Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel Weert

3.6 reviewscore • 14 reviews
A

Team moet nog veel leren

Het hotel bevindt zich in een fase waarin vernieuwing essentieel is geworden. De kamers tonen tekenen van langdurig gebruik, vertonen slijtage en hebben behoefte aan een opfrisbeurt. De bedden zijn echter comfortabel. Het team lijkt nog in een fase van ontwikkeling wat betreft hun expertise in de horeca, en er lijkt een gebrek aan leidinggevende figuren die de koers bepalen.

Anne-Mare 29 jul 2023
Reageer
A

Teleurstellend

Het hotel is oud, versleten en vies.
Bedden slapen goed, maar alles is aan een renovatie toe. Personeel is niet goed getraind en het ontbreekt aan sturende krachten. Als voorbeeld medewerkers bediening praten luid naar medewerkers van de schoonmaak die aan de andere kant van de ontbijt zaal staan. (Loop ff naar elkaar toe)
Diner was ook een teleurstelling, schnitzel die gefrituurd was ipv gebakken in de boter.
Wij hebben al vaak overnacht bij Fletcher maar Fletcher Weert is teleurstellend.

Andre 29 jul 2023
Reageer
E

Goed hotel en een tip

Hotel Weert van Fletcher is een prima hotel als je er even tussenuit wilt zijn. Inchecken ging snel en geruisloos door de aardige medewerkers. Nog een grote tip: je kan beter aan de overkant van de straat parkeren, dit is een stuk goedkoper. Dit gaf het hotel ook aan maar pas naderhand dus als je slim bent doe je dat vooraf. Dit was trouwens eerder de Golden Tulip hotel, nu is het dus overgenomen door Fletcher. Dit doet verder niets af van de kwaliteit en heb zelfs het idee dat het eerder verbeterd is dan andersom. Alles is vrij dichtbij door de goede ligging van het hotel.

Erik 24 jul 2022
Reageer
M

temperatuur was behoorlijk hoog gedurende de dag

Het personeel straalt een geweldige vriendelijkheid uit en de ligging van het hotel in Weert is uitstekend gekozen. Echter, dat is het enige wat op te merken valt. De airconditioning functioneerde niet, wat resulteerde in een kamer die ondraaglijk warm was. Absoluut, de temperatuur was behoorlijk hoog gedurende de dag en nacht, maar dit is niet wat je verwacht voor het tarief van de overnachting.

Mell 21 jun 2022
Reageer
F

Hotel Weert binnenstad

Fletcher hotel Weert ligt vrij dicht bij de binnenstad. Eigenlijk tussen het treinstation en de binnenstad. Dit is vooral handig als je nog even naar de supermarkt moet o.i.d. Weert is een leuke stad, maar het hotel is niet bijzonder. Een vrij troosteloos gebouw, met een vrij saai uitzicht. Je moet het ermee doen. Neemt niet weg dat de kamers, althans mijn kamer, wel netjes was. Hoe dat bij de andere kamers is, weet ik natuurlijk niet. De kamer was goed schoongemaakt en dat vind ik altijd wel belangrijk aan hotelkamers. Dit hotel krijgt wel gewoon een voldoende en als je centraal moet wezen, is het een goede optie.

Freek 9 jun 2022
Reageer
M

Echt genoten hier

We hebben onze eigen fiets- en wandelroutes verkend en dat was een geweldige ervaring. Bovendien was alles goed georganiseerd tijdens ons verblijf. We keken altijd uit naar de avond uren om een lekkere avondmaaltijd te nuttigen en lekker te slapen in een comfortabel bed. Dit hotel heeft voor ons wel zijn bestaansrecht bewezen!

Maelie 20 aug 2021
Reageer
R

Geen praktische inrichting

Over het algemeen hadden we een redelijk bevredigend verblijf, maar vanwege diverse kleine gebreken en vooral vanwege de weinig zorgzame (onprofessionele) reactie van het personeel op onze opmerkingen, zijn we best wel ontgoocheld... vooral omdat er geen erontschuldigingen werden aangeboden en/of er geen begrip werd getoond. De douchekop had de neiging om niet op zijn plek te blijven en daarom moest je deze tijdens het douchen vasthouden. Zeer onhandig was dit.

Ruud 9 aug 2021
Reageer
R

Bevredigende ervaring

Het verblijf was aangenaam, de "betrouwbaarheid" van Golden Tulip is nog steeds goed herkenbaar. De kamers zijn eenvoudig, maar zeer netjes en schoon. Het bed was ietwat aan de zachte kant, al blijft dat een kwestie van persoonlijke voorkeur. De badkamer vertoonde eveneens eenvoudige kenmerken, maar bood toch een bevredigende ervaring.

Riven 9 aug 2021
Reageer
J

Leuk hotel voor een paar nachten

Midden in het centrum van Weert vind je dit Fletcher hotel. Het hotel zelf ziet er niet zo fraai uit, maar de locatie maakt het goed. Ik heb er twee nachten geslapen en het is mij prima bevallen. Mijn kamer was netjes en van alle gemakken voorzien. Ik liep zo het centrum van Weert in en het treinstation ligt op slechts een paar minuten lopen. Zelf zou ik er niet langer dan een paar nachten willen verblijven, maar als je tijdelijk een slaapplek nodig hebt, is dit prima. Het is gewoon een goed hotel wat van de buitenkant zeker een opknapbeurt kan gebruiken.

Jack 27 mei 2021
Reageer
S

Corona of niet, hier is het leuk

Een suggestie voor verbetering zou kunnen zijn om bij de roomservice een compacte menukaart toe te voegen met opties voor maaltijden die op de kamer genoten kunnen worden. Dit zou het gemak en de keuzevrijheid van de gasten vergroten. Het is wel eerlijk om aan te geven dat dit hotel alles gedaan heeft om zijn gasten tijden corona tegemoet te komen. Ik ben in ieder geval tevreden over.

Safae 2 mei 2021
Reageer
L

Plezierig verblijf met een zorgzame en vriendelijk

De accommodatie bood een prachtige kamer aan, waarin we ons meteen op ons gemak voelden. De dienstverlening was uitstekend en het personeel was bijzonder attent en gastvrij. We werden hartelijk ontvangen en konden op elk moment rekenen op hulp en ondersteuning. Een plezierig verblijf met een zorgzame en vriendelijke omgeving.

Loas 28 apr 2021
Reageer
H

Gunstige uitvalsbasis

Bij onze aankomst werden we hartelijk begroet en welkom geheten. De ligging van Weert biedt een gunstige uitvalsbasis voor diverse excursies. Het culinaire aspect voldeed aan onze verwachtingen. Al geruime tijd beleven we genoegen aan ons bezoek hier. Het was spijtig dat de zondagse high tea geen doorgang kon vinden. Dat was toch wel een teleurstelling, bovendien leek Lenie op zondag niet erg behulpzaam.

Hunter 19 apr 2021
Reageer
C

Schitterende uitstraling

Volop genoten van een prachtig verblijf in dit hotel, zelfs te midden van de coronamaatregelen. Genoten van culinaire ervaringen op de kamer, zowel bij het diner als het ontbijt. De zorg en aandacht die eraan besteed werden, waren voortreffelijk. We verbleven in een prachtige deluxe kamer met een ontspannende jacuzzi. De kamer was recentelijk gerenoveerd en had een schitterende uitstraling.

Cain 14 apr 2021
Reageer
M

Volop genoten van ons luxueuze verblijf

We hebben volop genoten van ons luxueuze verblijf in de suite! De kamer en het bubbelbad waren keurig onderhouden. De jacuzzi functioneerde uitstekend, waardoor we er volop van hebben kunnen genieten! Het personeel toonde een buitengewoon vriendelijke houding, en het ontbijtbuffet was werkelijk verrukkelijk en uitstekend georganiseerd, ondanks de aanwezigheid van coronamaatregelen. Mijn partner heeft een dieet dat vrij is van gluten.

Moos 30 mrt 2021
Reageer
Over Fletcher Hotel Weert

Fletcher Hotel-Restaurant Weert is een 4-sterren hotel, gelegen aan Driesveldlaan 99 te Weert. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras en meer. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, Dierenrijk en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Weert, Limburg
  • https://www.fletcherhotelweert.nl
  • info@fletcherhotelweert.nl