WorkWear4All

WorkWear4All

3.9 reviewscore • 11 reviews
M

Snelle en deskundige hulp

Ik heb een vraag gesteld over welke thermojas we het beste konden kopen. Ik kreeg snel een reactie met deskundig advies. Bovendien was het een prettig en vriendelijk gesprek. Ik kan alleen maar tevreden zijn over Workwear4all en zal hier zeker meer spullen gaan kopen die ik nodig heb voor de zaak.

Maarten 20 jan 2023
Reageer
E

Voortdurend onjuiste informatie

Ik blijf maar onjuiste informatie krijgen over het product dat ik heb besteld. Ik wacht nu al 2 weken en toen ik belde, vertelden ze me dat het pas op 7 april bij hen binnenkomt en pas daarna naar mij wordt verzonden. Dit is een enorme teleurstelling, en ik zal hier nooit meer bier bestellen.

Erik 4 apr 2023
Reageer
L

Bedrieglijke praktijken

Ik heb een paar veiligheidsschoenen gekocht op deze website, maar de wachttijd was 3 weken, dus vroeg ik om een terugbetaling. Na 6 werkdagen had ik nog steeds niets ontvangen en toen ik contact met hen opnam, vertelde ik hen dat ik naar de bank zou gaan. Hun antwoord was: 'Veel plezier'. Vermijd deze louche website, ze zijn overduidelijk oplichters.

Laura 4 feb 2023
Reageer
S

Niet aanbevolen

Bestel hier niet! De voorraadindicatie klopt helemaal niet. Als je navraagt, geven ze onjuiste informatie en als je wilt annuleren, zeggen ze dat ze het zullen annuleren, maar dan krijg je plotseling 4 weken later toch een pakket. Wat een incompetente en asociale bedrijf. Ik kan het niemand aanraden, laat je hier niet door te pakken krijgen!

Sophie 24 mei 2022
Reageer
R

Werkkleding in alle prijsklassen

WorkWear4All is de webshop voor al je werkkleding. Als ik wat nodig heb haal ik het altijd hier. Ze verkopen echt alles wat je kan bedenken. Kwaliteit van de kleding is ook altijd goed. Laatst heb ik nog een nieuwe werkjas gekocht bij WorkWear4All en deze bevalt nog steeds heel goed. De jas is van een hele goede kwaliteit. Ze verkopen ook wel producten in alle prijsklassen. Het is niet dat ze alleen maar hele dure kleding hebben. Dat is het mooie van WorkWear4All. Ik kom hier zeker terug.

Roy 24 dec 2021
Reageer
T

Uitstekende ervaring

Ik heb een pilotenoverhemd (blouse) besteld van het merk Giovanni Capraro. Dit was mijn eerste keer met dit merk, dus ik volgde de maattabel. De pasvorm was perfect, de kwaliteit was uitstekend en de service van WorkWear4all was geweldig. De levertijd zoals vermeld op de website werd nagekomen. Een deel van mijn bestelling had een langere levertijd, maar dat weerhield WorkWear4all er niet van om de blouse toch alvast op te sturen. Ik ben tevreden over het product en de levering.

Tim 19 aug 2021
Reageer
J

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Geweldige service... zeer klantvriendelijk... ze nemen echt de tijd voor je. Ik zocht een werkbroek voor mijn zoon met ongebruikelijke maten en vond de perfecte broek. Top! Bij de volgende aankoop zijn we er weer bij. Ook nog even gezegd dat de communicatie ook lekker duidelijk is, niet van die vage verkooppraatjes maar gewoon zoeken wat je nodig hebt.

Joost 13 aug 2021
Reageer
M

Aangename ervaring

Dit is niet mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, en opnieuw had ik een aangename ervaring. Het product was er keurig binnen 2 werkdagen. Het bestelde product was betaalbaar en van goede kwaliteit. Grote kans dat dit niet mijn laatste bestelling hier was, want als ik nog eens zo iets nodig heb dan krijg ik het waarschijnlijk nergens met een betere ervaring.

Mireille 24 jan 2021
Reageer
M

Werkkleding voor volwassenen en kinderen

Ik heb onlangs werkkleding besteld voor de verbouwing van ons huis. Mijn zoon wilde ook graag meehelpen, dus bestelde ik werkkleding in kindermaten. Het was geweldig dat dit bedrijf naast werkkleding in volwassen maten ook kindermaten aanbiedt. We hadden het hele kledingpakket al binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De klantenservice via e-mail en telefoon was uitstekend. De levertijd en levering verdienen echt pluspunten.

Martijn 12 jan 2021
Reageer
F

Teleurstellende service

Mijn bestelling werd veel later geleverd dan beloofd. Ik moest zelf achter de duidelijkheid aan gaan; ze hielden me niet op de hoogte. Nu heb ik garantieproblemen met een artikel, maar ze bieden alleen aan om een nieuwe te bestellen. Teleurstellend bedrijf met niet het gedrag om klanten nog eens te laten komen!

Fleur 25 okt 2020
Reageer
M

Goede service, prijzen en levering

Ik heb twee overhemden met epauletten besteld met een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Ze werden al na 1 werkdag geleverd via DHL. Geweldige service, betaalbare prijzen en het product was in uitstekende staat. Mijn enige opmerking zou zijn dat ik graag een e-mail had ontvangen wanneer het product aan de verzenddienst was geleverd.

Marloes 6 jun 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over WorkWear4All

WorkWear4All is de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar werkkleding en werkschoenen. Ze begrijpen het belang van eenheid en kwaliteit in de uitstraling en het imago van een bedrijf. Dit bedrijf biedt een breed scala aan werkkleding en werkschoenen die volledig kunnen worden afgestemd op de wensen van het bedrijf. In hun showroom kun je op afspraak het assortiment bekijken en passen, variërend van promotiekleding en bedrijfskleding tot persoonlijke beschermingsmiddelen en werkschoenen. Ze leveren aan verschillende branches, waaronder de medische sector, beveiliging, voedingsmiddelenindustrie, bouw, industrie, transport en logistiek, groenvoorziening, schilders- en stucadoorsbedrijven. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf, WorkWear4All voorziet in de behoeften van diverse branches met hoogwaardige werkkleding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.workwear4all.nl
  • info@workwear4all.nl