WoonOnline.nl

WoonOnline.nl

1.0 reviewscore • 1 review
s

Pas op met deze winkel

Deze winkel komt haar afspraken niet na. Na vele malen en vele malen thuis wachten en bellen komt de stoel niet aan. De medewerkers schermen met het feit dat ze procedures moeten afwachten. Je blijft aan het lijntje te worden gehouden. Heel vervelend. De positieve recensies zijn waarschijnlijk door hun zelf en hun kennissen geschreven.

sijmen 10 aug 2021
S

Positieve reviews geschreven door zichzelf en kennissen? Volgens mij ben jij tot nu toe de enige die een review hebt geplaatst en dat is nog eens een negatieve ook lol. Valt weinig positiefs te lezen hiero. Heb zelf nog nooit iets gekocht bij WoonOnline.nl dus heb geen idee verder.

Simar 10 aug 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over WoonOnline.nl

Woononline.nl is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en betaalbare meubels en woonaccessoires. Met een uitgebreide collectie van verschillende stijlen en trends is er voor elk interieur wel iets te vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een trendy bijzettafel of sfeervolle verlichting, Woononline.nl heeft het allemaal. Dankzij de overzichtelijke webshop is het eenvoudig om inspiratie op te doen en je favoriete items te bestellen. Bovendien biedt Woononline.nl uitstekende service en snelle levering. Met hun scherpe prijzen en regelmatige aanbiedingen is het mogelijk om je interieur te vernieuwen zonder je budget te overschrijden. Woononline.nl maakt van jouw huis een thuis.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.woononline.nl
  • info@woononline.nl