J

Xbox Game Pass review

Ik ben één van de gelukkigen die een Xbox Series X heeft weten te kopen. Aangezien er nog niet veel exclusieve Xbox Series X games zijn, heb ik besloten om Game Pass Ultimate te nemen. Op deze manier kan ik toch wat games van vorige generaties spelen, zonder ze te hoeven kopen. Deze games zijn vaak wel geoptimaliseerd voor de Series X. Hierbij kun je denken aan een hogere resolutie of een hogere framerate.

Ik was aangenaam verrast hoeveel goede games er op Xbox Game Pass staan. Games als Dirt 5, Microsoft Flight Simulator, Farming Simulator, Anthem, Battlefield V, DayZ, Destiny 2, DOOM, Fallout 76, FIFA 21, Forza Motorsport, Gears 5, Halo, Read Dead Online, Sea of Thieves, Steep, The Outer Worlds, Titanfall 2, UFC, Wreckfest en nog veel meer. Echt toptitels van de vorige generatie dus. Deze titels zal ik niet zo snel kopen voor mijn Series X, maar met Game Pass zijn ze ineens wel interessant. Bij Game Pass Ultimate zit ook Xbox Live Gold inbegrepen, dus ik kan gewoon online gamen.

Heel tevreden met Xbox Game Pass. Sommige games kan ik zelfs op PC spelen. Ik kan iedereen aanraden die een Xbox heeft om Game Pass te nemen. Het is het geld meer dan waard. Helemaal als er in de toekomst ook nieuwe first party games op verschijnen, haal ik mijn geld er dubbel en dwars uit. Maar het is ook zeker leuk om games te proberen die je anders niet zou kopen. Soms ben je echt aangenaam verrast en dat is leuk! Het opent je blik voor nieuwe werelden.

James 11 aug 2021
Reageer
S

Gamepass is echt ideaal! Je kan er zelfs nu gratis Destiny 2 mee spelen en ook de nieuwe HALO is gratis te spelen. Ook kan je games eerder spelen dan wanneer je ze gewoon koopt. Kan zeker wel uit voor gamers die graag een beetje willen variëren in de games wat ze spelen.

Sander 25 okt 2021
R

+1 voor deze reviewschrijver. Xbox game pass trekt veel mensen naar Xbox. Halo komt ook eind dit jaar nog uit, vind het wel wat tegenvallen. Als je zo lang met een game bezig bent mag je wel wat meer verwachten. Een battle Royal, wat mij wel mooi lijkt in Halo, zit er ook niet in. Gemiste kans.

Renaldo 1 nov 2021
Beste speelgoed en gamewinkels

Dit zijn de beste speelgoed en gamewinkels van maart 2023.

Over Xbox

XBox is de spelconsole ontwikkeld door Microsoft. Deze spelconsole kan je aansluiten op een televisie of ander beeldscherm om zo de beste realistische graphics voor games af te kunnen spelen. De online gamingservice, met tegenwoordig de gamepass, geeft Xbox een voordeel op de online gamemarkt waarbij het een zeer sterke concurrent is voor andere spelconsoles.