WorkWear4All

WorkWear4All

3.5 reviewscore • 4 reviews
E

Voortdurend onjuiste informatie

Ik blijf maar onjuiste informatie krijgen over het product dat ik heb besteld. Ik wacht nu al 2 weken en toen ik belde, vertelden ze me dat het pas op 7 april bij hen binnenkomt en pas daarna naar mij wordt verzonden. Dit is een enorme teleurstelling, en ik zal hier nooit meer bier bestellen.

Erik 4 apr 2023
Reageer
L

Bedrieglijke praktijken

Ik heb een paar veiligheidsschoenen gekocht op deze website, maar de wachttijd was 3 weken, dus vroeg ik om een terugbetaling. Na 6 werkdagen had ik nog steeds niets ontvangen en toen ik contact met hen opnam, vertelde ik hen dat ik naar de bank zou gaan. Hun antwoord was: 'Veel plezier'. Vermijd deze louche website, ze zijn overduidelijk oplichters.

Laura 4 feb 2023
Reageer
M

Snelle en deskundige hulp

Ik heb een vraag gesteld over welke thermojas we het beste konden kopen. Ik kreeg snel een reactie met deskundig advies. Bovendien was het een prettig en vriendelijk gesprek. Ik kan alleen maar tevreden zijn over Workwear4all en zal hier zeker meer spullen gaan kopen die ik nodig heb voor de zaak.

Maarten 20 jan 2023
Reageer
R

Werkkleding in alle prijsklassen

WorkWear4All is de webshop voor al je werkkleding. Als ik wat nodig heb haal ik het altijd hier. Ze verkopen echt alles wat je kan bedenken. Kwaliteit van de kleding is ook altijd goed. Laatst heb ik nog een nieuwe werkjas gekocht bij WorkWear4All en deze bevalt nog steeds heel goed. De jas is van een hele goede kwaliteit. Ze verkopen ook wel producten in alle prijsklassen. Het is niet dat ze alleen maar hele dure kleding hebben. Dat is het mooie van WorkWear4All. Ik kom hier zeker terug.

Roy 24 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over WorkWear4All

WorkWear4All is de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar werkkleding en werkschoenen. Ze begrijpen het belang van eenheid en kwaliteit in de uitstraling en het imago van een bedrijf. Dit bedrijf biedt een breed scala aan werkkleding en werkschoenen die volledig kunnen worden afgestemd op de wensen van het bedrijf. In hun showroom kun je op afspraak het assortiment bekijken en passen, variërend van promotiekleding en bedrijfskleding tot persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen. Ze leveren aan verschillende branches, waaronder de medische sector, beveiliging, voedingsmiddelenindustrie, bouw, industrie, transport en logistiek, groenvoorziening, schilders- en stucadoorsbedrijven. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf, WorkWear4All voorziet in de behoeften van diverse branches met hoogwaardige werkkleding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.workwear4all.nl
  • info@workwear4all.nl