Hotel

Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

Rijssen, Overijssel

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een 4-sterren hotel, gelegen aan Burgemeester Knottenbeltlaan 77 te Rijssen. Het hotel beschikt over 54 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, lounge/bar, restaurant, terras, beautysalon, binnenzwembad, sauna, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark de Waarbeek en Speelboerderij de Flierefluiter.

Fletcher Hotel Paasberg is van alle hotels omstreeks Rijssen de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Paasberg


Reviews (2)

 • Nienke

  Niet onze eerste keer

  Goede comfortabele kamer. Wij hadden nog een zitgedeelte, wat je niet altijd ziet in hotelkamers. Dat was wel fijn, want dan hoef je niet gelijk op bed te gaan liggen bij terugkomst. Tevens heb je dan een goede plek om je avondeten te eten. Dit was niet onze eerste keer in dit hotel, dus we wisten wel een beetje wat we konden verwachten. Vanuit het hotel kun je direct de natuur in en dat is wel erg prettig. Voor de Sallandse Heuvelrug moet je nog wel een stukje rijden, maar dat is niet ver en we konden daar goed parkeren. Wij waren toch met de auto, dus dat is helemaal geen probleem. Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is zeker de moeite waard.

  Nienke 25 mei 2022

 • Sonja

  Niet gelegen op het nationale park

  We waren in de veronderstelling dat dit fletcher hotel op het nationale park de sallandse heuvelrug lag maar dit blijkt helemaal niet te kloppen !! Het ligt wel in een mooie bosrijke omgeving maar absoluut niet op het nationale park terwijl ze dat wel zeggen. Fletcher hotel sallandse heuvelrug ligt ten zuide van Rijssen en nationaal park sallandse heuvelrug ligt ten noordwesten van Rijssen. Best nog een eindje van elkaar verwijderd. Trap dus niet in de val dat je echt denkt te kunnen overnachten op het nationale park want dit is niet zo !! Ik hoop dat ze dit ook aanpassen in hun beschrijving want dit is niet zo netjes.

  Sonja 23 mei 2022