vind het wel wat tegenvallen. Als je zo lang met een game bezig bent mag je wel wat meer verwachten. Een battle Royal, wat mij wel mooi lijkt in Halo, zit er ook niet in. Gemiste kans.

Renaldo 1 nov 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Xbox

Xbox.com is de ultieme bestemming voor elke Xbox-gamer. Met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface biedt de website alles wat je nodig hebt om het meeste uit je Xbox-console te halen. Van het ontdekken en kopen van nieuwe games en add-ons tot het beheren van je Xbox Live-account en het vinden van ondersteuning, Xbox.com heeft het allemaal. De website biedt ook een schat aan informatie, waaronder nieuws, recensies, trailers en communityforums waar je kunt discussiëren met medegamers. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of op zoek bent naar deals en aanbiedingen, Xbox.com heeft het allemaal binnen handbereik. Met zijn uitgebreide functionaliteit en informatieve content is Xbox.com een onmisbare bron voor elke Xbox-gamer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.xbox.com
  • info@microsoft.com