Fletcher Hotel Apeldoorn

Fletcher Hotel Apeldoorn

3.5 reviewscore • 13 reviews
T

Bezoek Fletcher

Mooi hotel, eigen parkeerruimte, vriendelijk personeel, eten goed, bed goed, badkamer goed, maar GEEN föhn.

En aan te raden is: beter eigen fiets mee te nemen want huur E bike oud en gammel en meteen terug gebracht. Heb thuis een goede E bike. Maar gehuurde fiets die maar liefst meer dan € 29,00 kostte per dag durfde ik niet op te fietsen vanwege de remmen . Het bedrag is wel verrekend maar al met al dus niet de dagen kunnen invullen met rondfietsen in de omgeving . Wat erg jammer was . Dus niet weer naar Fletcher . Paar jaar terug met de feestdagen in Exloo geweest waar iedereen mopperde over het koude eten dat warm moest zijn en velen het bord naar de keuken meegaven om op te warmen.
Dus geen derde keer Fletcher

T wolters 14 aug 2023
Reageer
M

Misleiding

Bij onze aankomst hadden we de intentie om bij de bar te genieten van een heerlijke kop koffie. Tot onze spijt werden we echter niet bediend en na navraag vernamen we dat er geen smakelijke opties waren om bij de koffie te serveren, vanwege de afwezigheid van de bakker die nog niet gearriveerd was. Overal verspreid lagen de glazen en overblijfselen (zoals pinda's en kruimels) van de vorige avond nog onopgeruimd. Bij aankomst werden we aanvankelijk naar een kale, vervallen en zeer kleine kamer gebracht. De verf bladderde af en er waren oude rommelige spullen aanwezig. Dit was een ervaring die we nog nooit eerder hadden meegemaakt. Ik had absoluut geen zin om hier te verblijven. Uiteindelijk kregen we een ander 'kamertje' aangeboden, maar ik kan er niet veel positiefs over zeggen. Het was een zeer smal tweepersoonsbed, de radiator was volledig verroest en het meubilair was oud. Al met al een grote teleurstelling. De afbeeldingen op de website is misleiding. De fietsverhuur is acceptabel en het ontbijt is redelijk. De omgeving is prachtig en het personeel is vriendelijk, maar ik kan dit hotel absoluut niet aanbevelen.

Morea 17 apr 2023
Reageer
S

Niet normaal!

Het is een raadsel hoe dit hotel nog steeds in bedrijf is. De kamers zijn vreselijk. De vloerbedekking is smerig en de meubels zijn zo oud dat zelfs de kringloopwinkel ze niet zou accepteren. De badkamerkachel vertoonde ernstige roestvorming. De deuren waren buitengewoon vuil. Het meubilair was gedateerd en in slechte staat. Dit is absoluut onacceptabel en kan niet langer zo doorgaan! Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt van het ontbijt, lijkt het volgens de beoordelingen hier niet bijzonder te zijn. Het personeel was echter vriendelijk en adviseerde ons meteen om klachtenbrieven op te stellen.

Siem 28 jan 2023
Reageer
R

Helemaal TOP!

Alle medewerkers in het hotel, van de manager tot de schoonmaakster, zijn buitengewoon vriendelijk en verwelkomend. De kerstdiners waren van uitzonderlijk hoog niveau qua kwaliteit. De presentatie was absoluut schitterend en de smaak was exceptioneel heerlijk. Als ik terug moet blikken, dan heb ik niets te klagen wanneer het gaat om de service en verblijf.

Runaldo d. Vrij 27 dec 2022
Reageer
N

Boswachter Asselsche Heide

Wij dachten nog een heerlijke fiets- en wandelvakantie te hebben net voordat Kroondomein Het Loo dicht ging. De boswachter van de Asselsche Heide had de pret wel een beetje bederft. Wij houden van de natuur en wij respecteren de natuur, maar dit wordt blijkbaar niet gewaardeerd. Deze boswachter wil helemaal geen toeristen in zijn gebied. Wij fietsten net na zonsondergang op de terugweg langs de Asselsche Heide. Het was zo'n mooi uitzicht dat we even zijn afgestapt en ongeveer 10 meter het bos zijn ingelopen. Voordat we het doorhadden stond er een auto achter ons zonder zijn verlichting aan te hebben. We schrokken ons wezenloos. Komt de boswachter eraan lopen die gelijk komt mededelen dat wij een bekeuring krijgen, omdat we na zonsondergang in het bos staan. En dat op een heel vervelend toontje, we konden ook helemaal niet ons verhaal doen, want meneer was heel blij dat hij bekeuringen kon uitschrijven. We wisten ook niet dat we in overtreden waren, een waarschuwing was op z'n plek geweest. Toeristen weten ook vaak niet precies alle regeltjes. Dit kost ons samen meer dan 200 euro en dat in deze tijd dat we onze energierekening nauwelijks kunnen betalen. Voor zoiets kleins... Mijn vrouw is nu al bang geworden om in het bos te wandelen, ze vraagt de hele tijd hoe laat het is en of we wel op het pad mogen lopen. Wij komen in ieder geval de komende tijd niet meer op de Veluwe, het plezier is weg en dat is wel jammer aangezien wij zo van de natuur houden. Maar in de natuur lijk je tegenwoordig wel meer regels te hebben dan in de stad.

Los van de boswachter hebben wij wel een leuke vakantie gehad. Jammer dat dat gevoel zo overheerst, maar we hebben verder wel mooi kunnen fietsen en wandelen, zolang je die boswachter niet tegenkomt. Het hotel was ook prima. Vriendelijk personeel en een schone kamer. We hebben ook goed kunnen slapen. Het hotel is zeker de moeite waard, maar kijk uit waar je loopt. Je wordt voor het kleinste op de bon geslingerd.

Natuurliefhebbers 11 sep 2022
J

Ik heb een soortgelijke ervaring gehad met deze vervelende boswachter in het bos van Hoog Soeren. Tijdens het wandelen was ik door mijn enkel gegaan en toen ben ik op een bankje gaan zitten om bij te komen. Ik heb al jaren een hele gevoelige enkel. Als er niets was gebeurd was ik op tijd het bos uit geweest maar door de omstandigheden is dit mij niet gelukt. Zonder begrip gelijk een bekeuring en moest zo snel mogelijk wegwezen, want ik verstoorde het wild. Laatste keer dat ik hier ga wandelen met de hond. Wil deze griezel niet nog een keer tegenkomen. Er tegen in gaan heeft ook helemaal geen zin denk ik en levert alleen maar meer stress op dus ik betaal de bekeuring maar gewoon.

J. 16 sep 2022
I

Slecht hotel

Tijdens ons verblijf op de twee warmste dagen van juli, hebben we het personeel als onvriendelijk ervaren. De eerste vraag die we bij aankomst kregen was: "Wilt u dineren of ontbijten?" Het leek alsof alles gericht was op winstbejag. De service naar de klant toe was verschrikkelijk. De kamer liet te wensen over qua schoonmaak. Het was noodzakelijk om de wc-rol van de houder te halen voordat je kon gaan zitten, en wanneer je dat deed, raakten je knieën bijna de deur. Er was geen föhn of waterkoker aanwezig, en zelfs geen flesje water om de hitte te bestrijden. Toen ik vroeg om een andere ventilator, kreeg ik een onaangenaam antwoord. We zullen hier nooit meer terugkomen.

Inke 21 jul 2022
Reageer
P

Mijn favoriete hotel

Ik kom vaker in dit hotel. Het is een plek waar ik graag kom. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de mensen zijn altijd aardig. Het hotel ligt een beetje aan de rand van Apeldoorn, niet ver lopen van het bos. Wat ik minstens een keer per jaar doe, is een hotelovernachting boeken bij Fletcher Hotel Apeldoorn. Dan kan ik heerlijk in de bossen van de Veluwe wandelen. Hiervan kom ik helemaal tot rust en je ontmoet soms ook leuke mensen.

Het is een prachtig hotel, wat helemaal in het landschap past. Ik neem altijd een kleine tweepersoonskamer en het is altijd netjes. Zowel de kamer als de badkamer. Na het wandelen ga ik vaak nog even aan de bar zitten om een praatje te maken en dat is altijd gezellig.

Pieter 28 mei 2022
Reageer
W

Fletcher Apeldoorn review

Ik heb louter goede ervaringen met Fletcher hotels, vandaar dat ik ook in dit hotel in Apeldoorn terecht ben gekomen. Voor mijn werk moest ik een nachtje in Apeldoorn verblijven en ik heb dit hotel uitgekozen. Ik kan iedereen aanraden om voor dit hotel te kiezen. Het is mooi hotel met een gezellige bar en restaurant. De kamers zijn ook mooi, zoals je van Fletcher mag verwachten. Niet elk Fletcher hotel is even gezellig, maar deze zeker wel.

Wim 18 feb 2022
Reageer
N

Hotel voor een dagje Apeldoorn

Wij wouden een dagje naar Apeldoorn om o.a. naar Paleis Het Loo en Julianatoren te gaan. We kwamen uit bij Fletcher Apeldoorn, want dit Fletcher hotel ligt op bijna loopafstand van beide bestemmingen. Het centrum van Apeldoorn ligt op een vergelijkbare afstand. Echt een ideale locatie. Het hotel ziet er indrukwekkend uit en ligt in een bosrijke omgeving. Je hebt niet echt het gevoel dat je in de stad zit, eerder in een deftige buurt. Wij hebben alles kunnen doen. In de ochtend Paleis het Loo bezocht, in de middag een paar uurtjes met de kinderen bij Julianatoren geweest en in de avond heerlijk gegeten in het centrum van Apeldoorn. Wat dat betreft de perfecte locatie en Apeldoorn is echt een leuke stad! Dit moet natuurlijk wel een Fletcher Apeldoorn review blijven en geen promotiepraatje voor de stad Apeldoorn. Fletcher Apeldoorn is een heel net hotel. Goed personeel, mooie kamers en een prachtige locatie. Het ontbijt was ook heerlijk. Volgende keer willen we naar de Apelheul. Er is zoveel te doen!

Nienke 7 feb 2022
Reageer
X

Niet slecht voor een nacht

Hoewel er gemengde beoordelingen waren, waren wij eigenlijk best tevreden. Het personeel was vriendelijk en de kamer voldeed aan onze verwachtingen. Het personeel hebben we als vriendelijk ervaren en de kamers waren ook niet slecht. We hebben genoten van een heerlijk diner in de avond, het ontbijt had echter iets beter gekund, maar was over het algemeen prima. De omgeving was prachtig, en we hebben een aangename wandeling gemaakt naar Apenheul en terug.

Xara 29 okt 2021
Reageer
M

naar ons zin gehad

Dit hotel, gelegen aan de rand van Apeldoorn, was voor ons echt top. De kamer was keurig en schoon. Opvallend was dat er slechts één stoel aanwezig was in een kamer bedoeld voor twee personen, wat een beetje vreemd was. In dat geval moet er dus iemand op het bed zitten. Aangezien we hier niet hebben ontbeten, hebben we geen idee hoe dat zou zijn geweest. Desalniettemin hebben we het hier echt naar ons zin gehad.

Mario 20 sep 2021
Reageer
B

Ziekelijkmakend letterlijk

Bij aankomst werden we niet vriendelijk begroet, maar er werd alleen naar ons geroepen: "NAAM!" Vervolgens kregen we van een medewerker te horen waar onze kamer zich bevond.Het ontbijt liet te wensen over, met droge plakjes komkommer en kaas, en overrijp fruit. Maar tijdens het diner zouden we wat veel minder beleven. Ik besloot de kip Cajun te bestellen, maar dat was absoluut geen aanrader! Na het avondeten begon ik me na een uur plotseling ziek te voelen, met symptomen zoals misselijkheid en diarree. Gedurende de hele nacht was de wc mijn trouwe metgezel. 🤮 Het lijkt er sterk op dat ik last had van voedselvergiftiging. De volgende ochtend heb ik het gemeld bij het personeel en kreeg ik een formulier om in te vullen, aangezien meerdere gasten ziek waren geworden. Als gevolg hiervan voelden we ons nog twee dagen erg zwak en ziek. Het was over het algemeen een zeer teleurstellende ervaring. 😪

Brigitte 24 aug 2021
Reageer
M

kamer was extreem verstikkend,

Er hing een onaangename geur van natte hond in de kamer (deze geur was ook merkbaar in de lift en de gang). De kamer zelf was zeer verouderd, het meubilair leek wel B-kwaliteit te zijn. Helaas ontbrak er een airconditioning (een fout in de informatie op deze website). De kamer was extreem verstikkend, waardoor we gedwongen waren om met de ramen open te slapen. Helaas hebben we geen oog dichtgedaan vanwege het lawaai van de drukke weg direct naast het hotel. Bij het uitchecken de volgende hebben we ontdekt dat er schimmel op de muur zat in de inbouwkast. Bij het uitchecken, een nacht eerder dan gepland, werd er niet gevraagd naar de reden van ons vertrek. Toen ik onze feedback gaf over de kamer en de verstoorde nachtrust, kregen we te horen dat we om 3 uur 's nachts naar de receptie hadden moeten gaan, zodat er mogelijk een andere kamer beschikbaar gesteld kon worden. Zelfs als we om 3 uur 's nachts naar de receptie waren gegaan, zou dit waarschijnlijk geen oplossing zijn geweest gezien de aanhoudende hondengeur in het hele hotel. Ik begrijp echt niet waarom dit hotel ooit onderdeel is geworden van Fletcher en waarom het nog steeds draaiende is.

Martin 20 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Apeldoorn.

Over Fletcher Hotel Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Soerenseweg 73 te Apeldoorn. Het hotel beschikt over 63 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, restaurant, terras, fitness, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kinderpretpark Julianatoren, Apenheul en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Apeldoorn, Gelderland
  • https://www.hotelapeldoorn.nl
  • info@hotelapeldoorn.nl