Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

3.75/5.00 • 3 reviews
H

Dagje GaiaZOO

Wij hebben een dagje GaiaZOO gecombineerd met dit hotel. Na een dagje dierentuin heb je niet altijd meer zin om het hele stuk naar huis te rijden, dus hebben wij besloten om een nachtje bij dit hotel te boeken. De ligging van dit hotel is wel perfect, pal naast GaiaZOO. Je kan er lopend heen! Dus bij aankomst eerst snel inchecken bij het hotel, daarna op je gemak naar GaiaZOO en dan weer lopend terug naar het hotel. De volgende ochtend lekker ontbijten om vervolgens weer naar huis te rijden. Veel beter dan alles op dezelfde dag te doen. Echt veel relaxter. Het viel ook wel mee qua prijs.

Hermien 27 mei 2022
Reageer
M

Fletcher hotel last minute

Wij wilden heel graag een weekendje weg en toen we eenmaal de knoop hadden doorgehakt zijn we ook gelijk gaan rondkijken.
We zijn door middel van een last minute boeking bij dit Fletcher hotel terecht gekomen voor volgens mij maar 21 euro en een beetje per persoon, dat vind ik echt geen geld voor 2 dagen weg.
Natuurlijk komt hier wel eten en dergelijke overheen, maar dat vind ik niet meer dan normaal.
We hebben er een heerlijke tijd gehad en wat is de omgeving rondom dit hotel toch prachtig!
Zeker een aanrader voor andere mensen en wij hebben ook gelijk tegen elkaar gezegd dat we hier zeker nog een keer naartoe zouden willen gaan.
De kamer was super, het voelde echt heel luxe aan en de bedden sliepen heerlijk, dus wij zijn echt vol lof hier over.
Nu ben ik zowiezo al fan van Fletcher hotels, maar dit hotel kende ik nog niet en dan helemaal voor zo weinig geld, super!
Maar dat is dus ook een goede tip voor anderen, kijk bij de last minute deals van Fletcher, dan kun je echt super goedkoop lekker een nachtje weg met vriend of vriendin en de kamers zijn precies hetzelfde als wanneer je de volledige prijs betaalt.

Marianne 11 dec 2020
Reageer
B

Kasteel Erenstein slechte ervaring

Kasteel/hotel Erenstein GEEN aanrader!! Badkamer had schimmel, toiletbril aan de onderkant vergeeld (urine). Kamers werden niet schoongemaakt (zand van schoenen bv heeft er al die tijd gelegen). Wegens corona apart zitten (heel normaal) maar dat telde dan weer niet elke dag en ook niet voor iedereen (mensen met de zelfde leeftijd 1 tafel/wij als gezin apart). Vlees restaurant taai en als je iets meld totaal geen terugkoppeling.Ontbijt niet consequent zodat als je iets had bijbesteld dit ook op het bord aanwezig was. Wat wel aan tafel gebracht werd was ook elke dag weer anders (3x besteld 3x anders). Bij producten na 3x vragen eindelijk gekregen of alsnog zeggen dat men het helemaal niet heeft (wel op bestellijst). Men weet met hoeveel/hoe laat/wanneer je komt, HOE KRIJG JE HET DAN ALSNOG VOOR ELKAAR OM HET ZO TE VERPESTEN

Brigit te Water 14 sep 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Kerkrade.

Over Fletcher Hotel Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kerkradersteenweg 4 te Kerkrade. Het hotel beschikt over 45 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZoo, Mondo Verde en Pretpark de Valkenier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Kerkrade, Limburg