Fletcher Hotel Marknesse

Fletcher Hotel Marknesse

4.3 reviewscore ā€¢ 8 reviews
F

Echt de moeite waard

Prachtig hotel, we waren blij verrast. Het ligt in een prachtig natuurgebied. De kamer was ruim met een groot zonnig balkon.De kamer was voorzien van een ligbad en een stortdouche. We hebben alleen niet goed kunnen zien aan de flesjes wat nu de shampoo of de douche gel was. Heel jammer dat er al mensen koffie op de vloerbedekking hadden laten vallen. Echt šŸ˜«. We hebben gegeten in het restaurant en dat was ook echt lekker. Het ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. We komen zeker een keertje terug. We hebben wat minder goede ervaringen met Fletcher maar dit is echt een aanrader!

Familie de Waal 19 aug 2023
Reageer
N

Geen ster waard voor ons

Wij hadden een weekendje weg geboekt naar Marknesse inclusief bevestiging kamer met bad.
Gisteren onze kinderen en honden ondergebracht om lekker rustig te kunnen genieten van ons welverdiende weekendje weg. Eenmaal onderweg belde ik het hotel om alvast het eten te reserveren.
Toen kreeg ik te horen dat ze geen kamer met bad meer voor ons hadden. Ik heb daar extra mijn best voor gedaan. Nu zijn we terug gegaan en is ons weekend letterlijk in het water gevallen. Ons geld krijgen wij niet terug. We kunnen alleen nog een cadeaubon van weekendje weg krijgen voor het bedrag dat we al hadden betaald.
Daarom een dikke vette nul, zero, 00000!
Diep teleurgesteld dat iets waar je naar uit had gekeken zo triest afloopt door fouten die gemaakt worden en die niet op een nette manier opgelost worden.

Natalie 1 jun 2024
Reageer
A

Geweldig verblijf,

Mooie kamer, met super groot balkon!! Kamer 149. Heerlijk super groot bed!!! Lekker gegeten en dag 2 een hele uitgebreide high tea!! We kregen het met geen mogelijkheid op, en het restant werd in een doosje gedaan, door een hele vriendelijke mevrouw. Wij hebben totaal geen klachten, vriendelijk personeel , we voelden ons erg thuis!! Heel apart het bad in de kamer, nog nooit gezien!

A de Kruiff 12 aug 2023
Reageer
N

Ons bezoek aan Fletcher Marknesse

Een geweldig verblijf gehad in de eerste week van juni
Fijn hotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt
En diner was heerlijk..leuk om de koks te zien bereiden in de open keuken. Je hebt heel snel een leuk gesprek met de bediening die erg veel van de omgeving en het hotel weten. De kamer was netjes en schoon en balkon waar je op kon zitten en genieten van de mooie omgeving waar je kan wandelen of fietsen ..voor herhaling vatbaar !

Nynke 2 jul 2023
Reageer
R

Setvice

Veel mogelijk om verblijf en diner af te stemmen, goed en vriendelijk personeel, geweldig. De kamers zijn netjes en geen overlast, zeer rustig. De ligging is rustig en dichtbij natuur gebied. Mooie fiets routes bereikbaarheid is goed. Prima keuken en uitgebreid ontbijt. Opladen van fiets en stalling is aanwezig. Groot parkeer terrein, mooi terras

Rew v W 18 jun 2023
Reageer
M

Gastvrij, super gelegen en goed geregeld

Je kan hier weinig anders van maken anders dan dat het een geweldig hotel is. We zijn heel gastvrij ontvangen en het hotel ligt op een geweldige locatie. Maaltijden waren top en ook het interieur in de kamer en lobby etc. is erg mooi uitgerust. Enig puntje is dat er wel wat inkijk in je kamer is, dit valt echter snel op te lossen door de gordijnen dicht te doen voor 100% privacy. Het bos ligt letterlijk naast het hotel dus een wandeling is snel gemaakt. We hadden nog bij de klantenservice gevraagd of er ook huisdieren (honden) zijn toegestaan, dit is helaas niet het geval. Anders hadden we de volgende keer onze hond Charlie meegenomen. Positieve hieraan is dat het wel wat schoner blijft in het hotel dus ik snap het wel. Ps. we hadden een extra bed aangevraagd op verzoek (hadden we per mail vooraf aangevraagd), deze stond er al toen we de hotelkamer binnen kwamen. Goed geregeld Fletcher Hotel Marknesse!

Maurits 9 apr 2023
Reageer
N

Fletcher Hotel Restaurant Marknesse uitgetest !

Wij zijn hier geweest en waren als een van de eerste gasten aanwezig. Personeel was erg blij, moet ook wel met een vrij nieuwe baan, althans op een nieuwe hotel in ieder geval. Het hotel ligt midden in de natuur en heeft een geweldige uitstraling van binnen en buiten. We hadden een mooi balkon aan onze kamer waar de zon heerlijk op scheen. Prijs viel ook mee als je bekijkt dat alles spiksplinternieuw is! We gaan hier zeker nog weer een keer naar Fletcher Hotel Restaurant Marknesse! 10/10 punten!

Nathalie 5 apr 2023
Reageer
E

Al met al heel goed

Het hele hotel was nieuw en mooi aangekleed. Omdat het nieuw is, was het personeel een beetje verbijsterd, maar dat was niet erg en zal zeker in de loop der tijd beter worden. In de kamer die we hadden, hoorde ik elke paar minuten een heel irritant gezoem, ik denk dat het een motor was van het water of iets dergelijks en we konden het toiletlicht niet uitschakelen, wat best gek is.
Het restaurantgedeelte was zeer goed met een uitgebreid hotel. We hadden nog iets geks meegemaakt dat de serveerster wijn in het bierglas schonk en vervolgens een nieuw glas bracht, wat ze al in het andere had gegoten. Ze moest er zelf ook om lachen, foutje bedankt. Kleinigheidjes hou je overal, zeker een super hotel.

Exo 3 apr 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Marknesse.

Over Fletcher Hotel Marknesse

Er zijn 8 reviews geschreven over Fletcher Hotel Marknesse op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Marknesse, Flevoland
  • https://www.hotelmarknesse.nl
  • info@hotelmarknesse.nl