Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

2.9 reviewscore ā€¢ 9 reviews
F

Restaurant review

Enorme restaurantteleurstelling. Had lam met honingtijmsaus besteld, gewoon zoals t op de kaart stond, maar kreeg een kwak bolognesesaus over mijn lam. Echt niet lekker. Vroeg me zelfs af of t wel lam was wat ik zat te eten, ik kon t niet herkennen. Ober: maar u had stroganoffsaus bij uw lam besteld. Nee, dat was mijn man, voor bij zijn tournedos en dit is bolognesesaus en niet eens stroganoffsaus. Jammer joh. Zoek t maar uit.
Geen tegemoetkoming of wat ook...šŸ˜ gewoon de volle poet betalen, geen enkel begrip. Geen aanrader.

Fran 28 apr 2024
Reageer
J

High Tea

Brood was droog. Had e mail gestuurd, maar was zoek, waarin stond liever hartig als zoet, maar het meeste was zoet, dit gemeld maar kon niet meer worden aangepast. Dit is niet de eerste keer dat we zwaar teleurgesteld zijn, Mensen van Kerkrade zie je er niet, omdat prijs qualiteit verhouding niet goed is, personeel doet het goed.

Johanna 27 okt 2023
V

Wij zijn 3 december ook op high tea geweest , triest , we hebben op diverse plaatsen high tea genoten , maar hier genoten we niet van , soep was lauw , bitterbal koud , was een trieste bedoening . Geen high tea waardig .
Enige plus was de bediening.
Gaan bij Fletcher nooit meer high teaƫn

Veraart 22 dec 2023
S

Geen voldoening

De high tea die we hadden gereserveerd, was helaas een teleurstelling. De eerste ronde soep was smakelijk, maar de tweede ronde bestond uit slechts twee sneetjes brood en mini gebakjes die door het warme weer helemaal gesmolten waren en er daardoor onaantrekkelijk uitzagen. De glutenvrije high tea was echt een teleurstelling. De eerste ronde bestond uit een soep met salade en een ei, en de tweede ronde was niet meer dan een simpel ijscoupe.

Sena 12 jun 2023
Reageer
S

Ronduit verschrikkelijk!

Dit hotel is ronduit verschrikkelijk! De kamers zijn volledig versleten, er is schimmel aanwezig en de bedden en het interieur zijn oud en versleten. We kregen de kans om twee nachten te verblijven in een prachtige suite, als speciaal geschenk ter gelegenheid van ons aanstaande huwelijk. Toen we aankwamen, werden we naar een zolderkamer geleid die zelfs een arme student zou afslaan. Als ik in de positie van Fletcher zou zijn, zou ik serieus overwegen om het bedrijf te sluiten, want op deze manier verspil je de goede reputatie die je hebt opgebouwd.

Siebe 12 mei 2023
Reageer
R

Gewoonweg top!

We hebben kunnen genieten. Er is niets waar we kunnen van dat we niet tevreden zijn; het was gewoonweg top! De accommodatie was waar we op hadden gehoopt en dat vonden we heel fijn. Het personeel gaf ons het gevoel dat we alle mochten vragen. De faciliteiten waren top en we hebben volop genoten. We hebben al een kamer geboekt voor de komende feestdagen.

Ralph 10 mei 2023
Reageer
D

Verre van wat we als luxe hadden verwacht.

Afgelopen december hebben we een overnachting gehad in het prachtige Fletcher Kasteel Erestein. Onze ervaring hier was allesbehalve aangenaam, helaas. We hadden gehoopt op een unieke ervaring, passend bij het imposante kasteel, maar helaas viel ons verblijf tegen. Bovendien hadden we speciaal een High Beer geboekt om onszelf extra te verwennen. Helaas valt het verblijf enorm tegen. We worden de hele nacht gestoord door geluiden van de buren, variƫrend van intieme momenten tot luid snurken. Bovendien piept en kraakt alles op de kamer, en de kamers zijn verre van wat we als luxe hadden verwacht.

Davey 3 jan 2023
Reageer
H

Dagje GaiaZOO

Wij hebben een dagje GaiaZOO gecombineerd met dit hotel. Na een dagje dierentuin heb je niet altijd meer zin om het hele stuk naar huis te rijden, dus hebben wij besloten om een nachtje bij dit hotel te boeken. De ligging van dit hotel is wel perfect, pal naast GaiaZOO. Je kan er lopend heen! Dus bij aankomst eerst snel inchecken bij het hotel, daarna op je gemak naar GaiaZOO en dan weer lopend terug naar het hotel. De volgende ochtend lekker ontbijten om vervolgens weer naar huis te rijden. Veel beter dan alles op dezelfde dag te doen. Echt veel relaxter. Het viel ook wel mee qua prijs.

Hermien 27 mei 2022
Reageer
M

Fletcher hotel last minute

Wij wilden heel graag een weekendje weg en toen we eenmaal de knoop hadden doorgehakt zijn we ook gelijk gaan rondkijken.
We zijn door middel van een last minute boeking bij dit Fletcher hotel terecht gekomen voor volgens mij maar 21 euro en een beetje per persoon, dat vind ik echt geen geld voor 2 dagen weg.
Natuurlijk komt hier wel eten en dergelijke overheen, maar dat vind ik niet meer dan normaal.
We hebben er een heerlijke tijd gehad en wat is de omgeving rondom dit hotel toch prachtig!
Zeker een aanrader voor andere mensen en wij hebben ook gelijk tegen elkaar gezegd dat we hier zeker nog een keer naartoe zouden willen gaan.
De kamer was super, het voelde echt heel luxe aan en de bedden sliepen heerlijk, dus wij zijn echt vol lof hier over.
Nu ben ik zowiezo al fan van Fletcher hotels, maar dit hotel kende ik nog niet en dan helemaal voor zo weinig geld, super!
Maar dat is dus ook een goede tip voor anderen, kijk bij de last minute deals van Fletcher, dan kun je echt super goedkoop lekker een nachtje weg met vriend of vriendin en de kamers zijn precies hetzelfde als wanneer je de volledige prijs betaalt.

Marianne 11 dec 2020
Reageer
B

Kasteel Erenstein slechte ervaring

Kasteel/hotel Erenstein GEEN aanrader!! Badkamer had schimmel, toiletbril aan de onderkant vergeeld (urine). Kamers werden niet schoongemaakt (zand van schoenen bv heeft er al die tijd gelegen). Wegens corona apart zitten (heel normaal) maar dat telde dan weer niet elke dag en ook niet voor iedereen (mensen met de zelfde leeftijd 1 tafel/wij als gezin apart). Vlees restaurant taai en als je iets meld totaal geen terugkoppeling.Ontbijt niet consequent zodat als je iets had bijbesteld dit ook op het bord aanwezig was. Wat wel aan tafel gebracht werd was ook elke dag weer anders (3x besteld 3x anders). Bij producten na 3x vragen eindelijk gekregen of alsnog zeggen dat men het helemaal niet heeft (wel op bestellijst). Men weet met hoeveel/hoe laat/wanneer je komt, HOE KRIJG JE HET DAN ALSNOG VOOR ELKAAR OM HET ZO TE VERPESTEN

Brigit te Water 14 sep 2020
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Kerkrade.

Over Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Er zijn 9 reviews geschreven over Fletcher Hotel Kasteel Erenstein op Reviews.nl. Met een 2.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Kerkrade, Limburg
  • https://www.kasteelerenstein.nl
  • info@kasteelerenstein.nl