Waddengenot Pieterburen

Waddengenot Pieterburen

2.8 reviewscore • 6 reviews
J

Goed hotel!!

Goed hotel/goede kamer/vriendelijk personeel en een lekkere ontbijt,dit alles op het pieterplein waar alles zich bevind.
Niet te vergeten de avond van de EK voetbal.
Deze was te zien in het Grand cafe met een gratis hapje en een drankje ... CHAPEAU!!

Kom zeker een x terug

Janneke 26 jun 2024
Reageer
a

Waddengenot Pieterburen review

Eenvoudig leuk verblijf heerlijk wadlopen echt een aanrader om een keer heen te gaan de andere reviews kan ik niet goed begrijpen wellicht dat ze ergens anders zaten?

andre 3 jun 2024
Reageer
J

Eenvoudig, maar jammer van de wellness

Wij hebben een heerlijke hotelovernachting gehad. Het is wel gehorig, maar wij hadden hier geen last van. Cafe was dicht. Het ontbijt was prima te doen. Ook het diner was gemiddeld, niet uitstekend maar dat was ook niet de verwachting.
Personeel was zeer vriendelijk en stonden voor je klaar. De wellness viel tegen, want er was weinig stoom in het stoombad en de sauna was niet warm genoeg. De massagestoeken waren wel lekker.
Kortom we waren wel uitgerust en hebben de omgeving ook wel bekeken.

Joke Schoonderwal 28 apr 2024
Reageer
F

Gedateerd, schimmel in badkamer & gehorig.

Op de website 4 sterren…? Nou haal er maar 2 af. Je komt in een zeer gedateerde kamer die zeer gehorig is, gesnurk van de buurman/vrouw en het “thuis” komen van de andere gasten en hun wc bezoek s’ nachts.
Verder niet schoon…met de Franse slag schoongemaakt. Badkamer was niet schoon, schimmel op de kitranden en de voegen bruin/zwart. Bedden goed maar kleine kussens. Ontbijt in het restaurant vond ik karig, het koffiezetapparaat wat er stond was al bejaard en wat eruit kwam was zo zo. Eten in het restaurant was duur & de steak die ik had zat vol spiertjes en was taai…zegt de bediening ook nog ja, heb al eerder klachten gehad(!?) dus niets van geleerd kennelijk. Kortom geen aanrader wat mij betreft….jammer hoor.

Frits Heuvel 14 apr 2024
Reageer
S

Sober, triest, gehorig en duur verblijf

We hebben hier 2 nachten geslapen. De kamer was erg klein ( kamer 13), de kamer lagboven het café. De kamer iszeer gehorig vanzowel het café als de kamers in het pand. Badkamer is jaren 70 en dus oud en achterhaald. Het restaurant heeft weinig keus en de kwaliteit valt tegen. Weet zeker dat de vis niet vers is geleverd maar al een paar dagen onderweg was. Prijs/kwaliteit is bijzonder slecht, veel te duur voor geleverde kwaliteit. Het restaurant is nodig aan een goede schoonmaak toe. Overal vliegen en stof/spinnewebben. Te slecht om maar een ster te mogen hebben. Ga gezellig ergens anders je vrije dagen/weekenden doorbrengen.

S. van den Bos 8 okt 2023
Reageer
j

Accomodatie viel tegen

De kamer viel tegen, oude meuk en geen kast voor kleding. Gordijnen waren niet goed te sluiten ( waren te klein voor het raam).

Het welkomst drankje was een ieniemienie glaasje met Wadwater. Daar hoorde ook nog iets bij maar dat kon niet geleverd worden want de machine kon het niet aan en dat was het . Iets anders werd er niet voorgesteld.

Ook zou er film getoond worden over de te lopen tocht. Niets meer over gehoord.
Gebruik zwembad , sauna zou een onderdeel zijn van het arrangement. Zowel zwembad en sauna zijn er niet.

Hotel geen drie sterren waard. Geen aanrader.

jan 13 sep 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Pieterburen.

Over Waddengenot Pieterburen

Er zijn 6 reviews geschreven over Waddengenot Pieterburen op Reviews.nl. Met een 2.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Pieterburen, Groningen
  • https://www.waddengenot.nl
  • receptie@waddengenot.nl