Finst

Finst

5.0 reviewscore • 4 reviews
F

Finst is een top exchange

Ik gebruik Finst nu een jaar. In eerst instantie wist ik nog niet goed wat ik ervan moest vinden. Naarmate de tijd vorderde kwam Finst steeds met iets niets. Crypto bundels was de grootste verrassing, deze feature maakt het wel erg eenvoudig mandjes crypto te kunnen kopen. Nu er regelmatig nieuwe munten worden toegevoegd en je er nu ook kunt DCA-en is Finst hard oo weg volwassen te worden. Ik heb er voor mijn site Cryptokoersgids.nl een zeer uitgebreide en eerlijke blik op geworpen. Te veel om hier op te noemen.

Frank Kruit 14 jan 2024
Reageer
S

Lage kosten, uitstekende service

Zeer lage kosten en snelle klantenservice hebben mij ervan overtuigd dat Finst een zeer goede optie is voor handelaren in crypto. Ook fijn dat je munten kan overzetten van andere beurzen.

Sophie 1 jul 2023
Reageer
c

Beste crypto broker

Veilig en goedkoper dan de rest. Ook handig dat je in bundels crypto kan beleggen dan ben je lekker snel klaar. Verder is er ook telefonische hulp wel zo handig als je iets niet direct snapt. Ik vind het makkelijk te gebruiken, lekker overzichtelijk en vooral krijg je veel informatie over je winst-verlies, dat ontbreekt bij anderen ook nog of je moet het handmatig bijhouden.

crypto koper 29 jun 2023
Reageer
R

Heel goed

Super crypto beleggings platform in mijn ogen. Ze hebben goede prijzen en geen verborgen kosten waar ik zo'n hekel aan heb bij andere beleggingsplatformen. Alles wordt ook gewoon in € weergeven dus heel fijn. Duidelijke overzichten van je winst en ook verlies rekening dus top. Bankoverschrijving is ook instant dus je kan gelijk beginnen als je wilt.

Ruben 19 jan 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Finst

Er zijn 4 reviews geschreven over Finst op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.