WebshopOvername.nl

WebshopOvername.nl

4.3 reviewscore • 11 reviews
R

Verwachtingen overtroffen

Mijn ervaring met Webshopovername overtrof mijn verwachtingen. Na mijn webshop aangemeld te hebben, had ik al snel contact met de potentiële koper. Ik was onder de indruk van het aantal reacties - meer dan 60 geïnteresseerden tekenden een geheimhoudingsverklaring. Uit de vele contacten voerde ik diepgaande gesprekken met 12 serieuze kandidaten. De verkoop was binnen acht weken rond, met bijna 2500 bezoeken aan de info pagina van mijn webshop. Het platform bood kosteloze nuttige informatie en hanteerde een 'no cure no pay' beleid. Mijn ervaring met Webshopovername was veel beter dan met andere platforms, zoals Flippa, die duurder waren. Dit verdient absoluut vijf sterren.

Rick 10 dec 2023
Reageer
J

Goed verkoopproces op webshopovername

Verkopen op Webshopovername bleek een uitstekende keuze. Het team was vriendelijk en behulpzaam, wat het proces vergemakkelijkte. Belangrijk is dat je als verkoper zorgt voor gedetailleerde informatie voor potentiële kopers. Webshopovername biedt ook een dienst om je webshop te promoten binnen hun netwerk, wat extra kosten met zich meebrengt, maar zeer de moeite waard is.

Jasper 17 okt 2023
Reageer
T

Ze doen niks voor je

Webshop te koop aangeboden op webshopovername.nl. Uit eindelijk via een omweg toch verkocht maar niet door hulp van webshopovername.nl. Ze zijn te triest om echt iets voor je te doen en vragen vervolgens veel geld.

Ik zou niemand dit aanraden. Gewaarschuwd mens teld voor 2. Erge is nog dat ze zichzelf proberen goed te praten dat ze wel iets voor je gadaan hebben. Heel jammer dat het zo moet gaan.

Tim 3 okt 2023
Reageer
T

Deskundige en professionele ondersteuning

Mijn ervaring met webshopovername.nl was indrukwekkend. Hun deskundigheid en professionaliteit bij het beantwoorden van mijn vragen was opvallend. Er werd actief meegedacht en ik kreeg uitstekend advies. Ik ben bijzonder dankbaar voor de hulp van Sander. Als er nog eens zo'n service nodig is zal ik zeker nog eens aan de deur kloppen. Dikke 10!

Tim 13 dec 2022
Reageer
S

Professioneel platform, positief

Mijn ervaring met de verkoop van mijn website via Webshopovername was zeer positief. Het platform is professioneel en overzichtelijk, wat het contact met potentiële kopers vergemakkelijkte. Uiteindelijk vond ik een vriendelijke en eerlijke koper, wat het proces zeer aangenaam maakte. Al met al kostte het mij weinig moeite en kreeg ik exact waar ik naar zocht.

Stefan 22 nov 2022
Reageer
N

Succesvolle en snelle verkoop via webshopovername

De verkoop van onze sieraden webshop via WebshopOvername.nl was een groot succes. Binnen enkele dagen vonden we een geschikte koper uit een enorm netwerk. De overdracht was in twee weken geregeld. Het platform biedt vele handige functies zoals een chat, geheimhouding en juridische sjablonen. Ik ben zeer tevreden met het netwerk, het platform, de opbrengst en de professionele ondersteuning.

Niels 18 okt 2022
Reageer
M

Praktisch platform voor verkoop van online bedrijf

Dit platform bleek een uitstekende keuze voor de verkoop van mijn webwinkel. Het zou ideaal zijn als er een filter was om webwinkels te scheiden van andere online platformen, aangezien mijn interesse voornamelijk uitging naar laatstgenoemde. Maar dat is maar een klein puntje van gebruiksvriendelijkheid. Het proces was snel afgehandeld zonder problemen aan beide kanten.

Max 10 okt 2022
Reageer
D

Fijne verkoop

Mijn website verkopen via Webshopovername.nl was een succesvolle ervaring. Het proces duurde ongeveer drie tot vier maanden, maar dankzij de duidelijke werkwijze en goede begeleiding verliep alles soepel. Zowel ik als de koper waren tevreden met het eindresultaat. Geld was snel overgemaakt, de afhandeling was soepel. Ik heb niets te klagen, het was een fijne verkoop.

David 19 sep 2022
Reageer
T

Professionele begeleiding

WebshopOvername.nl heeft de overname van onze grondstoffen websites op een professionele en gestructureerde manier begeleid. Van begin tot het einde konden we met vragen bij hun op elk moment terecht en werden we goed te woord gestaan. Dankzij het platform hebben we meerdere serieuze overnamekandidaten gevonden. Ik beveel dit platform van harte aan voor de verkoop van al je websites.

Theo 16 jul 2021
Reageer
M

Efficiente bemiddeling bij verkoop en aankoop

Deze website was een effectieve intermediair voor zowel de verkoop als de aankoop van webshops voor mij. In vergelijking met andere platforms biedt het meer zekerheid en zelfs bij kleinere transacties is de begeleiding uitstekend. Ik heb er een paar mooie platforms bij en ben van een aantal mooi opgebouwde projecten af. Ik denk dat dit het platform voor iedereen in Nederland zou moeten zijn.

Martijn 9 sep 2020
Reageer
P

Geslaagde verkoop van webwinkels

Ik heb twee webwinkels succesvol verkocht via Webshopovername en beide ervaringen waren super en heel erg fijn. Het team was meedenkend en altijd goed bereikbaar. Hoewel niet alle reacties concreet waren (wat natuurlijk ook niet te verwachten is), was ik zeer tevreden met de dienstverlening en aanpak van het platform. Ik kom zeker nog eens terug om een project aan te schaffen.

Pjotr 5 apr 2018
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over WebshopOvername.nl

Webshopovername.nl is een online platform dat bedrijven en particulieren helpt bij het kopen en verkopen van webwinkels. Met een team van ervaren professionals en een innovatief platform biedt Webshopovername.nl een volledig assortiment aan diensten en producten aan. Hun missie is om bedrijven en particulieren te helpen bij het verkopen en kopen van webwinkels met een betrouwbare service. Hun team van professionals heeft ervaring met het beheren van webwinkels en biedt klanten praktische oplossingen voor verschillende uitdagingen. Ze bieden ook een reeks aan ondersteunende diensten zoals marketing, juridisch advies, hosting en technische ondersteuning. Hun online platform biedt een gebruiksvriendelijke interface met eenvoudige navigatie en een overzichtelijke layout. Daarnaast bieden ze ook een reeks aan handige tools die helpen bij het verkopen en kopen van webwinkels.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.webshopovername.nl
  • contact@webshopovername.nl