Fletcher Hotel Apeldoorn

Fletcher Hotel Apeldoorn

3.8 reviewscore • 5 reviews
T

Bezoek Fletcher

Mooi hotel, eigen parkeerruimte, vriendelijk personeel, eten goed, bed goed, badkamer goed, maar GEEN föhn.

En aan te raden is: beter eigen fiets mee te nemen want huur E bike oud en gammel en meteen terug gebracht. Heb thuis een goede E bike. Maar gehuurde fiets die maar liefst meer dan € 29,00 kostte per dag durfde ik niet op te fietsen vanwege de remmen . Het bedrag is wel verrekend maar al met al dus niet de dagen kunnen invullen met rondfietsen in de omgeving . Wat erg jammer was . Dus niet weer naar Fletcher . Paar jaar terug met de feestdagen in Exloo geweest waar iedereen mopperde over het koude eten dat warm moest zijn en velen het bord naar de keuken meegaven om op te warmen.
Dus geen derde keer Fletcher

T wolters 14 aug 2023
Reageer
N

Boswachter Asselsche Heide

Wij dachten nog een heerlijke fiets- en wandelvakantie te hebben net voordat Kroondomein Het Loo dicht ging. De boswachter van de Asselsche Heide had de pret wel een beetje bederft. Wij houden van de natuur en wij respecteren de natuur, maar dit wordt blijkbaar niet gewaardeerd. Deze boswachter wil helemaal geen toeristen in zijn gebied. Wij fietsten net na zonsondergang op de terugweg langs de Asselsche Heide. Het was zo'n mooi uitzicht dat we even zijn afgestapt en ongeveer 10 meter het bos zijn ingelopen. Voordat we het doorhadden stond er een auto achter ons zonder zijn verlichting aan te hebben. We schrokken ons wezenloos. Komt de boswachter eraan lopen die gelijk komt mededelen dat wij een bekeuring krijgen, omdat we na zonsondergang in het bos staan. En dat op een heel vervelend toontje, we konden ook helemaal niet ons verhaal doen, want meneer was heel blij dat hij bekeuringen kon uitschrijven. We wisten ook niet dat we in overtreden waren, een waarschuwing was op z'n plek geweest. Toeristen weten ook vaak niet precies alle regeltjes. Dit kost ons samen meer dan 200 euro en dat in deze tijd dat we onze energierekening nauwelijks kunnen betalen. Voor zoiets kleins... Mijn vrouw is nu al bang geworden om in het bos te wandelen, ze vraagt de hele tijd hoe laat het is en of we wel op het pad mogen lopen. Wij komen in ieder geval de komende tijd niet meer op de Veluwe, het plezier is weg en dat is wel jammer aangezien wij zo van de natuur houden. Maar in de natuur lijk je tegenwoordig wel meer regels te hebben dan in de stad.

Los van de boswachter hebben wij wel een leuke vakantie gehad. Jammer dat dat gevoel zo overheerst, maar we hebben verder wel mooi kunnen fietsen en wandelen, zolang je die boswachter niet tegenkomt. Het hotel was ook prima. Vriendelijk personeel en een schone kamer. We hebben ook goed kunnen slapen. Het hotel is zeker de moeite waard, maar kijk uit waar je loopt. Je wordt voor het kleinste op de bon geslingerd.

Natuurliefhebbers 11 sep 2022
J

Ik heb een soortgelijke ervaring gehad met deze vervelende boswachter in het bos van Hoog Soeren. Tijdens het wandelen was ik door mijn enkel gegaan en toen ben ik op een bankje gaan zitten om bij te komen. Ik heb al jaren een hele gevoelige enkel. Als er niets was gebeurd was ik op tijd het bos uit geweest maar door de omstandigheden is dit mij niet gelukt. Zonder begrip gelijk een bekeuring en moest zo snel mogelijk wegwezen, want ik verstoorde het wild. Laatste keer dat ik hier ga wandelen met de hond. Wil deze griezel niet nog een keer tegenkomen. Er tegen in gaan heeft ook helemaal geen zin denk ik en levert alleen maar meer stress op dus ik betaal de bekeuring maar gewoon.

J. 16 sep 2022
P

Mijn favoriete hotel

Ik kom vaker in dit hotel. Het is een plek waar ik graag kom. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de mensen zijn altijd aardig. Het hotel ligt een beetje aan de rand van Apeldoorn, niet ver lopen van het bos. Wat ik minstens een keer per jaar doe, is een hotelovernachting boeken bij Fletcher Hotel Apeldoorn. Dan kan ik heerlijk in de bossen van de Veluwe wandelen. Hiervan kom ik helemaal tot rust en je ontmoet soms ook leuke mensen.

Het is een prachtig hotel, wat helemaal in het landschap past. Ik neem altijd een kleine tweepersoonskamer en het is altijd netjes. Zowel de kamer als de badkamer. Na het wandelen ga ik vaak nog even aan de bar zitten om een praatje te maken en dat is altijd gezellig.

Pieter 28 mei 2022
Reageer
W

Fletcher Apeldoorn review

Ik heb louter goede ervaringen met Fletcher hotels, vandaar dat ik ook in dit hotel in Apeldoorn terecht ben gekomen. Voor mijn werk moest ik een nachtje in Apeldoorn verblijven en ik heb dit hotel uitgekozen. Ik kan iedereen aanraden om voor dit hotel te kiezen. Het is mooi hotel met een gezellige bar en restaurant. De kamers zijn ook mooi, zoals je van Fletcher mag verwachten. Niet elk Fletcher hotel is even gezellig, maar deze zeker wel.

Wim 18 feb 2022
Reageer
N

Hotel voor een dagje Apeldoorn

Wij wouden een dagje naar Apeldoorn om o.a. naar Paleis Het Loo en Julianatoren te gaan. We kwamen uit bij Fletcher Apeldoorn, want dit Fletcher hotel ligt op bijna loopafstand van beide bestemmingen. Het centrum van Apeldoorn ligt op een vergelijkbare afstand. Echt een ideale locatie. Het hotel ziet er indrukwekkend uit en ligt in een bosrijke omgeving. Je hebt niet echt het gevoel dat je in de stad zit, eerder in een deftige buurt. Wij hebben alles kunnen doen. In de ochtend Paleis het Loo bezocht, in de middag een paar uurtjes met de kinderen bij Julianatoren geweest en in de avond heerlijk gegeten in het centrum van Apeldoorn. Wat dat betreft de perfecte locatie en Apeldoorn is echt een leuke stad! Dit moet natuurlijk wel een Fletcher Apeldoorn review blijven en geen promotiepraatje voor de stad Apeldoorn. Fletcher Apeldoorn is een heel net hotel. Goed personeel, mooie kamers en een prachtige locatie. Het ontbijt was ook heerlijk. Volgende keer willen we naar de Apelheul. Er is zoveel te doen!

Nienke 7 feb 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Apeldoorn.

Over Fletcher Hotel Apeldoorn

Er zijn 5 reviews geschreven over Fletcher Hotel Apeldoorn op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Apeldoorn, Gelderland
  • https://www.hotelapeldoorn.nl
  • info@hotelapeldoorn.nl