Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel Bon Repos

3.2 reviewscore • 13 reviews
M

Niet normaal slecht

Wat een colossal letdown, zeg. Was ik toch maar op de beoordelingen gestuit voordat ik een besluit nam. Nou, het vroeg niet om een hoge prijs, maar wat een antieke rommel was dat zeg. De ruimte gelegen in nabijheid van het eetgedeelte en de sanitaire voorzieningen voor gasten die hun avondmaal nuttigen. De interactie met het personeel was buitengewoon onaangenaam, met een gebrek aan verbale uitgebreidheid en een duidelijk gemis aan gastvrijheid.

Milana 2 jul 2023
Reageer
M

Horror!

Het avonddiner bood een heerlijke smaakervaring en het personeel straalde vriendelijkheid uit, maar de accommodaties vertonen ernstige tekenen van veroudering en kunnen absoluut niet als modern worden beschouwd. De toiletpot blijft een kwartier lang vullen met water na doorspoelen, en de vloer vertoonde evenmin tekenen van properheid. De sanitaire voorziening vertoonde eveneens geen tekenen van properheid.

Mads 1 dec 2022
Reageer
M

Structureren het geheel

Positief punt: comfortabel slaapmeubilair en smakelijke maaltijden, bedienend personeel vertoont vriendelijkheid. Negatieve aspecten: verouderd tapijt met vlekken in zowel de kamer als de gang, ontbreken van een föhn in de kamer, kast bedekt met een laagje stof, beschadigde deuren, een loszittende plank op het balkon, wastafel in nabijheid van het bed, aanwezigheid van een ventilator. De toiletpot binnen de doucheruimte toonde sporen van verontreiniging, het eetgedeelte vertoonde ongereinigde vensters en er waren vliegen aanwezig op de vensterbank. Kort gezegd, is er duidelijk behoefte aan een algehele verbetering, met name voor kamer nummer 9.

Mahir 23 aug 2022
Reageer
N

Voelden ons niet welkom

In de schaduw van een waarschuwing voor hevige weersomstandigheden, begaven we ons vroeg op pad met onze kinderen, als onderdeel van een uitgestrekte voettocht, met als doel Noorbeek te bereiken voordat de temperatuur ondraaglijk wordt. De kamer was geen enkel moment eerder beschikbaar en er was geen alternatieve locatie voor de kinderen om een kort moment van rust te vinden. De buitentemperaturen waren hoog, maar desondanks werden we begroet met een uiterst koel ontvangst. Een teleurstelling, inderdaad.

Nadia 19 jul 2022
Reageer
W

Oude kamers

De kamers zijn erg gehorig in dit hotel. Zal geen details geven... De kamer kan ook wel een flinke verbouwing gebruiken. Dit zal vast niet alleen voor onze kamer gelden. De douche werkte ook maar half. Dat was allemaal niet best, maar dat betekend niet dat het allemaal slecht was. In tegendeel zelfs. Het ontbijtbuffet was erg goed verzorgd en lekker. Vers brood en fruit. Het personeel was ook erg vriendelijk. Het hotel heeft plus- en minpunten, maar je moet geen moderne kamers verwachten.

Wim 17 mei 2022
Reageer
T

Drielandenpunt

Mijn partner en ik wouden altijd al een keer naar het drielandenpunt. Wat hotels in de buurt bekeken en er was nog plek bij het Bon Repos hotel van Fletcher. Niet bepaald op loopafstand van het drielandenpunt, maar dichtbij genoeg. Fiets erbij gehuurd en zo hebben wij een leuke dag gehad. Noordbeek is echt een heel klein dorpje en er was verder niet veel te doen. Dat maakte ook niet uit, want we bleven toch maar één nachtje slapen. Moet wel zeggen dat het wel een gezellige omgeving is, als je er van houdt.

Tineke 26 apr 2022
Reageer
N

Verwaarlozing

De accommodatie vertoont ernstige tekenen van veroudering en verwaarlozing in de kamers. Geluidsisolatie is minimaal, wat zorgt voor verstoring. Dienstverlening laat te wensen over, en parkeerfaciliteiten zijn nagenoeg afwezig. Niettemin bevindt de locatie zich op een adembenemende plek. Als ik weer opnieuw moest kiezen zou ik dit hotel niet meer bezoeken.

Nikodem 4 apr 2022
Reageer
T

Moet veel beter de service

De initiële begroeting liet wat te wensen over qua aangenaamheid. Ons verzoek om een reservering te maken bij Fletcher, inclusief ons trouwe viervoeter, werd telefonisch ingediend. We bereikten het terrein voorafgaand aan het reguliere tijdstip, dus de sleutel was nog niet beschikbaar. Zodra we onze bestelling voor koffie plaatsten als aanvulling op de lunch, werden we onmiddellijk ingelicht dat onze hond alleen op de kamer kon verblijven en niet elders.

Thiago 1 apr 2022
Reageer
H

Weinig sfeer

De begroeting was niet bijzonder warm en vriendelijk. De accommodatie toont duidelijke tekenen van ouderdom en zou eigenlijk een volledige modernisering ondergaan moeten hebben. De waterstroom in de badkamer was een uiterst bescheiden druppeltje. Er was afwezigheid van een deur! Bovendien bevond de wastafel zich binnen de kamer zelf! Ik kan nog meer minpunten aangeven, maar ik laat het hierbij.

HG 3 nov 2021
Reageer
T

Is dit een hotel?

Dit hotel moet zeker vermeden worden!! Helaas hebben we verzuimd om voorafgaand aan onze reservering de beoordelingen te raadplegen. In het laatste deel van september 2020 hadden we een nachtelijk verblijf geboekt in deze accommodatie die ze 'hotel' noemen. Het pand dat we aantroffen vertoonde duidelijk ouderdom, zonder dat er gedurende vele jaren enige aandacht aan besteed was.

Tobi 14 jun 2021
Reageer
C

het was echt super

we hebben een geweldige tijd gehad de kamers zijn wat verouderd maar het eten was heerlijk en het uitzicht was geweldig de meerprijs was het waard het personeel was zeer attent en vriendelijk heel super
dit hotel is echt aan te raden en neem de zalm in het restaurant dat is echt puur genieten

Catrina 27 mei 2021
Reageer
N

Voldoende

We hadden accommodatie voor twee nachten gereserveerd terwijl we het Krijtlandpad aan het bewandelen waren. Voortreffelijke nachtrust, vergezeld van een voortreffelijk ontbijtbuffet. Tevens was het driegangenmenu van buitengewone kwaliteit. Aangename verblijven met adembenemend panorama over de glooiende landschappen, en niet te vergeten, een uitgestrekte tuin en terras. Spijtig genoeg was de faciliteit nog niet toegankelijk vanwege de impact van de Corona-situatie, maar het uitzicht bleef desondanks betoverend. In het kort: een locatie die zeker de moeite waard is om in de toekomst weer te bezoeken.

Nayla 11 mei 2021
Reageer
S

Genoten van ons verblijf!

We hebben enorm genoten van ons verblijf. Hoewel de kamers een beetje een niet moderne uitstraling hebben, was het diner top en het uitzicht was adembenemend. De extra kosten voor het panoramische uitzicht waren absoluut gerechtvaardigd. Het personeel was zeer attent en vriendelijk. Een fantastische ervaring in het geheel. Ik ben dik tevreden!

Safiya 10 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2023 in de omgeving van Noorbeek.

Over Fletcher Hotel Bon Repos

Fletcher Hotel-Restaurant Bon Repos is een 3-sterren hotel, gelegen aan Bovenstraat 17 te Noorbeek. Het hotel beschikt over 29 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, tafeltennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je GaiaZOO, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Noorbeek, Limburg
  • https://www.hotelbonrepos.nl
  • info@hotelbonrepos.nl