Fletcher Hotel Kasteel Coevorden

Fletcher Hotel Kasteel Coevorden

3.6 reviewscore • 5 reviews
L

Heeft wat opknapwerk nodig

Ik kan beamen wat de reviewschrijver voor me heeft geschreven. Zeer gehorige kamers met ook wel veel beschadigingen die ze met een kleine moeite konden fixen maar uiteindelijk dus niet hebben gedaan. Hebben dit ook aangegeven bij de klantenservice, deze namen het wel serieus dus wie weet voor in de toekomst. De plaats Coevorden heeft ons verrast, een mooie rustige plaats waar toch wel genoeg te doen valt. Het kasteel is super mooi om te zien dus met wat handjes uit de mouwen kan dit wel een pareltje worden. Daarom geef ik het ook 4 sterren.

Leus 15 jan 2024
Reageer
K

Fletcher Hotel Emmen en Coevorden

Als je het wilt combineren met de dierentuin Wildlands, dan kan je beter Fletcher Hotel Emmen kiezen. Vanuit daar kan je lopend naar de dierentuin en zit je midden in het centrum. Wel betaald parkeren helaas. Als je voor rust gaat en het aanschouwen van een super mooi kasteel, waar je overigens niet in slaapt, dan is Fletcher Hotel Coevorden een goede optie. Is alsnog ongeveer 15 minuten afstand naar de stad Emmen dus, maar wilde dit toch graag even verduidelijken. Wij zijn inmiddels bij beide hotels geweest en het is allemaal top geregeld.

Klazienaveen de beste 24 mrt 2024
Reageer
T

Midden in centrum gelegen

Hotel is midden in het centrum gelegen van coevorden. Zat ook een diner en ontbijt bij het pakket. Het eten was heerlijk dus hebben er weinig op aan te merken. Wel gek dat ze het een kasteel noemen want je slaapt niet in het kasteel maar oke, wellicht goed om dat wat beter aan te geven op de website.

Tanja 29 feb 2024
Reageer
K

Suite geboekt, zeer ondermaats

Je zal hier maar je huwelijksnacht hebben geboekt, een mooie suite vooraf op de foto's. Kom je er achter (wanneer je aan komt) dat je gaat slapen in een graanpakhuis en niet in een kasteel (die staat ernaast). We zijn volwassen mensen dus we dachten: we maken er het beste van. Mijn schoonouders dachten hier anders over en hadden contact opgenomen met het personeel van Fletcher Kasteel Coevorden, ook omdat ze voor ons een verrassing hadden gepland dat er bij aankomst een romantische sfeer in de kamer zou zijn met hapje en drankje. Niks van dit was geregeld dus een 2e domper was al snel daar! Schoonouders zouden nog teruggebeld worden hierover maar je raadt het al, dit is nooit gebeurd. De suite zelf was wel mooi opgezet maar ontbrak wel aan de nodige luxe als bijvoorbeeld een koffiezetapparaat. Het doucheputje was ook nog eens verstopt dus ja, als huwelijksnacht verwacht je wel wat meer. Zeker omdat we het vooraf ook hadden aangegeven dus ben nog mild door 2 sterren te geven! Ik hoop oprecht dat ze dit in het vervolg verbeteren want wij zijn echt makkelijke mensen en klagen niet snel maar dit kan niet. Ik ga het verder niet hebben over het ontbijt maar dat was ook zeer ondermaats.

Kim 22 feb 2024
Reageer
C

Kasteel Coevorden viel wat tegen

Wat wel wat gek is, is het feit dat je niet daadwerkelijk in het kasteel slaapt maar in een gebouw ernaast, waarbij je eerst een straat dient over te steken. Het kasteel is overigens prachtig maar het 'hotel', wat wel aan het water staat, valt wat tegen. We betaalden rond de 170 euro voor een nacht waarbij we toch wel wat klachten hadden. Ontbijt was weinig keuze qua fruit en we vonden de kamers ook vrij gehorig. Hadden ook nog de pech dat een kamer naast ons een baby had, die de hele nacht ging huilen, kan het hotel niets aan doen maar door de gehorige kamers stoorden we ons hier natuurlijk wel aan. Je gaat naar Drenthe voor je rust en hebben het gecombineerd met een dagje naar de dierentuin. Als klap op de vuurpijl viel het weer ook nog eens tegen. Shit happens.

Caroline 22 dec 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Coevorden.

Over Fletcher Hotel Kasteel Coevorden

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden is een hotel met 24 authentieke kamers aan Kasteel 29 te Coevorden. In het mooie moderne hotel, wat eerder een graanpakhuis is geweest, zit tevens een a la carte restaurant, gemoedelijke bar en is het enige kasteel van Noord-Nederland. Het is daarnaast een erkende trouwlocatie en er zijn meerdere vergaderzalen aanwezig. Coevorden is een nabij gelegen dorp van Emmen, waar o.a. Wildlands Adventure Zoo zich bevindt. Een ideale locatie voor een weekendje weg, in het rustige Drenthe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Coevorden, Drenthe
  • https://www.kasteelcoevorden.nl/nl/
  • info@kasteelcoevorden.nl