Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel Spaarnwoude

3.3 reviewscore • 3 reviews
K

Hotel viel wat tegen

Hotelkamer was wel oké, maar het hotel is wel erg verouderd. Het is echt aan een renovatie toe. Meubilair was versleten en zelfs kapot, stopcontacten lijken mij niet heel veilig en het rook ook niet naar roosjes.
Locatie is wel heel fijn. Het ligt mooi bij het water. Het ligt ook dichtbij een mooi natuurgebied. Zoals altijd wel goede service bij Fletcher.

Klaas 28 nov 2022
Reageer
M

Zakenreis

Vanwege mijn werk ben ik in dit hotel neergestreken. Alleen even overnachten en in de vroege ochtend weer weg. Qua recreatie heb ik dus ook geen goed beeld van wat dit hotel allemaal te bieden heeft. Ik had wel vernomen dat er van alles te doen is. Zwembaden, sauna, zonnebank enz. Fletcher Hotel Spaarnwoude heeft ook wel een mooie ligging in de natuur en je zit toch dicht bij Haarlem en Amsterdam. Ik kan mij dus ook wel voorstellen dat dit een best leuke locatie is, zelfs voor een vakantie. Mijn kamer zag er in ieder geval goed uit.

Mark 24 mei 2022
Reageer
T

Oude kamer

Rustige locatie maar wel wat gehorig. De hotelkamer was ook niet geweldig. Ik ben niet al te kieskeurig maar ik kan wel begrijpen dat dit voor sommige mensen een probleem is. Oud meubilair maar ook versleten meubilair. Tijd voor een opknapbeurt. Ook wat vlekken her en der. Daar moet je maar net tegenkunnen. Wel heerlijk gegeten in het restaurant en het ontbijt was ook goed.

Tim 17 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Velsen.

Over Fletcher Hotel Spaarnwoude

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oostbroekerweg 17 te Velsen-Zuid. Het hotel beschikt over 35 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Teylers Museum, Dierentuin ARTIS en Linnaeushof.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.fletcherhotelspaarnwoude.nl
  • info@fletcherhotelspaarnwoude.nl