Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel Bon Repos

2.7 reviewscore • 6 reviews
G

Bon Repos 4 sterren rating

Ze zijn wel wat nalatig in het schoonmaken van de kamer maar voor de rest vind ik het een prima Fletcher hotel met een heerlijk eetgedeelte waar we iedere avond hebben gegeten. Eten was overheerlijk maar wat ik al zei ze mogen wel wat meer schoonmakers in dienst nemen want daar schort het nog wel aan. Daarom geen 5 sterren maar 4, toch heerlijk geslapen bij Fletcher Hotel Bon Repos.

Gerard Fleerink 16 dec 2023
Reageer
P

Slechtste hotel : Fletcher hotel Bon Repon

Fletcher Hotel Bon Repos (Goede Rust)
Het hotel ligt op een mooie rustige plek in Zuid Limburg waar veel wandelmogelijkheden zijn.
De ene mevrouw voor de ontvangst én voor de bediening was vriendelijk.

Dit heb ik ook als klacht ingediend bij Fletcher.

Maar dan de kamer, we zijn erg geschrokken van de slechte staat van de kamer.
De foto’s op de site zien er mooi uit, maar de werkelijkheid is anders.
Een opsomming:
- de kamer is slecht schoongemaakt al jaren en jaren. In alle hoeken en gaten is het vuil opgestapeld, vieze deuren, smerige wastafel ga zo maar door,
- alle muren zijn beschadigd en op een amateuristische wijze gerepareerd, dat geeft een hele armoedige indruk,
- de stoelen zijn beschadig en te vies om aan te pakken
- de deur in de douche is van onder tot boven verweerd en het verf bladdert ervan af,
- de radiator vertoont vele roestplekken, vele jaren geleden geschilderd, en zien er heel vies uit,
- de spoelbak van de WC zit met Ducktape aan elkaar,
- de kastdeuren van de kast voor onze kleding zit voor een deel vastgeroest waardoor de deuren niet normaal en met veel moeite kunnen worden opengeschoven,
- lichtschakelaars die voorzien moeten zijn van een touwtje werken niet,
- deurkrukken zitten los
- de deurdrangers zijn veel te strak afgesteld waardoor je met koffer en al bijna niet de kamer in kan komen,
- ons bed was de volgende dag niet opgemaakt, geen schone handdoeken, wastafel, toilet, douche was niet schoongemaakt.
- de vloerbedekking was ook niet gezogen.

Ik heb foto’s toegevoegd omdat de erbarmelijke toestand van de kamer niet is te beschrijven. Ik adviseer u om ook eens de reviews van andere gasten te lezen die op de site staan. Die beschrijvingen zijn nog erger dan zoals ik ze heb beschreven. Deze beschrijving zal ik zeker ook toevoegen aan de reviews. Ook op mijn goed bekeken website zal ik deze ervaring opnemen.

Dit is een zeer en zeer slechte ervaring met Fletcher Hotels.
De reclamespot op de Fletcher vrachtwagens die rondrijden staat : Ruim 100 unieke hotels.
Dit zeer slechte Fletcher hotel staat dan nu symbool voor Fletcher en de nog 100 van deze hotels.
Wij zullen dit zeker ook met onze familie, vrienden en kennissen op verjaardagen en bij de koffie delen. Ook hebben wij een goed bezochte website waar onze vakantie ervaring zoals hier beschreven, al is weergegeven.

Gezien deze uiterst slechte ervaring met zowel de Voucher als het Fletcher hotel, zullen wij bij komende boekingen de Fletcher Hotels overslaan.

Tenslotte,
Als consument hebben wij niet geleverd gekregen wat in alle redelijkheid mogen verwachten van een verblijf in een willekeurig hotel.
Daarom verzoek ik u nu vriendelijk om de mij gemaakte kosten binnen 14 dagen na dagtekening van deze mail zijnde 22 april 2024, op mijn bankrekeningnummer terug te storten.
Met vriendelijke groet enz.

Paul Verweij 22 apr 2024
Reageer
M

Verouderde kamers

Jammer dat wij niet eerst de reviews voor het reserveren hebben gelezen.
In de gang rook je een riool lucht. Dunne wanden, hierdoor hoorde je de buren erg duidelijk. Houten vloeren wat kraakte en hobbelig was.
De bedden waren oké.
Douche met een douche gordijn, als je de douche goed open draait vliegt slang van douche kop.
Geen stopcontacten naast het bed, of waren allemaal al bezet met vage lampen.
Het ontbijt was oké, op de eitjes na groen blauw van binnen.
Waar wij door het hotel niet op waren gewezen, is dat naast het hotel van 07.00u T/M 22.30u een aggregaat stond te brullen.
Wij waren teleurgesteld, Fletcher hotels kan beter maar hotel Bon Repos valt hier niet onder.

Miranda 15 dec 2023
Reageer
M

Niet normaal slecht

Wat een colossal letdown, zeg. Was ik toch maar op de beoordelingen gestuit voordat ik een besluit nam. Nou, het vroeg niet om een hoge prijs, maar wat een antieke rommel was dat zeg. De ruimte gelegen in nabijheid van het eetgedeelte en de sanitaire voorzieningen voor gasten die hun avondmaal nuttigen. De interactie met het personeel was buitengewoon onaangenaam, met een gebrek aan verbale uitgebreidheid en een duidelijk gemis aan gastvrijheid.

Milana 2 jul 2023
Reageer
W

Oude kamers

De kamers zijn erg gehorig in dit hotel. Zal geen details geven... De kamer kan ook wel een flinke verbouwing gebruiken. Dit zal vast niet alleen voor onze kamer gelden. De douche werkte ook maar half. Dat was allemaal niet best, maar dat betekend niet dat het allemaal slecht was. In tegendeel zelfs. Het ontbijtbuffet was erg goed verzorgd en lekker. Vers brood en fruit. Het personeel was ook erg vriendelijk. Het hotel heeft plus- en minpunten, maar je moet geen moderne kamers verwachten.

Wim 17 mei 2022
Reageer
T

Drielandenpunt

Mijn partner en ik wouden altijd al een keer naar het drielandenpunt. Wat hotels in de buurt bekeken en er was nog plek bij het Bon Repos hotel van Fletcher. Niet bepaald op loopafstand van het drielandenpunt, maar dichtbij genoeg. Fiets erbij gehuurd en zo hebben wij een leuke dag gehad. Noordbeek is echt een heel klein dorpje en er was verder niet veel te doen. Dat maakte ook niet uit, want we bleven toch maar één nachtje slapen. Moet wel zeggen dat het wel een gezellige omgeving is, als je er van houdt.

Tineke 26 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Noorbeek.

Over Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Bovenstraat 17 te Noorbeek. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, tafeltennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noorbeek, Limburg
  • https://www.hotelbonrepos.nl
  • info@hotelbonrepos.nl