Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel Spaarnwoude

2.3 reviewscore • 6 reviews
F

High tea

18 mei gaven wij een high tea in Fletcher Spaarnwoude met een gezelschap van 41 personen. We zijn erg teleurgesteld in de service en gastvrijheid. De bediening was ronduit slecht. Serveersters werden naar ons idee slecht aangestuurd en leken geen ervaring te hebben met grote gezelschappen. We moesten herhaaldelijk vragen om consumpties op te komen nemen. Het was warm weer en gasten wilden graag wat drinken. Bij de afrekening zagen we dat er slechts 29 drankjes op de rekening stonden en dit op een warme dag met 41 mensen. Geen adres waar wij nog terugkomen voor een feestje.

Fam. de Kort 26 mei 2024
Reageer
D

High tea arrangement mei 2023

Na de high teain mei 2023 meerdere malen via de mail contact opgenomen en nooit wat terug gehoord! vandaag op zoek naar een hotel kwam ik deze site tegen... Het hotel viel zwaar tegen (verouderd en achterstallig onderhoud) de high tea voor 75 euro voor 2 personen was een regelrechte aanfluiting en geen enkele respons op mijn email kan al helemaal niet! dus een hele slechte review...Gelukkig was het weer top, de zon scheen uitbundig.

DESIREE 19 mrt 2024
Reageer
I

Restaurant valt tegen

Vandaag een diner genuttigd in het restaurant van Fletcher Spaarnwoude.
We werden vriendelijk ontvangen in het toch wel verouderd restaurant.
Ook de entree heeft wel een opknapbeurt nodig.

Na lang wachten werd eindelijk onze bestelling opgenomen.
De soep werd door een aardige dame geserveerd.
Het hoofdgerecht kregen we van een jong meisje op tafel gesmeten en zonder “smakelijk” eten te wensen liep ze weer weg.
Gelukkig smaakte het diner goed.
Maar toen we van dat zelfde meisje ons dessert kregen werd dat met dezelfde onverschilligheid neer gezet.
Waar het hoofdgerecht prima smaakte, zo smerig was het dessert.
Wat er op het menu stond kregen we niet.
De bonbons waren smakeloos en leek op karton.
De brownie was kurkdroog.

Ook vind ik het ongepast om als personeel van een restaurant achter de bar een weddenschap te houden en vervolgens “ steen, papier, schaar” te gaan spelen.
Zo luid dat alle gasten het konen horen.

Helaas voor ons nooit meer.

Ingrid 23 sep 2023
Reageer
K

Hotel viel wat tegen

Hotelkamer was wel oké, maar het hotel is wel erg verouderd. Het is echt aan een renovatie toe. Meubilair was versleten en zelfs kapot, stopcontacten lijken mij niet heel veilig en het rook ook niet naar roosjes.
Locatie is wel heel fijn. Het ligt mooi bij het water. Het ligt ook dichtbij een mooi natuurgebied. Zoals altijd wel goede service bij Fletcher.

Klaas 28 nov 2022
Reageer
M

Zakenreis

Vanwege mijn werk ben ik in dit hotel neergestreken. Alleen even overnachten en in de vroege ochtend weer weg. Qua recreatie heb ik dus ook geen goed beeld van wat dit hotel allemaal te bieden heeft. Ik had wel vernomen dat er van alles te doen is. Zwembaden, sauna, zonnebank enz. Fletcher Hotel Spaarnwoude heeft ook wel een mooie ligging in de natuur en je zit toch dicht bij Haarlem en Amsterdam. Ik kan mij dus ook wel voorstellen dat dit een best leuke locatie is, zelfs voor een vakantie. Mijn kamer zag er in ieder geval goed uit.

Mark 24 mei 2022
Reageer
T

Oude kamer

Rustige locatie maar wel wat gehorig. De hotelkamer was ook niet geweldig. Ik ben niet al te kieskeurig maar ik kan wel begrijpen dat dit voor sommige mensen een probleem is. Oud meubilair maar ook versleten meubilair. Tijd voor een opknapbeurt. Ook wat vlekken her en der. Daar moet je maar net tegenkunnen. Wel heerlijk gegeten in het restaurant en het ontbijt was ook goed.

Tim 17 apr 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Velsen.

Over Fletcher Hotel Spaarnwoude

Er zijn 6 reviews geschreven over Fletcher Hotel Spaarnwoude op Reviews.nl. Met een 2.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.fletcherhotelspaarnwoude.nl
  • info@fletcherhotelspaarnwoude.nl