Walibi Village

Walibi Village

3.3 reviewscore • 10 reviews
J

Beperkte faciliteiten na 20.00 uur

Helaas was het zwembad opnieuw gesloten en alle faciliteiten sloten al om 20.00 uur, zelfs tijdens de vakantie! Er was weinig te beleven op het park. Gelukkig was het huisje zelf wel in orde, en nadat we een klacht hadden ingediend, kwam er snel iemand om het probleem op te lossen.

Jo 25 apr 2022
Reageer
E

Geweldig!

Tijdens de frightnights hebben we opnieuw een fantastisch verblijf gehad! Het huisje was brandschoon en de bedden waren heerlijk comfortabel. Het enige minpuntje was de overlast 's avonds en 's nachts door feestende jongeren in de buurt. Ook vonden we het aanbod van activiteiten op het vakantiepark wat beperkt. Desondanks hebben we toch genoten van onze tijd daar!

Emma 11 okt 2021
Reageer
S

Veel gemist

Het huisje zelf was prima voor ons gezelschap van 7 personen, maar het was lastig om 's avonds met z'n allen voor de tv te zitten. We misten een rekje in de douche voor de shampoo en een handdouche die eraf gehaald kon worden voor het douchen van een kind van 1 jaar. Het vakantiepark zelf was saai, met weinig speeltuinen en geen georganiseerde activiteiten voor kinderen. Ook misten we een leuke speelhal en een gezellig restaurant waar we konden ontspannen in de loungehoek. We verbleven hier 2 dagen en dat was meer dan genoeg.

Sarah 10 aug 2021
Reageer
T

Leuk weekendje weg

Ondanks een zeer negatieve ervaring enkele jaren geleden, besloten we toch weer een verblijf in de vakantiehuisjes te boeken. En wat een verbetering was het! De huisjes waren extreem schoon en goed onderhouden. Ook het personeel was veel vriendelijker geworden. Pluspunt was dat het babybedje al helemaal klaarstond in onze kamer. Helaas hadden we wel last van luidruchtige buren.

Timo 17 okt 2020
Reageer
L

Fright nightsss

We hebben een fantastische dag gehad tijdens de frightnights van Walibi en daarna genoten van een overnachting in de huisjes. Voor ons was het de eerste keer dat we hier verbleven en we waren aangenaam verrast. Het park was geweldig, het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en het huisje was onberispelijk schoon. Kortom, een perfecte ervaring! Het enige minpuntje was dat het erg druk was tijdens de frightnights, wat in deze coronatijd niet ideaal was.

Lars 13 okt 2020
Reageer
J

Fantastisch ervaren

We hebben met ons gezin een fantastisch verblijf gehad! De omgeving was prachtig, het personeel was vriendelijk en de bungalow was brandschoon. Hygiëne stond duidelijk hoog in het vaandel bij Walibi. De groene en gezellige omgeving, de extreme netheid van de bungalows en de leuke activiteiten voor kinderen waren zeker pluspunten. Het enige negatieve puntje was de relatief hoge prijs.

Jessie 10 okt 2020
Reageer
B

Verspil je geld niet!!!

Ons uitje begon leuk met een paar dagen weg met mijn vriendin naar Walibi Village. Helaas verliep het niet zoals gepland. We moesten lang wachten bij aankomst en kregen een verkeerd huisje toegewezen. Het huisje waar we uiteindelijk terechtkwamen was vies en vol bloedvlekken op het plafond. De douche was kapot en het stopcontact werkte niet. Kortom, een zeer teleurstellende ervaring.

Bram 17 aug 2020
Reageer
K

Zeer slechte ervaring, slecht management

We hebben enorm veel overlast gehad in dit park. Gedurende de hele nacht hoorden we geschreeuw, harde muziek en bonkende geluiden van een groep van ongeveer 12 personen die zich in een veel te klein huisje bevonden. We hebben hiervan melding gemaakt, maar het management deed er niets aan. Het gebrek aan actie en de onverschillige houding van het management waren zeer teleurstellend.

Kevin 8 aug 2020
Reageer
Z

Niets te klagen, prima verblijf gehad

Het huisje was eenvoudig maar prima. Het lag dicht bij de ingang van het park en we konden meteen inchecken. Het pretpark was rustig met korte wachtrijen en weinig storingen. Het personeel was vriendelijk en vooral onze jongste werd goed behandeld. Het zwembad was klein maar netjes. Het enige minpuntje was een groepje jongens dat zich nogal wild gedroeg in het water. Over het algemeen was het een prima verblijf.

Zara 18 okt 2019
Reageer
M

Prima bungalow, beperkte keuze bij het eten en ont

Bij aankomst konden we meteen ons huisje betrekken en onze spullen uitladen. We hadden een 7-persoons bungalow gehuurd die schoon en netjes was. De bungalow krijgt een dikke 10. Het eten in het park was echter beperkt in keuze, wat teleurstellend was. Het ontbijt op zondagochtend was ook niet geweldig, met een beperkte selectie en een traag aanvulproces. De bungalow was goed, maar het eten kan beter.

Max 23 sep 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Biddinghuizen.

Over Walibi Village

Walibi Village is een gezellig vakantiepark gelegen te Cerespark 2 in Biddinghuizen nabij attractiepark Walibi Holland. Het park biedt de perfecte accommodatie voor gezinnen en groepen die op zoek zijn naar een spannend avontuur en een comfortabele plek om te verblijven. Op Walibi Village kun je kiezen uit verschillende types accommodaties, variërend van knusse cottages tot ruime vakantiehuizen. Elke accommodatie is volledig uitgerust en biedt alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Je kunt genieten van moderne voorzieningen, een eigen keuken, comfortabele bedden en een gezellige woonkamer om te ontspannen na een dag vol avontuur in het attractiepark. Het vakantiepark zelf biedt ook diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een supermarkt en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast kunnen gasten profiteren van speciale voordelen, zoals vroegtijdige toegang tot het attractiepark en kortingen op tickets. Met attractiepark Walibi Holland naast de deur, heb je eindeloos entertainment binnen handbereik. Beleef spannende achtbanen, spectaculaire shows en attracties voor alle leeftijden. Het park biedt sensatie en plezier voor het hele gezin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Biddinghuizen, Flevoland
  • https://www.walibi.nl/nl/walibi-village
  • info@walibiholland.nl