Beleggen

eToro

3 reviews
100% positief

eToro is een groot sociaal handelsplatform waar mensen met veel vertrouwen kunnen handelen. Je kan hier beleggen in aandelen, cryptovaluta's kopen en handelen in CFD's. Ze hebben miljoenen klanten, in meerdere landen, die kunnen genieten van slimme manieren van beleggen in verschillende activaklassen. Er is simpelweg veel mogelijk bij eToro als je wilt gaan beleggen en handelen.

eToro is van alle beleggen en investeren de beste keuze.

Bezoek eToro


Reviews (3)

 • Familie Franken

  ETORO fijn handelsplatform

  Ik en mijn vrouw handelen al jaren in aandelen en sinds kort ook in cryptovaluta. We hebben beide een prima loon en houden elke maand iets over, een prima idee om dit in aandelen te steken. Heb wel eens ergens gelezen dat dit het nieuwe sparen is omdat banken geen rente meer geven over een vermogen. Zo zien wij het dus ook, we maken niet veel winst maar op jaarbasis is het toch mooi meegenomen. Het is ook niet zo dat we veel risico nemen want we handelen eigenlijk alleen in aandelen waar we een goed gevoel bij hebben. Heel soms kopen we wat crypto maar dit is meer omdat mijn man dit leuk vind... Zelf zou ik het alleen bij aandelen en ETF's houden. Het is ook niet zo dat we er dagelijks bij zitten, in het weekend kijken we soms even en dat is het wel. ETORO is wel een heel fijn handelsplatform trouwens omdat hier heel veel op te vinden is en alles ook overzichtelijk is. Daarom wil ik graag deze review plaatsen. En voor mensen die niet weten hoe het werkt, begin gewoon met een klein bedrag en kijk hoe het gaat. Zo zijn wij ook begonnen.

  Familie Franken 8 apr 2022

 • Alexander

  eToro betrouwbare broker

  Er zijn veel verschillende brokers waaruit je kunt kiezen, maar ik heb voor eToro gekozen. Ik zat te twijfelen tussen Degiro en eToro, maar de keuze is dus op eToro gevallen. Ze zijn ook internationaal actief, het is niet alleen Nederland. Je ziet ze ook overal adverteren, het is bijvoorbeeld de shirtsponsor van Vitesse. Omdat ze zo groot zijn, geeft mij dat een veilig gevoel. Ze zijn dus in mijn ogen betrouwbaar en dat is ontzettend belangrijk voor een broker, want je hebt toch lang geld bij ze staan. Het bedrijf moet bij wijze van spreken niet morgen failliet gaan. Ik ben nu net begonnen met een bedrag van zo'n € 1000, verspreid over wat verschillende aandelen en crypto's. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst zal brengen. Hoe vroeger je met beleggen begint, hoe beter, dus daar gaat mijn spaargeld naartoe.

  Alexander 1 apr 2022

 • Tiemen

  Sociaal beleggen

  Met eToro heb ik al mooie rendementen behaald en dit allemaal dankzij hun sociaal beleggen functionaliteit. Zelf heb ik geen verstand van beleggen, dus laat ik het liever aan de professionals over. Je kunt bij eToro professional beleggers kopiëren, die er de hele dag mee bezig zijn. De belegger(s) die je kopieert verdienen hier uiteraard een klein percentage aan. Een half jaar geleden ben ik begonnen met een inleg van € 500 en sta nu al op € 750. Mijn plan is om het echt 5/10 jaar te laten staan en hopelijk staat er dan een mooi bedrag op. In de toekomst ben ik wel van plan om nog bij te storten en meerdere beleggers te kopiëren.

  Je kunt heel makkelijk kiezen wie je wilt kopiëren. Alle statistieken worden bijgehouden, dus je kunt precies zien wie welke beleggers het succesvolste zijn. Ook kun je zien met hoeveel risico een bepaalde belegger belegt. De succesvolle beleggers maken op lange termijn allemaal winst. Soms kan er wel een maandje tussen zitten dat ze verlies maken, maar over het algemeen behalen ze mooie rendamenten.

  Bij eToro kun je naast sociaal beleggen ook zelf aandelen kopen. Hier heb ik mij nog niet aan gewaagt. Je kunt ook pakketten kopen met allerlei aandelen uit bepaalde sectoren. Bijvoorbeeld in bedrijven die dividend uitkeren of bedrijven die zich specialiseren in betaalsystemen, enz. Je kunt er ook handelen in grondstoffen, valuta en cryptocurrency, zoals Bitcoin. Kortom, voor ieder wat wils. Wat eToro mijn go-to broker maakt, is toch wel het sociaal beleggen. Dit is een unieke functie die volgens mij alleen eToro heeft.

  Tiemen 31 mrt 2022