Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

2.9 reviewscore • 14 reviews
R

Gewoonweg top!

We hebben kunnen genieten. Er is niets waar we kunnen van dat we niet tevreden zijn; het was gewoonweg top! De accommodatie was waar we op hadden gehoopt en dat vonden we heel fijn. Het personeel gaf ons het gevoel dat we alle mochten vragen. De faciliteiten waren top en we hebben volop genoten. We hebben al een kamer geboekt voor de komende feestdagen.

Ralph 10 mei 2023
Reageer
J

High Tea

Brood was droog. Had e mail gestuurd, maar was zoek, waarin stond liever hartig als zoet, maar het meeste was zoet, dit gemeld maar kon niet meer worden aangepast. Dit is niet de eerste keer dat we zwaar teleurgesteld zijn, Mensen van Kerkrade zie je er niet, omdat prijs qualiteit verhouding niet goed is, personeel doet het goed.

Johanna 27 okt 2023
V

Wij zijn 3 december ook op high tea geweest , triest , we hebben op diverse plaatsen high tea genoten , maar hier genoten we niet van , soep was lauw , bitterbal koud , was een trieste bedoening . Geen high tea waardig .
Enige plus was de bediening.
Gaan bij Fletcher nooit meer high teaën

Veraart 22 dec 2023
S

Geen voldoening

De high tea die we hadden gereserveerd, was helaas een teleurstelling. De eerste ronde soep was smakelijk, maar de tweede ronde bestond uit slechts twee sneetjes brood en mini gebakjes die door het warme weer helemaal gesmolten waren en er daardoor onaantrekkelijk uitzagen. De glutenvrije high tea was echt een teleurstelling. De eerste ronde bestond uit een soep met salade en een ei, en de tweede ronde was niet meer dan een simpel ijscoupe.

Sena 12 jun 2023
Reageer
S

Ronduit verschrikkelijk!

Dit hotel is ronduit verschrikkelijk! De kamers zijn volledig versleten, er is schimmel aanwezig en de bedden en het interieur zijn oud en versleten. We kregen de kans om twee nachten te verblijven in een prachtige suite, als speciaal geschenk ter gelegenheid van ons aanstaande huwelijk. Toen we aankwamen, werden we naar een zolderkamer geleid die zelfs een arme student zou afslaan. Als ik in de positie van Fletcher zou zijn, zou ik serieus overwegen om het bedrijf te sluiten, want op deze manier verspil je de goede reputatie die je hebt opgebouwd.

Siebe 12 mei 2023
Reageer
D

Verre van wat we als luxe hadden verwacht.

Afgelopen december hebben we een overnachting gehad in het prachtige Fletcher Kasteel Erestein. Onze ervaring hier was allesbehalve aangenaam, helaas. We hadden gehoopt op een unieke ervaring, passend bij het imposante kasteel, maar helaas viel ons verblijf tegen. Bovendien hadden we speciaal een High Beer geboekt om onszelf extra te verwennen. Helaas valt het verblijf enorm tegen. We worden de hele nacht gestoord door geluiden van de buren, variërend van intieme momenten tot luid snurken. Bovendien piept en kraakt alles op de kamer, en de kamers zijn verre van wat we als luxe hadden verwacht.

Davey 3 jan 2023
Reageer
H

Het eten viel helaas tegen

Onze accommodatie was keurig en brandschoon, met comfortabele bedden, heerlijke kussens en een smetteloze badkamer. Een nadeel was dat de ramen van enkel glas waren, waardoor ze 's ochtends beslagen raakten aan de binnenkant met condens en druppels. In de ontbijtruimte maakten de stoelpoten een oorverdovend geluid terwijl ze over de vloer schoven. Het ontbijt liet te wensen over; het ontbrak aan creativiteit en was niet erg uitgebreid, en de kwaliteit was niet bijzonder goed. Hoewel de sfeer in het kasteelrestaurant veelbelovend is, viel het eten helaas tegen en was het verre van wat we hadden gehoopt, zeker gezien de exorbitant hoge prijzen.

Huub 8 dec 2022
Reageer
I

Geen positieve recensie

Het kasteel zelf is prachtig, maar helaas is het niet mogelijk om er te overnachten. Deze informatie was ergens verstopt op de website vermeld. Het kasteel is werkelijk schitterend, maar helaas kan ik dat niet zeggen van de bediening en het eten, en ik zal er dan ook geen positieve recensie over schrijven. Het verblijf is in een prachtige boerderij, maar de kamers zijn erg verouderd en lijken niet goed te zijn onderhouden. De gordijnen sluiten niet goed en de vloerbedekking is vies. Toen we om 16 uur aankwamen, was de kamer nog niet schoongemaakt, dus moesten we heel lang wachten.

Isa 4 sep 2022
Reageer
O

Hotel was erg vies

De kamer was in slechte staat; het tapijt was vies en versleten, de muren vertoonden vlekken en de badkamer was niet goed schoongemaakt. Daarnaast waren de gordijnen en het balkon ook niet bepaald schoon. De muren vertoonden bladders, en het hotel was erg vies, met trapleuningen en deurklinken die er vies en plakkerig uitzagen. Zelfs het restaurant voldeed niet aan onze verwachtingen.

Oskar 24 jun 2022
Reageer
H

Dagje GaiaZOO

Wij hebben een dagje GaiaZOO gecombineerd met dit hotel. Na een dagje dierentuin heb je niet altijd meer zin om het hele stuk naar huis te rijden, dus hebben wij besloten om een nachtje bij dit hotel te boeken. De ligging van dit hotel is wel perfect, pal naast GaiaZOO. Je kan er lopend heen! Dus bij aankomst eerst snel inchecken bij het hotel, daarna op je gemak naar GaiaZOO en dan weer lopend terug naar het hotel. De volgende ochtend lekker ontbijten om vervolgens weer naar huis te rijden. Veel beter dan alles op dezelfde dag te doen. Echt veel relaxter. Het viel ook wel mee qua prijs.

Hermien 27 mei 2022
Reageer
M

Helaas zeer negatieve ervaring

Helaas was onze geüpgradede kamer niet naar wens; de vloerbedekking zat vol vlekken en de kamer was erg donker vanwege versleten meubilair en afgebladderde verf. De schoonmaak liet te wensen over en was niet naar behoren uitgevoerd. Hoewel het restaurant is gevestigd in een prachtig gebouw, had ik helaas zeer negatieve ervaringen met het Fletcher-menu.

Maan 16 mei 2022
Reageer
P

Unieke ervaring in negatieve zin

Dit was echt een unieke ervaring: de kamer zat vol met vlekken, iets wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. In het bad lagen haren en de wc was niet schoon. Het ontbijt was pas om 9.30 uur beschikbaar en tot onze teleurstelling waren alle bakken leeg en was er niets meer te krijgen. Er was geen brood meer beschikbaar, ik vermoed dat dit te wijten was aan een tekort aan personeel.

Pelle 8 mei 2022
Reageer
A

Niet genoten met de maatregelen

Tijdens de strengere covid-maatregelen was het toegestaan om slechts één keer ontbijt te halen bij het buffet, terwijl het halen van koffie in dezelfde ruimte niet beperkt was. Dit leek een enigszins onlogische regeling. Het was gedurende een halve dag niet mogelijk om water uit de kraan te krijgen, maar dat was voor ons geen enkel probleem; zulke dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Het zou een goed idee zijn om op zijn minst een briefje op de hotelkamers te leggen met informatie over het tijdelijke ongemak en excuses van het management. Het is een kleine moeite, maar het biedt wel een professionele service aan de gasten!

Abigail 3 nov 2021
Reageer
M

Fletcher hotel last minute

Wij wilden heel graag een weekendje weg en toen we eenmaal de knoop hadden doorgehakt zijn we ook gelijk gaan rondkijken.
We zijn door middel van een last minute boeking bij dit Fletcher hotel terecht gekomen voor volgens mij maar 21 euro en een beetje per persoon, dat vind ik echt geen geld voor 2 dagen weg.
Natuurlijk komt hier wel eten en dergelijke overheen, maar dat vind ik niet meer dan normaal.
We hebben er een heerlijke tijd gehad en wat is de omgeving rondom dit hotel toch prachtig!
Zeker een aanrader voor andere mensen en wij hebben ook gelijk tegen elkaar gezegd dat we hier zeker nog een keer naartoe zouden willen gaan.
De kamer was super, het voelde echt heel luxe aan en de bedden sliepen heerlijk, dus wij zijn echt vol lof hier over.
Nu ben ik zowiezo al fan van Fletcher hotels, maar dit hotel kende ik nog niet en dan helemaal voor zo weinig geld, super!
Maar dat is dus ook een goede tip voor anderen, kijk bij de last minute deals van Fletcher, dan kun je echt super goedkoop lekker een nachtje weg met vriend of vriendin en de kamers zijn precies hetzelfde als wanneer je de volledige prijs betaalt.

Marianne 11 dec 2020
Reageer
B

Kasteel Erenstein slechte ervaring

Kasteel/hotel Erenstein GEEN aanrader!! Badkamer had schimmel, toiletbril aan de onderkant vergeeld (urine). Kamers werden niet schoongemaakt (zand van schoenen bv heeft er al die tijd gelegen). Wegens corona apart zitten (heel normaal) maar dat telde dan weer niet elke dag en ook niet voor iedereen (mensen met de zelfde leeftijd 1 tafel/wij als gezin apart). Vlees restaurant taai en als je iets meld totaal geen terugkoppeling.Ontbijt niet consequent zodat als je iets had bijbesteld dit ook op het bord aanwezig was. Wat wel aan tafel gebracht werd was ook elke dag weer anders (3x besteld 3x anders). Bij producten na 3x vragen eindelijk gekregen of alsnog zeggen dat men het helemaal niet heeft (wel op bestellijst). Men weet met hoeveel/hoe laat/wanneer je komt, HOE KRIJG JE HET DAN ALSNOG VOOR ELKAAR OM HET ZO TE VERPESTEN

Brigit te Water 14 sep 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Kerkrade.

Over Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkradersteenweg 4 te Kerkrade. Het hotel beschikt over 45 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZoo, Mondo Verde en Pretpark de Valkenier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Kerkrade, Limburg
  • https://www.kasteelerenstein.nl
  • info@kasteelerenstein.nl