Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel Spaarnwoude

3.8 reviewscore • 14 reviews
I

Restaurant valt tegen

Vandaag een diner genuttigd in het restaurant van Fletcher Spaarnwoude.
We werden vriendelijk ontvangen in het toch wel verouderd restaurant.
Ook de entree heeft wel een opknapbeurt nodig.

Na lang wachten werd eindelijk onze bestelling opgenomen.
De soep werd door een aardige dame geserveerd.
Het hoofdgerecht kregen we van een jong meisje op tafel gesmeten en zonder “smakelijk” eten te wensen liep ze weer weg.
Gelukkig smaakte het diner goed.
Maar toen we van dat zelfde meisje ons dessert kregen werd dat met dezelfde onverschilligheid neer gezet.
Waar het hoofdgerecht prima smaakte, zo smerig was het dessert.
Wat er op het menu stond kregen we niet.
De bonbons waren smakeloos en leek op karton.
De brownie was kurkdroog.

Ook vind ik het ongepast om als personeel van een restaurant achter de bar een weddenschap te houden en vervolgens “ steen, papier, schaar” te gaan spelen.
Zo luid dat alle gasten het konen horen.

Helaas voor ons nooit meer.

Ingrid 23 sep 2023
Reageer
K

Hotel viel wat tegen

Hotelkamer was wel oké, maar het hotel is wel erg verouderd. Het is echt aan een renovatie toe. Meubilair was versleten en zelfs kapot, stopcontacten lijken mij niet heel veilig en het rook ook niet naar roosjes.
Locatie is wel heel fijn. Het ligt mooi bij het water. Het ligt ook dichtbij een mooi natuurgebied. Zoals altijd wel goede service bij Fletcher.

Klaas 28 nov 2022
Reageer
S

Service is top!

Een voortreffelijke locatie! Het voltallige team van medewerkers is vriendelijk en uiterst hulpvaardig. Er is geen andere mogelijkheid dan te vermelden dat mijn echtgenoot en ik content zijn. Wij hebben absoluut de intentie om opnieuw te bezoeken op deze schitterende plek. De accommodatie heeft enige tijd achter zich gelaten, maar het personeel compenseert ruimschoots met hun inspanningen. :) De kamers zien er heel fleurig uit en het bad en toilet wordt elke keer keurig onderhouden. Een van de keren was er wel een misverstand waarbij de schoonmaakster tijdens het baden binnenstapte om schoon te maken. Zij kwam in de war met een andere gast die tijdens de ochtenduren niet aanwezig was. Dit was een eerlijk foutje en we namen haar niets kwalijk. Top Hotel!

Suzan 6 jun 2022
Reageer
M

Zakenreis

Vanwege mijn werk ben ik in dit hotel neergestreken. Alleen even overnachten en in de vroege ochtend weer weg. Qua recreatie heb ik dus ook geen goed beeld van wat dit hotel allemaal te bieden heeft. Ik had wel vernomen dat er van alles te doen is. Zwembaden, sauna, zonnebank enz. Fletcher Hotel Spaarnwoude heeft ook wel een mooie ligging in de natuur en je zit toch dicht bij Haarlem en Amsterdam. Ik kan mij dus ook wel voorstellen dat dit een best leuke locatie is, zelfs voor een vakantie. Mijn kamer zag er in ieder geval goed uit.

Mark 24 mei 2022
Reageer
P

Nooit meer

De kamer liet zeer te wensen over. Er was niets wat volledig in orde was. De muren vertoonden openingen, het beddengoed had beschadigingen en de deuren waren defect. Het verzoek om zoveel financiële middelen voor een kamer te voldoen, is werkelijk ongewoon. De airco had een airco die niet eens functioneerde. Pogingen om een alternatieve remote te vinden was niet succesvol. We moesten een nacht gewoon in een ijskoude kamer doorbrengen, omdat de airco niet hoger gesteld kon worden. Verschrikkelijke beleving!

PL 23 mei 2022
Reageer
T

Oude kamer

Rustige locatie maar wel wat gehorig. De hotelkamer was ook niet geweldig. Ik ben niet al te kieskeurig maar ik kan wel begrijpen dat dit voor sommige mensen een probleem is. Oud meubilair maar ook versleten meubilair. Tijd voor een opknapbeurt. Ook wat vlekken her en der. Daar moet je maar net tegenkunnen. Wel heerlijk gegeten in het restaurant en het ontbijt was ook goed.

Tim 17 apr 2022
Reageer
B

Prachtige locatie, uitstekend ontbijt en diner

Prachtige locatie, uitstekend ontbijt en diner, hoewel de variëteit enigszins beperkt was. Wat we echter selecteerden, werd uitstekend bereid en overvloedig geserveerd. De kamer was compact en vertoonde geluidsoverlast, maar er was een charmant terrasje bij inbegrepen, waarvan één stoel duidelijk zijn beste tijd had gehad. Misschien zou het handig zijn om een echt bureau in de kamer te plaatsen. Op die manier kunnen gasten die remote werken in de gelegenheid gesteld worden hun ding te doen. De badkamervoorziening functioneert naar behoren, maar het is essentieel om op te letten dat het douchewater niet de kamer in sijpelt (we hebben een handdoek als een kleine dam geplaatst).

Belloti 15 nov 2021
Reageer
M

Paar verbeterpunten

De accommodatie heeft de tand des tijds enigszins doorstaan. De slaapruimte biedt voldoende ruimte, de bedden waren zeer comfortabel, echter ontbraken een koelkastje, kluisje en elementaire toiletartikelen zoals shampoo. Dit zijn artikelen die standaard moeten voorkomen in een kamer, wanneer we het hebben over een vier sterren hotel. Het ligbad vertoont grote kitafdichtingen om scheuren in het bad te verbergen (dit geeft een zeer onhygiënische indruk), wat resulteerde in het vermijden van zowel de douche als het bad. Het ontbijt is wel keurig geregeld en je mag eten wat je maar wilt, zonder om bang te zijn dat het op raakt.

Mnr Steeg 7 nov 2021
Reageer
M

Genoten van dit hotel

Hoewel er een communicatief misverstand opdook tijdens het boekingsproces, werd dit bijzonder professioneel, vriendelijk en begripvol afgehandeld door de medewerkster aan de receptie. De overige medewerkers aan de receptie waren eveneens bijzonder gastvrij en attent. Ze toonden zich uiterst behulpzaam toen we merkten dat de nieuwere kamer nogal geluidsgevoelig was. Ze adviseerden een iets oudere kamer, die verrassend comfortabel bleek te zijn volgens onze ervaring. In deze kamer hebben we het inderdaad naar ons zin gehad. Het was in deze kamer lekker slapen en chillen. Er was een stoel die me liet denken aan mijn jeugdjaren en dit liet me mij ook op m'n gemak voelen.

Mw De Ponte 16 jun 2021
Reageer
T

Omgeving was prachtig

De bediening was buitengewoon vriendelijk en de omgeving was prachtig. We werden verwelkomd door zeer gastvrij personeel en de natuurlijke schoonheid van de omgeving was adembenemend. De warmte en behulpzaamheid van het team droegen bij aan een zeer aangenaam verblijf. Dit heeft de sfeer tevens ook flink opgekrikt. Mijn partner had er bijvoorbeeld niet zoveel zin in, maar een serveerster stelde haar gerust dat ze een gezellige tijd zou beleven. Daarnaast konden we genieten van de schitterende omgeving rondom het verblijf.

Ter Welen 25 mei 2021
Reageer
V

Uitstekende verzorging

De klantondersteuning is van hoog niveau! De personeelsleden zijn allemaal bijzonder vriendelijk en hartelijk. De accommodaties zijn keurig en brandschoon. Het diner en het ochtendmaal zijn uitstekend verzorgd. We hebben optimaal kunnen genieten tijdens ons verblijf hier. Er was niets dat we tekort kwamen. Ik heb dit hotel gemarkeerd als een place to be tijdens de feestdagen.

Vienna 10 mei 2021
Reageer
D

Verassend genoeg genoten

Het personeel was uiterst hartelijk en gastvrij. Ondanks de aanwezigheid van de Coronasituatie, was het een positieve ervaring dat we nog steeds konden genieten van een ontbijt en 's avonds een heerlijk gerecht van het menu konden bestellen. Ik ben absoluut onder de indruk van de schoonheid van de omgeving. Ik ben van plan om terug te keren wanneer het weer gunstiger is, zodat ik de kans heb om de omgeving uitgebreider te verkennen en te genieten van het schilderachtige uitzicht vanaf het balkon. Het hotel is omgeven door ambiance en de faciliteiten zorgen ervoor dat je gegarandeerd zal genieten.

Danielle Veen 10 mei 2021
Reageer
B

Heerlijk eten

Geniet van heerlijke visgerechten en vind kwaliteitsvolle visproducten bij Van Es en Smeding, gevestigd in het sfeervolle IJmuiden. Daarnaast is het ook mogelijk om in de omgeving een leuke tijd te hebben. Ik was vooral onder de indruk van de prachtige kamers en hoe alles netjes werd neergezet. Ik heb genoeg reden om weer hier te komen voor een tweede keer.

Briegel 10 mei 2021
Reageer
F

Ervaring was buitengewoon positief

Onze ervaring tijdens ons verblijf was buitengewoon positief. Het personeel is buitengewoon hartelijk en gastvrij! Het ontbijt en diner zijn uitstekend georganiseerd en van hoge kwaliteit! Voor een verblijf bij een hotel let ik niet echt op details. Voor mij is belangrijk dat het compleet plaatje goed moet zijn. Na een aantal dagen hier te hebben doorgebracht, kan ik zeggen dat dit hotel een fijn verblijf garandeert.

Fam Oster 16 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Velsen.

Over Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oostbroekerweg 17 te Velsen-Zuid. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Teylers Museum, Dierentuin ARTIS en Linnaeushof.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.fletcherhotelspaarnwoude.nl
  • info@fletcherhotelspaarnwoude.nl