Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel Bon Repos

3.7 reviewscore • 3 reviews
T

Drielandenpunt

Mijn partner en ik wouden altijd al een keer naar het drielandenpunt. Wat hotels in de buurt bekeken en er was nog plek bij het Bon Repos hotel van Fletcher. Niet bepaald op loopafstand van het drielandenpunt, maar dichtbij genoeg. Fiets erbij gehuurd en zo hebben wij een leuke dag gehad. Noordbeek is echt een heel klein dorpje en er was verder niet veel te doen. Dat maakte ook niet uit, want we bleven toch maar één nachtje slapen. Moet wel zeggen dat het wel een gezellige omgeving is, als je er van houdt.

Tineke 26 apr 2022
Reageer
W

Oude kamers

De kamers zijn erg gehorig in dit hotel. Zal geen details geven... De kamer kan ook wel een flinke verbouwing gebruiken. Dit zal vast niet alleen voor onze kamer gelden. De douche werkte ook maar half. Dat was allemaal niet best, maar dat betekend niet dat het allemaal slecht was. In tegendeel zelfs. Het ontbijtbuffet was erg goed verzorgd en lekker. Vers brood en fruit. Het personeel was ook erg vriendelijk. Het hotel heeft plus- en minpunten, maar je moet geen moderne kamers verwachten.

Wim 17 mei 2022
Reageer
C

het was echt super

we hebben een geweldige tijd gehad de kamers zijn wat verouderd maar het eten was heerlijk en het uitzicht was geweldig de meerprijs was het waard het personeel was zeer attent en vriendelijk heel super
dit hotel is echt aan te raden en neem de zalm in het restaurant dat is echt puur genieten

Catrina 27 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2023 in de omgeving van Noorbeek.

Over Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Bovenstraat 17 te Noorbeek. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, tafeltennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noorbeek, Limburg