Reviews (2)

 • Marianne

  Fletcher hotel last minute

  Wij wilden heel graag een weekendje weg en toen we eenmaal de knoop hadden doorgehakt zijn we ook gelijk gaan rondkijken.
  We zijn door middel van een last minute boeking bij dit Fletcher hotel terecht gekomen voor volgens mij maar 21 euro en een beetje per persoon, dat vind ik echt geen geld voor 2 dagen weg.
  Natuurlijk komt hier wel eten en dergelijke overheen, maar dat vind ik niet meer dan normaal.
  We hebben er een heerlijke tijd gehad en wat is de omgeving rondom dit hotel toch prachtig!
  Zeker een aanrader voor andere mensen en wij hebben ook gelijk tegen elkaar gezegd dat we hier zeker nog een keer naartoe zouden willen gaan.
  De kamer was super, het voelde echt heel luxe aan en de bedden sliepen heerlijk, dus wij zijn echt vol lof hier over.
  Nu ben ik zowiezo al fan van Fletcher hotels, maar dit hotel kende ik nog niet en dan helemaal voor zo weinig geld, super!
  Maar dat is dus ook een goede tip voor anderen, kijk bij de last minute deals van Fletcher, dan kun je echt super goedkoop lekker een nachtje weg met vriend of vriendin en de kamers zijn precies hetzelfde als wanneer je de volledige prijs betaalt.

  Marianne 11 dec 2020

 • Brigit te Water

  Kasteel Erenstein slechte ervaring

  Kasteel/hotel Erenstein GEEN aanrader!! Badkamer had schimmel, toiletbril aan de onderkant vergeeld (urine). Kamers werden niet schoongemaakt (zand van schoenen bv heeft er al die tijd gelegen). Wegens corona apart zitten (heel normaal) maar dat telde dan weer niet elke dag en ook niet voor iedereen (mensen met de zelfde leeftijd 1 tafel/wij als gezin apart). Vlees restaurant taai en als je iets meld totaal geen terugkoppeling.Ontbijt niet consequent zodat als je iets had bijbesteld dit ook op het bord aanwezig was. Wat wel aan tafel gebracht werd was ook elke dag weer anders (3x besteld 3x anders). Bij producten na 3x vragen eindelijk gekregen of alsnog zeggen dat men het helemaal niet heeft (wel op bestellijst). Men weet met hoeveel/hoe laat/wanneer je komt, HOE KRIJG JE HET DAN ALSNOG VOOR ELKAAR OM HET ZO TE VERPESTEN

  Brigit te Water 14 sep 2020