Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl

4.3 reviewscore • 10 reviews
D

Uitstekende service en realistisch aanbod

Ik heb een fantastische ervaring gehad met het verkopen van mijn auto. Het bod dat ik ontving was eerlijk en in lijn met mijn verwachtingen, omdat ik een nauwkeurige beschrijving van mijn auto had gegeven. De expert die de auto kwam inspecteren was deskundig en zeer klantgericht. Ik was erg tevreden met de geboden prijs en de afhandeling. De betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van de service waren voor mij redenen om in de toekomst weer gebruik te maken van deze dienst. Ik raad anderen aan ook zo nauwkeurig mogelijk te zijn over de staat van hun auto om een soortgelijke ervaring te hebben.

Daan 29 okt 2023
Reageer
J

Redelijk verloop met onverwachte wendingen

Mijn ervaring was middelmatig. Ik verwachtte een snel proces, maar het duurde beduidend langer dan de beloofde dertig minuten. Ook was de 'gegarandeerde prijs' eerder een richtlijn dan een vaste som; het eindbod op de dag zelf was lager dan aanvankelijk voorgesteld. Hoewel ik hierop had geanticipeerd, bleef het een teleurstellende wending. Het zou waarderen zijn als de garantie op prijsstelling transparanter werd gemaakt, om zodoende de verwachtingen beter te kunnen managen.

Jasper 1 nov 2023
Reageer
S

Teleurstellend aanbod na soepel proces

Het digitale proces verliep soepel, maar het bod dat volgde, voelde als een belediging. Ik had uitgezocht wat de aanschaf van een vergelijkbare auto mij zou kosten, en dat lag rond de 9500 euro exclusief btw. Het bod van 5950 euro van wijkopenautos.nl was dus ver beneden verwachting, zonder duidelijkheid over bijkomende btw. Ik begrijp dat er ruimte moet zijn voor winstmarge bij doorverkoop, maar een bod van rond de 8000 euro had eerlijker geleken, gezien een gebruikelijke winstmarge van 10-20%.

Sander 31 okt 2023
Reageer
T

Transparantie leidt tot eerlijke handel

De integriteit van het proces heeft me positief verrast. Door volledige en juiste informatie over mijn voertuig te verschaffen, kreeg ik een billijke prijs voorgesteld. Bij de keuring werd er door een vriendelijke werknemer nauwgezet nagegaan of alles overeenkwam met de door mij gegeven beschrijving. Toen bleek dat ik de waarheid had gesproken, ontving ik zonder problemen het beloofde bedrag. Deze eerlijke manier van zaken doen waardeer ik enorm en het heeft mijn vertrouwen in het bedrijf versterkt.

Thijs 26 okt 2023
Reageer
R

Simpel en persoonlijk proces

De verkoop van mijn auto verliep onverwacht soepel. Ik waardeerde het persoonlijke telefoontje dat volgde op mijn online aanvraag, wat het proces een menselijk tintje gaf. Bij de overdracht werd er begripvol omgegaan met het feit dat mijn auto niet zomaar een voertuig was, maar een cabrio waar ik trots op was. Deze empathische benadering en de efficiëntie van de hele transactie maakten dit tot een bijzonder positieve ervaring.

Robert 22 okt 2023
Reageer
N

Probleemloze en efficiente verkoop

Nadat ik mijn auto online had aangemeld en een eerlijk bod had ontvangen, verliep de rest van het proces zeer vlot en professioneel. Bij de fysieke inspectie werd mij exact hetzelfde bedrag geboden als eerder voorgesteld, waarmee ik akkoord ging. De transactie was snel en de volgende dag stond het geld al op mijn rekening. Voor diegenen die liever geen onbekenden aan de deur willen hebben voor de verkoop van hun auto, zou ik wijkopenautos.nl zeker aanbevelen.

Niels 20 okt 2023
Reageer
R

Vlekkeloze verkoopervaring

De verkoop van mijn auto verliep onberispelijk. Na een snel en realistisch bod werd mijn auto grondig geïnspecteerd, waarbij nauwkeurig werd gecontroleerd of de auto wel overeenkwam met mijn beschrijving. De professionaliteit en hoffelijkheid van de taxateur vielen mij op. Alles werd vlot geregeld, en ik was aangenaam verrast toen het overeengekomen bedrag de volgende dag al op mijn bankrekening stond. Dit was een zeer professionele manier van zaken doen die ik zeker zou aanbevelen.

Ruben 19 okt 2023
Reageer
G

Verrassend aangename verkoopprocedure

Aanvankelijk was ik enigszins sceptisch over het online verkopen van mijn auto, maar achteraf kan ik niet anders dan tevreden zijn. De website en communicatie waren duidelijk en gebruiksvriendelijk, en de gemaakte afspraken werden nauwkeurig nageleefd. Het bod dat ik ontving was niet alleen eerlijk, maar werd ook werkelijkheid. De service bij het afleverpunt was uitstekend en binnen enkele minuten had ik het vrijwaringsbewijs al in mijn e-mail. Het afgesproken bedrag stond de volgende dag op mijn rekening. Voor mij is het duidelijk dat ik ook mijn volgende auto op deze manier zou verkopen.

Gerrit 18 okt 2023
Reageer
E

Verkoop van mijn beschadigde auto

Ik was verrast door de redelijke prijs die ik ontving voor mijn auto, die helaas schade had opgelopen door een storm. Het bod was aanzienlijk hoger dan de inruilwaarde en overtrof zelfs de offertes van andere verkoopplatforms. Het verkoopproces was eenvoudig en flexibel, wat het voor mij mogelijk maakte om geen huurauto te hoeven gebruiken in de tussentijd. Dit gemak en de efficiëntie van het hele proces hebben een positieve indruk op mij achtergelaten.

Erik 17 okt 2023
Reageer
V

Afspraak is afspraak

De ontvangst in Vianen was warm met een kopje koffie, en de auto werd grondig bekeken. Na een korte wachttijd werd het vooraf gegarandeerde bod bevestigd. De administratieve afhandeling was efficiënt en binnen twee dagen was het geld bijgeschreven op mijn bankrekening. Deze soepele en betrouwbare ervaring heeft mij erg goed gedaan en maakt dit bedrijf vertrouwenswaard.

Vincent 14 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Wijkopenautos.nl

Als je op zoek bent naar een handige online dienst om je auto te verkopen, dan kan Wijkopenautos.nl je zeker helpen. Het proces is heel eenvoudig en snel: je hoeft alleen maar de gegevens van je auto in te vullen op de website en binnen enkele uren ontvang je een bod van een professionele autodealer. Wat vooral fijn was aan Wijkopenautos.nl was de vriendelijke en professionele service van hun medewerkers. Je wordt heel goed geholpen bij het beantwoorden van jouw vragen en ze zorgden ervoor dat je het beste bod krijgt voor je auto. Het hele proces is transparant.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.wijkopenautos.nl
  • service@wijkopenautos.nl