Witgoedhuis.nl

Witgoedhuis.nl

4.1 reviewscore • 7 reviews
E

Flexibele oplossingen bij bestelproblemen

Mijn ervaring met de winkel was positief, ondanks een klein probleem. Ik had een wasmachine gekocht die niet direct leverbaar was. Ze boden me een duurder model aan voor dezelfde prijs. Omdat ik echter vastbesloten was om het model te krijgen dat ik oorspronkelijk had besteld, besloot ik de aankoop te annuleren. Het proces van geldteruggave verliep soepel en snel, wat ik zeer waardeerde.

Eva 1 mei 2022
Reageer
L

Uitstekende service en prijzen

Ik was erg tevreden met mijn aankoop bij deze winkel. De vaatwasser die ik wilde, was op voorraad en goed geprijsd. De levering op zaterdag en de communicatie daaromheen waren uitstekend. Toen ik tijdens de installatie een klein probleem tegenkwam, kreeg ik direct hulp van de klantenservice. Hun toewijding aan klanttevredenheid was indrukwekkend en werd gewaardeerd.

Lars 14 nov 2021
Reageer
I

Klantgerichtheid bij fouten

Als regelmatige klant van de winkel heb ik gemerkt dat er soms fouten worden gemaakt. Wat me echter steeds weer opvalt, is de bereidheid van het personeel om problemen op te lossen. Dit toont aan dat klanttevredenheid en reputatie voor hen belangrijk zijn. Ondanks de fouten blijf ik loyaal aan deze winkel vanwege hun aanpak en klantenservice.

Iris 18 feb 2021
Reageer
N

Teleurstelling in levering en service

Mijn online bestelling leverde een teleurstellende ervaring op. Nadat ik had betaald, bleek het product niet leverbaar. Het aangeboden alternatief was duurder, zelfs met korting, en niet concurrerend met andere aanbieders. Dit toonde aan dat de voorraadbeheer niet op orde was en er was onvoldoende inspanning om de fout te corrigeren. Ik kan hier geen positieve review voor achterlaten.

Niels 23 mrt 2020
Reageer
H

Behulpzaam bij voorraadproblemen

Toen de inductieplaat die ik bestelde niet leverbaar bleek, werd ik direct gecontacteerd voor een alternatieve oplossing. Ze boden mij een goed en goedkoper alternatief aan, wat ik heel fijn vind omdat ze mij niet wat geld proberen uit de zak te kloppen. De terugbetaling werd efficiënt afgehandeld en stond bijna meteen weer op de rekening. Mijn vrouw is zeer tevreden met de nieuwe plaat.

Harrie 2 mrt 2020
Reageer
J

Uitstekende service en expertise

Ik had problemen met de sluiting van onze vijf jaar oude koel/vries-combinatie. Na een telefoontje naar de winkel werd ik snel teruggebeld en een afspraak gemaakt voor de volgende dag! Ideaal snel. De monteur loste het probleem in een half uur op, inclusief het gastvrije kopje koffie dat hij kreeg van ons. Deze ervaring bevestigde opnieuw de uitstekende service en expertise van de winkel.

Julia 18 jun 2019
Reageer
M

Uitstekende ondersteuning bij verhuizing

Tijdens onze verhuizing werden we uitstekend geholpen met de snelle levering en plaatsing van een fornuis en een magnetron. Eerder hadden we bij een ander bedrijf besteld zonder succes, waardoor we ook wel iets huiveriger waren dan normaal. Maar de service van deze winkel was echter betrouwbaar en duidelijk, met goed telefonisch advies en vriendelijk personeel. Zonder moeite konden we door met de verhuizing.

Merel 3 jun 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Witgoedhuis.nl

Witgoedhuis.nl is een gerenommeerde speler op het gebied van huishoudelijke apparaten, die sinds 1996 consumenten en bedrijven bedient. Het bedrijf heeft een sterke focus op service en biedt een breed scala aan producten tegen scherpe prijzen. Het onderscheidt zich door het aanbieden van een persoonlijke bezorgservice waarbij klanten kunnen kiezen hoe ze hun bestelling willen ontvangen. Bovendien biedt Witgoedhuis een gratis retourdienst voor oude apparatuur, wat het gemakkelijk maakt om nieuwe aankopen te doen zonder zorgen over het verwijderen van oude apparatuur. Naast de online winkel biedt het bedrijf ook een fysieke locatie in Beesd, waar klanten het assortiment kunnen bekijken en deskundig advies kunnen krijgen van het vriendelijke personeel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.witgoedhuis.nl
  • info@witgoedhuis.nl