Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel Weert

4.0 reviewscore • 3 reviews
E

Goed hotel en een tip

Hotel Weert van Fletcher is een prima hotel als je er even tussenuit wilt zijn. Inchecken ging snel en geruisloos door de aardige medewerkers. Nog een grote tip: je kan beter aan de overkant van de straat parkeren, dit is een stuk goedkoper. Dit gaf het hotel ook aan maar pas naderhand dus als je slim bent doe je dat vooraf. Dit was trouwens eerder de Golden Tulip hotel, nu is het dus overgenomen door Fletcher. Dit doet verder niets af van de kwaliteit en heb zelfs het idee dat het eerder verbeterd is dan andersom. Alles is vrij dichtbij door de goede ligging van het hotel.

Erik 24 jul 2022
Reageer
F

Hotel Weert binnenstad

Fletcher hotel Weert ligt vrij dicht bij de binnenstad. Eigenlijk tussen het treinstation en de binnenstad. Dit is vooral handig als je nog even naar de supermarkt moet o.i.d. Weert is een leuke stad, maar het hotel is niet bijzonder. Een vrij troosteloos gebouw, met een vrij saai uitzicht. Je moet het ermee doen. Neemt niet weg dat de kamers, althans mijn kamer, wel netjes was. Hoe dat bij de andere kamers is, weet ik natuurlijk niet. De kamer was goed schoongemaakt en dat vind ik altijd wel belangrijk aan hotelkamers. Dit hotel krijgt wel gewoon een voldoende en als je centraal moet wezen, is het een goede optie.

Freek 9 jun 2022
Reageer
J

Leuk hotel voor een paar nachten

Midden in het centrum van Weert vind je dit Fletcher hotel. Het hotel zelf ziet er niet zo fraai uit, maar de locatie maakt het goed. Ik heb er twee nachten geslapen en het is mij prima bevallen. Mijn kamer was netjes en van alle gemakken voorzien. Ik liep zo het centrum van Weert in en het treinstation ligt op slechts een paar minuten lopen. Zelf zou ik er niet langer dan een paar nachten willen verblijven, maar als je tijdelijk een slaapplek nodig hebt, is dit prima. Het is gewoon een goed hotel wat van de buitenkant zeker een opknapbeurt kan gebruiken.

Jack 27 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Weert.

Over Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel-Restaurant Weert is een 4-sterren hotel, gelegen aan Driesveldlaan 99 te Weert. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, Dierenrijk en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Weert, Limburg