WozConsults

WozConsults

5.0 reviewscore • 4 reviews
D

Zonder moeite geholpen

Dit jaar heb ik besloten om WOZconsults in te schakelen om een bezwaarschrift op te stellen tegen de opmerkelijke stijging van de WOZ-waarde van mijn huis. Ik was in eerste instantie bezorgd over de kosten van hun service, maar ik was blij te ontdekken dat er geen extra kosten aan verbonden waren voor mij als klant.

Het bezwaarproces duurde echter aanzienlijk langer dan ik had verwacht. Het duurde bijna 9 maanden voordat het was afgehandeld, wat te wijten was aan de trage doorlooptijd van de gemeente. Het bleek dat de gemeente hier tot een jaar over mocht doen.

Ondanks de lange doorlooptijd was ik tevreden met de dienstverlening van WOZconsults. Ze waren vriendelijk en professioneel en hebben uiteindelijk een verlaging van de WOZ-waarde weten te realiseren.

DAF 10 sep 2022
Reageer
A

Echt geweldige hulp

Ik heb al een aantal jaren bezwaar gemaakt tegen de WOZ-waarde van mijn woning, maar tot op heden werd mijn bezwaar steeds afgewezen. Gelukkig heb ik toen besloten om de hulp in te schakelen van WOZConsults en zij hebben me geweldig geholpen. Zij hebben zich over mijn zaak ontfermd en uiteindelijk een verlaging van de WOZ-waarde weten te realiseren. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor hun uitstekende service. Het waren bovendien hele aardige mensen, die me vriendelijk en geduldig te woord stonden en me goed op de hoogte hielden van de voortgang van mijn zaak. Het is zo'n opluchting om te weten dat ik nu eindelijk niet langer meer te veel belasting hoef te betalen en ik kan WOZConsults van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij het aanvechten van hun WOZ-waarde.

A van Kaag 18 jul 2022
Reageer
J

Prima geholpen

Met behulp van Wozconsults heb ik mijn bezwaar tegen de WOZ-waarde van mijn woning ingediend. Aangezien ik er zelf geen verstand van heb, heb ik het uit handen gegeven. Dankzij hun dienst is de WOZ-waarde van mijn woning uiteindelijk gedaald. Ik ben zeer tevreden met de geleverde service en wil hen hartelijk bedanken voor hun inzet. Mochten we weer hulp nodig hebben, komen we zeker bij jullie terug.

Jonathan Van Kessel 2 mei 2022
Reageer
B

Woz consults review

Weer een bedrijf die je WOZ waarde kan verlagen. Dit soort bedrijven leven doordat de gemeentes helemaal niets doen. Vorig jaar geprobeerd mijn WOZ waarde te verlagen door contact op te nemen met de gemeente. Een formulier ingevuld en ja hoor, na +- een half jaar kreeg ik een reactie dat mijn beweringen ongegrond bleken te zijn. Slaat natuurlijk kant noch wal aangezien mijn huis als enige van de hele straat überhaupt omhoog is gegaan en met wel 60.000 euro? Ik ben dan ook heel blij dat dit soort bedrijven ontstaan doordat je gewoon niet geholpen bent door de gemeentes zelf. En je kan er nog niets aan doen ook want er tegenin gaan kost je enkele maanden.

Zeker een grote aanrader om gebruik te maken van WOZ Consults! Is daarnaast geheel gratis mensen.

Barry 23 mrt 2021
S

Zijn zeer veel van dit soort bedrijven maar het werkt wel degelijk. Het kost niets omdat de gemeente deze kosten op zich moet nemen. Zeker gebruik van maken als je vind dat je WOZ te hoog is.

Simar 25 mrt 2021
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over WozConsults

WOZConsults is een bedrijf dat geld laat besparen door het verlagen van de WOZ waarde van een woning. Het bedrijf geeft een gratis check uit, waarmee gemiddeld 270 euro per jaar mee bespaart kan worden, aldus de website. De WOZ waarde kan volgens WOZ Consults verminderd worden, omdat gemeentes geen juiste inschatting kunnen maken van alle woningen en daardoor een schatting geven. Hierdoor worden de kosten voor OZB, water- en rioolrechten, inkomstenbelasting en erfrecht en overdrachtsbelastingen te hoog. WOZ Consults biedt de dienst aan om het bezwaar op te stellen en door te sturen naar de gemeente. De gemeente zal hierna het besluit nemen om daadwerkelijk de WOZ waarde aan te passen. Er is dus geen garantie op dit traject.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.woz-bezwaar.eu
  • info@wozconsults.nl