Wondershare

Wondershare

4.3 reviewscore • 10 reviews
L

Mijn accountkwestie vakkundig opgelost

Recentelijk ondervond ik wat complicaties met mijn account waar ik een permanente licentie voor Filmora bezit. Na een noodzakelijke update van de software, kwam ik erachter dat mijn e-mailadres wijziging niet correct was doorgevoerd in het systeem. Dit leidde tot inlogproblemen, een situatie die behoorlijk frustrerend was. Ik was genoodzaakt contact op te nemen met de klantenservice voor ondersteuning. Tijdens dit proces had ik het genoegen te communiceren met een medewerker genaamd Eric. Zijn houding was uitzonderlijk klantvriendelijk, en ik voelde me op mijn gemak bij zijn geduldige en aandachtige aanpak. Zijn bekwaamheid stelde mij in staat om de technische obstakels te overwinnen. Dankzij Eric's assistentie is mijn probleem nu volledig verholpen en functioneert mijn Filmora-software weer naar behoren, waardoor ik weer zonder hinder aan mijn projecten kan werken.

Lianne 30 sep 2023
Reageer
L

Wondershare staat voor kwaliteit en uitmuntendheid

Al jarenlang maak ik gebruik van de UniConverter en Filmora van Wondershare, en de uitmuntendheid van hun producten blijft me verbazen. Niet alleen de software zelf, maar ook de klantenservice verdient lof. Of het nu gaat om hun snelheid in respons, professionaliteit, of de vaardigheden van hun support team, Wondershare heeft op al deze vlakken indruk op mij gemaakt. De ervaringen die ik tot nu toe met hen heb gehad, bevestigen de reputatie die ze hebben opgebouwd en zorgen ervoor dat ik hun producten trouw blijf.

Lucas 27 okt 2023
Reageer
S

Tegenvallende klantenservice bij WonderShare

Met de hoop op een simpele overdracht van WhatsApp-berichten naar niet-gebruikers, stuitte ik op WonderShare, dat lof ontving en aanbevolen werd. De belofte van eenvoudige installatie en gebruik overtuigde mij om de gratis proefversie over te slaan, maar al gauw vond ik mezelf verloren in een zee van gecompliceerde instructies, te overweldigend voor mijn 76-jarige, technisch niet zo vaardige zelf. Toen de betaling via PayPal al doorgevoerd was, zocht ik contact met WonderShare, hopend op begrip voor mijn situatie. Echter, na een uitputtende reeks van 11 e-mails, werd het me duidelijk dat ze vasthielden aan hun beleid: geen restitutie tenzij het product technische mankementen vertoonde. Het frustreerde me dat ondanks de $53 die ik had besteed, er geen ruimte was voor coulance of klantvriendelijkheid.

Sander 26 okt 2023
Reageer
M

Na hulp werkte het product zoals verwacht

Aanvankelijk stuitte ik op wat obstakels, maar dankzij externe hulp kon ik mijn dilemma overwinnen en uiteindelijk 1.5TB aan data herstellen. Hoewel het programma naar behoren werkte, is het essentieel om te benadrukken dat het cruciaal is om een nieuwe, aparte harde schijf te gebruiken voor het opslaan van herstelde bestanden. Dit bleek een waardevol advies dat uiteindelijk de redding was van mijn data.

Marije 25 okt 2023
Reageer
B

Uitstekende hulp bij annuleringsproces

Ik kwam in de knoei toen ik een ongewenste verlenging van mijn product zag op mijn bankrekening. Zonder enige vertraging nam ik contact op met de klantenservice van Wondershare, in de hoop dat ze mijn situatie zouden begrijpen en mijn geld zouden terugstorten. Tot mijn opluchting was er een medewerker, Francis genaamd, die niet alleen begripvol was, maar ook daadkrachtig handelde om ervoor te zorgen dat ik mijn geld terugkreeg. Deze positieve ervaring heeft mijn vertrouwen in de klantenservice van het bedrijf bevestigd.

Bram 23 okt 2023
Reageer
L

Onberispelijke klantenservice verdiend lof

Na een misverstand rondom de licentiesleutel, stond ik versteld van de hulpvaardigheid die ik ontving van Wondershare's klantenservice. Hun toewijding en inzet om mijn probleem op te lossen, inclusief het direct regelen van een nieuwe licentie, overtrof alle verwachtingen. Het is deze soort service die klanten zoals ik overtuigt om terug te keren en loyaliteit op te bouwen bij een merk.

Lieke 20 okt 2023
Reageer
D

Videobewerkingssoftware met verbeterpunten

Onlangs werd mijn abonnement onverwacht verlengd, ondanks dat ik het had opgeschort. Toen ik de afschrijving opmerkte, vroeg ik meteen om een terugbetaling omdat ik geen gebruik wilde maken van de dienst. Mijn verzoek werd afgewezen, ondanks dat ik de dienst niet had aangewend. Deze ervaring met hun klantenservice was onbevredigend en daardoor raad ik aan om alternatieven te overwegen voor uw videobewerkingstools.

Daan 17 okt 2023
Reageer
T

Misleiding en weigering van beloofde terugbetaling

Als professional in de videobewerkingsbranche koos ik voor een jaarabonnement bij Filmora 12, ervan uitgaande dat alle basiselementen zoals effecten, teksten en overgangen inbegrepen zouden zijn. Echter, al snel ontdekte ik dat dit niet het geval was en dat er extra kosten aan verbonden waren, wat niet duidelijk gecommuniceerd was. Ik heb onmiddellijk mijn abonnement geannuleerd op de dag van aankoop, verwachtend dat de beloofde terugbetaling zou volgen, maar deze heb ik tot op heden niet ontvangen.

Thijs 12 okt 2023
Reageer
E

Filmora is een zegen voor creatieve videocontent

Mijn ervaring met Filmora Video Editing Software is zeer positief. Het programma biedt de tools die essentieel zijn voor mijn werk in het creëren van creatieve 2D-video's en content voor sociale media, en staat me toe om bewerkingen van hoge kwaliteit te leveren. De gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van de software maken mijn productieproces een stuk efficiënter.

Evelien 8 okt 2023
Reageer
R

Geschil naar volle tevredenheid opgelost

Aanvankelijk was ik teleurgesteld omdat ik niet vond wat ik nodig had, maar de klantenservice van Filmora heeft dat volledig goedgemaakt. Ze waren erg betrokken en boden zonder gedoe een volledige terugbetaling aan, waarvoor ze ook hun excuses aanboden. Deze tegemoetkoming en de professionele afhandeling hebben mijn mening over het bedrijf positief bijgesteld. Daarom geef ik ze alsnog 4 sterren.

Roel 4 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Wondershare

Er zijn 10 reviews geschreven over Wondershare op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://wondershare.com
  • customer_service@wondershare.com