Dindi Home

Dindi Home

5.0 reviewscore • 4 reviews
N

Precies zoals verwacht!

Waar we eerder onze dekbedovertrekken haalden bij de Hema en gewoon goedkopere opties, kwamen we dit keer uit op de website van Dindi Home. Hier hebben we twee beddengoedproducten besteld die al met al een prima prijs hadden. Eenmaal binnen waren ze precies zoals op de foto's waren afgebeeld en zijn ze nog zachter dan we dachten. Heel blij mee!

Nienke 6 dec 2023
Reageer
B

Prachtig beddengoed van goede kwaliteit

Wij hebben de 'a touch of paris wit' dekbed hier besteld en zijn hier heel blij mee. Na meerdere wasbeurten blijft de kwaliteit goed aanvoelen, wat bij andere dekbedovertrekken vaak wel anders is. Dus kan niet anders dan 5 sterren geven.

Barbara 31 okt 2023
Reageer
M

Vernieuwend en goede kwaliteit

Zeker tevreden over mijn aankoop bij Dindi. Ze leveren heel snel en hebben veel dekbedovertrekken op voorraad. Heel blij met de dekbedsets, bedankt Dindi home.

Marjolijn 16 okt 2023
Reageer
E

Naar verwachting geleverd

Via social media was ik uitgekomen bij Dindi home. Kende de webshop niet maar na wat reviews te hebben gelezen durfde ik het wel aan. Heb hier een dekbedovertrek gekocht die zeker aan alle verwachtingen voldeed voor een prima prijs.

Elina 16 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Dindi Home

Er zijn 4 reviews geschreven over Dindi Home op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://dindi-home.com
  • info@dindi-home.com