Wittebrug Lease

Wittebrug Lease

3.0 reviewscore • 5 reviews
R

Toppers

Sinds vele jaren ben ik een trouwe klant van deze lease maatschappij en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een top bedrijf is. Ik heb altijd de beste ervaringen gehad en mijn tevredenheid is altijd volledig geweest. Ik kan altijd rekenen op hun betrouwbaarheid en professionaliteit.

Bovendien heb ik het genoegen gehad om een geweldige accountmanager te hebben, met wie ik al mijn zaken kan regelen. Het is een fijn gevoel om te weten dat er altijd iemand is die je kan helpen met eventuele vragen of problemen. Het is voor mij dan ook geen verrassing dat ik keer op keer kies voor deze betrouwbare en klantvriendelijke lease maatschappij.

Rodhe Buis 5 jun 2022
Reageer
V

Dramatisch

Ik was geïnteresseerd in het leasen van een Skoda Fabia Combi via Private Lease. Om te bepalen of dit de juiste auto voor mij was, bezocht ik meerdere keren de dealer om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Tijdens deze bezoeken vroeg ik ook om informatie over de voorwaarden voor Private Lease.

Helaas kreeg ik van een van de dealers een antwoord dat mijn vragen niet volledig beantwoordde en eerder verwarrend was dan verhelderend. Dit bracht me in een lastige positie en ik had meer vragen dan antwoorden. Omdat ik toch de informatie nodig had om een weloverwogen beslissing te kunnen maken, besloot ik online te zoeken naar meer informatie.

Uiteindelijk meende ik voldoende informatie te hebben gevonden om een Private Lease aan te vragen. Echter, bij het doorlezen van de algemene voorwaarden, kwam ik tot de conclusie dat deze voorwaarden verouderd waren en niet meer van toepassing op deze tijd. Dit was teleurstellend en zorgde ervoor dat ik moest besluiten om verder te zoeken naar een leasebedrijf dat wel moderne en relevante voorwaarden hanteert.

Van der Linden 12 jul 2022
Reageer
M

Klant is duidelijk GEEN koning

Ik moet helaas mijn ontevredenheid uiten over de Lease Afdeling van Wittebrug. Na het zetten van de handtekening en het afronden van de transactie, voelde ik me niet meer serieus genomen. Ik kwam in een rij van andere klanten terecht en het leek erop dat er niet meer naar mijn behoeften en vragen werd geluisterd.

Dit heeft mij een gevoel van onbehagen gegeven en ik ben dan ook van plan om geen gebruik meer te maken van de diensten van deze afdeling. Ik vind het jammer dat mijn ervaring niet beter was en dat er niet genoeg aandacht werd besteed aan mijn wensen en eisen. Hopelijk kan Wittebrug in de toekomst betere service bieden aan hun klanten en hun klantenservice verbeteren.

Marco D 25 mrt 2022
Reageer
M

Kan zeker beter

Helaas hecht het bedrijf waar ik mee te maken had niet veel waarde aan efficiëntie en duurzaamheid. Bij het omwisselen van de auto kwamen er op één dag maar liefst drie verschillende medewerkers langs: één voor de controle, één voor het ophalen en één voor het brengen. Dit hele proces had gemakkelijk door één persoon kunnen worden uitgevoerd.

Afgezien daarvan heb ik verder geen klachten over het bedrijf en heb ik een prettige ervaring gehad.

M. van der Hulst 14 feb 2022
Reageer
V

De perfecte keuze

Wittebrug is al vele jaren de ideale leasemaatschappij voor ons bedrijf. Ze hebben een uitstekende bereikbaarheid, zijn zeer deskundig en denken altijd mee bij het maken van keuzes. Hun offertes zijn goed en duidelijk en bovendien hebben we een geweldige accountmanager. Ik kan echt geen enkel minpunt bedenken en begrijp dan ook niet waarom sommige mensen Wittebrug met slechts één of twee sterren beoordelen. Als je op zoek bent naar een leasemaatschappij die zowel letterlijk als figuurlijk voor je klaarstaat, dan is Wittebrug absoluut de beste keuze.

Van Ruijsdaal 23 jan 2022
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van juni 2023.

Over Wittebrug Lease

Dit bedrijf is onderdeel van Wittebrug, een van de grootste autodealers in Nederland. Het is een leasebedrijf dat zich richt op zowel particulieren als zakelijke klanten. Wittebrug Lease biedt verschillende leasevormen aan, zoals private lease, short lease en zakelijke lease. Het bedrijf werkt samen met diverse grote automerken, waardoor klanten een ruime keuze hebben uit verschillende modellen en merken. Daarnaast biedt Wittebrug Lease ook aanvullende diensten aan, zoals verzekeringen, pechhulp en onderhoud. Het bedrijf streeft naar een persoonlijke aanpak en goede service, zodat klanten zorgeloos kunnen rijden in hun leaseauto.