eToro

eToro

4.5 reviewscore • 10 reviews
D

Geweldig

Ik heb een plezierig gesprek gehad met Chaim van Halem, een account manager bij Etoro. Het is fijn om te weten dat Etoro haar beleggers persoonlijke begeleiding biedt en daarmee ondersteuning en hulp aan hen geeft.
Wel moet ik echt mijn complimenten geven om de service die men aanbied, ze zijn zo betrokken en willen vrijwel alles doen voor de juiste keuzes en services!

Douwe 7 nov 2022
Reageer
V

Handige service

Zojuist heb ik een bericht ontvangen van Etoro waarin werd aangekondigd dat de bronbelasting kan worden verlaagd van 30 procent naar 15 procent. Dit is mogelijk door verdergaande automatisering van hun systemen en alles wat ik hiervoor moest doen, was het digitaal ondertekenen van een formulier via een link. Ik vind dit een uitstekend en handig initiatief. Top Top Top erg blij met deze handige service!

Van t Hof 10 okt 2022
Reageer
I

eToro app

Met de eToro app kun je heel goed beleggen. Ik doe het al ruim een jaar en het is mij niet tegengevallen. Ik heb zelf weinig verstand van beleggen maar ik vond het wel belangrijk om te beginnen. Sparen levert namelijk niks meer op. Gelukkig maakt eToro het de niet professionals heel makkelijk.
Ik heb belegd in een smart portfolio. Dit is een pakket met allerlei verschillende aandelen die regelmatig geupdate wordt op basis van marktomstandigheden. De minimale inleg voor smart portfolio's is best hoog, daarom heb ik er maar één. Ook kopieer ik nog een paar beleggers. Hier is geen hoge inleg voor verreist, maar er is vaak wel een aanbevolen minimum bedrag.
Mijn aandelen hebben het afgelopen jaar een enorme winst gemaakt, toen zijn ze weer vrij vors gezakt en nu sta ik op zo'n 1/8e winst van mijn volledig geïnvesteerde bedrag. Niet slecht als je het mij vraagt voor een jaar tijd.

Irene 24 aug 2022
Reageer
D

Geld opnemen vrij duur

Ik ben geen hele grote belegger. Het is gewoon leuk en ik beleg voornamelijk met relatief lage bedragen. Dit doe ik bij verschillende brokers en etoro is daar ook een van. Ik beleg ook voornamelijk in losse aandelen en ik heb een paar succesvolle beleggers gekopieerd. Het grootste nadeel van etoro is dat geld opnemen vrij duur is. Dit kost 5 dollar per opname. Daarna moet je ook nog een tijdje wachten tot het op je rekening gestort is. Ik vind dit vrij duur en daarom spaar ik ook meestal een wat groter bedrag op voordat ik het geld opneem. Verder is etoro wel heel goed. Een hele duidelijke website en app. Goed vormgegeven en je kunt duidelijk zien wat je winsten of verliezen zijn e.d. Je belegt trouwens ook in dollars en niet in euro's. Het wordt wel automatisch voor je omgerekend.

Dylan 19 aug 2022
Reageer
A

Beleggers kopieren

Ik beleg een gedeelte van mijn geld bij eToro en bij DEGIRO. Beide zijn goede brokers, maar eToro vind ik net iets fijner. Voornamelijk dat je andere beleggers kunt kopiëren. Hierdoor maak je bijna altijd wel winst. Ik ben groot voorstander van om zulke zaken aan de professionals over te laten. Ik heb ook wel wat losse aandelen, maar dat is meer gokken dan beleggen. Als je een professional kopieert gok je niet met je geld. Dat is het grote voordeel van eToro. Daarom beveel ik eToro ook zeker wel aan.

Arie 23 jun 2022
Reageer
J

Super gesprek gehad

Tijdens het gesprek met Jigal Noto van Etoro had ik een zeer positieve ervaring. Jigal wees me op verschillende extra mogelijkheden die beschikbaar waren, waaronder online live trainingen. Ik ben zeer tevreden over de service en beleving als klant van Etoro.
Als je echt op zoek bent naar een platform met persoonlijke hulp en live trainingen, this is the place to be!

Johan 7 jun 2022
Reageer
M

Erg blij

Ik ben zeer tevreden met Etoro. Het is een professionele organisatie die gericht is op de behoeften van de klant. Ik ben onder de indruk van de prettige en efficiënte account managers die er werken. Het handelsplatform is uitstekend georganiseerd en heeft een aantrekkelijke uitstraling. Het is een plezier om mee te werken en ik raad het sterk aan.

Marco Indaat 8 mei 2022
Reageer
F

ETORO fijn handelsplatform

Ik en mijn vrouw handelen al jaren in aandelen en sinds kort ook in cryptovaluta. We hebben beide een prima loon en houden elke maand iets over, een prima idee om dit in aandelen te steken. Heb wel eens ergens gelezen dat dit het nieuwe sparen is omdat banken geen rente meer geven over een vermogen. Zo zien wij het dus ook, we maken niet veel winst maar op jaarbasis is het toch mooi meegenomen. Het is ook niet zo dat we veel risico nemen want we handelen eigenlijk alleen in aandelen waar we een goed gevoel bij hebben. Heel soms kopen we wat crypto maar dit is meer omdat mijn man dit leuk vind... Zelf zou ik het alleen bij aandelen en ETF's houden. Het is ook niet zo dat we er dagelijks bij zitten, in het weekend kijken we soms even en dat is het wel. ETORO is wel een heel fijn handelsplatform trouwens omdat hier heel veel op te vinden is en alles ook overzichtelijk is. Daarom wil ik graag deze review plaatsen. En voor mensen die niet weten hoe het werkt, begin gewoon met een klein bedrag en kijk hoe het gaat. Zo zijn wij ook begonnen.

Familie Franken 8 apr 2022
Reageer
A

eToro betrouwbare broker

Er zijn veel verschillende brokers waaruit je kunt kiezen, maar ik heb voor eToro gekozen. Ik zat te twijfelen tussen Degiro en eToro, maar de keuze is dus op eToro gevallen. Ze zijn ook internationaal actief, het is niet alleen Nederland. Je ziet ze ook overal adverteren, het is bijvoorbeeld de shirtsponsor van Vitesse. Omdat ze zo groot zijn, geeft mij dat een veilig gevoel. Ze zijn dus in mijn ogen betrouwbaar en dat is ontzettend belangrijk voor een broker, want je hebt toch lang geld bij ze staan. Het bedrijf moet bij wijze van spreken niet morgen failliet gaan. Ik ben nu net begonnen met een bedrag van zo'n € 1000, verspreid over wat verschillende aandelen en crypto's. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst zal brengen. Hoe vroeger je met beleggen begint, hoe beter, dus daar gaat mijn spaargeld naartoe.

Alexander 1 apr 2022
Reageer
T

Sociaal beleggen

Met eToro heb ik al mooie rendementen behaald en dit allemaal dankzij hun sociaal beleggen functionaliteit. Zelf heb ik geen verstand van beleggen, dus laat ik het liever aan de professionals over. Je kunt bij eToro professional beleggers kopiëren, die er de hele dag mee bezig zijn. De belegger(s) die je kopieert verdienen hier uiteraard een klein percentage aan. Een half jaar geleden ben ik begonnen met een inleg van € 500 en sta nu al op € 750. Mijn plan is om het echt 5/10 jaar te laten staan en hopelijk staat er dan een mooi bedrag op. In de toekomst ben ik wel van plan om nog bij te storten en meerdere beleggers te kopiëren.

Je kunt heel makkelijk kiezen wie je wilt kopiëren. Alle statistieken worden bijgehouden, dus je kunt precies zien wie welke beleggers het succesvolste zijn. Ook kun je zien met hoeveel risico een bepaalde belegger belegt. De succesvolle beleggers maken op lange termijn allemaal winst. Soms kan er wel een maandje tussen zitten dat ze verlies maken, maar over het algemeen behalen ze mooie rendamenten.

Bij eToro kun je naast sociaal beleggen ook zelf aandelen kopen. Hier heb ik mij nog niet aan gewaagt. Je kunt ook pakketten kopen met allerlei aandelen uit bepaalde sectoren. Bijvoorbeeld in bedrijven die dividend uitkeren of bedrijven die zich specialiseren in betaalsystemen, enz. Je kunt er ook handelen in grondstoffen, valuta en cryptocurrency, zoals Bitcoin. Kortom, voor ieder wat wils. Wat eToro mijn go-to broker maakt, is toch wel het sociaal beleggen. Dit is een unieke functie die volgens mij alleen eToro heeft.

Tiemen 31 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over eToro

eToro is de ultieme keuze voor iedereen die graag wil beleggen in een eenvoudig en toegankelijk platform. Met eToro kun je gemakkelijk beleggen in een grote selectie aan aandelen, ETF's, valuta's en andere financiële producten van over de hele wereld. Dankzij de innovatieve technologie van eToro kun je ook profiteren van de kennis en ervaring van andere beleggers door middel van het kopiëren van succesvolle beleggingsportefeuilles. Bovendien biedt eToro ook uitgebreide educatieve materiaal en een professionele klantenservice, zodat je altijd goed geïnformeerd bent en je beleggingen op een veilige manier kunt beheren. De app van eToro is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, ook voor beginnende beleggers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.etoro.com
  • customerservice@etoro.com