Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

3.3 reviewscore • 3 reviews
D

Middelmatige ervaring

Het extra bed dat op de kamer werd geplaatst was een uitklapbaar bed dat erg dun was, met een houten plank als bodem. Voor een volwassene was dit niet comfortabel genoeg. Het matras was erg stevig. Ik heb dit gemeld bij de receptie, en volgens de medewerker zijn extra bedden altijd uitklapbedden. Dit stond niet vermeld op de website of tijdens het boeken van de kamer, terwijl ik wel de volledige prijs voor de derde persoon heb betaald. De locatie van het hotel is prachtig, omringd door een overvloed aan natuur. Het zwembad beneden was erg prettig, en ik heb ook gebruik gemaakt van de sauna tegen een redelijke prijs (15 euro voor een uur, exclusief gebruik, op afspraak).

D.D 5 jan 2023
Reageer
N

Niet onze eerste keer

Goede comfortabele kamer. Wij hadden nog een zitgedeelte, wat je niet altijd ziet in hotelkamers. Dat was wel fijn, want dan hoef je niet gelijk op bed te gaan liggen bij terugkomst. Tevens heb je dan een goede plek om je avondeten te eten. Dit was niet onze eerste keer in dit hotel, dus we wisten wel een beetje wat we konden verwachten. Vanuit het hotel kun je direct de natuur in en dat is wel erg prettig. Voor de Sallandse Heuvelrug moet je nog wel een stukje rijden, maar dat is niet ver en we konden daar goed parkeren. Wij waren toch met de auto, dus dat is helemaal geen probleem. Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is zeker de moeite waard.

Nienke 25 jan 2022
Reageer
S

Niet gelegen op het nationale park

We waren in de veronderstelling dat dit fletcher hotel op het nationale park de sallandse heuvelrug lag maar dit blijkt helemaal niet te kloppen !! Het ligt wel in een mooie bosrijke omgeving maar absoluut niet op het nationale park terwijl ze dat wel zeggen. Fletcher hotel sallandse heuvelrug ligt ten zuide van Rijssen en nationaal park sallandse heuvelrug ligt ten noordwesten van Rijssen. Best nog een eindje van elkaar verwijderd. Trap dus niet in de val dat je echt denkt te kunnen overnachten op het nationale park want dit is niet zo !! Ik hoop dat ze dit ook aanpassen in hun beschrijving want dit is niet zo netjes.

Sonja 23 aug 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Rijssen.

Over Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Rijssen, Overijssel
  • https://www.hotelsallandseheuvelrug.nl
  • info@hotelsallandseheuvelrug.nl