Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

3.8 reviewscore • 5 reviews
E

Teleurstellend verblijf op Ameland

Zeer verouderd hotel, met veel niet waargemaakte beloften. Wat een deceptie: de ontvangst, vieze tuinstoelen en de parasols lagen diep in het onkruid op de grond. Receptie: (nee, hoor, ik zie geen boeking… o, ja toch, maar u heeft nog niet betaald. Oh, nu zie ik het…toch wel). De lift doet het niet, wordt ook niet meer gemaakt. Nee, geen koffie en theefaciliteiten meer op de kamer, zoals in de bevestiging stond. Geen kluisje of koelkast, vieze vlekken in lampenkappen en vloerbedekking… “Nee, hoor, we vervangen niets meer…”. En dan wel de volle prijsvan 150 p.n. durven vragen. Schaamteloos. E.e.a. probeerde zij een beetje goed te maken na onze klacht aan de balie, maar de hele ambiance was niet meer van deze tijd, hoewel het personeel zijn best deed dit toch ‘te verkopen’. Als Fletcher dit verouderde hotel toch wil blijven uitbaten moet de prijs wel verlaagd. Voor mij geen Fletcher meer…

E Binkhorst 24 jun 2021
Reageer
C

Klein zwembad en verouderd hotel

De titel zegt veel zal je zeggen, een klein zwembad en het hotel is een tikkeltje verouderd maar daarentegen is het wel gewoon heel gezellig. Het personeel is top, hier kan niks van gezegd worden. Binnen 15 minuten lopen ben je op het strand aanbeland op Ameland (rijmt). Prijs van het hotel is prima en je mag je hond meenemen wat voor mij persoonlijk heerlijk is, voor ons is een hond een familielid.

Chantal en Dennis 18 mei 2020
Reageer
E

Leuke binnen activiteiten

Als je naar Ameland gaat hoop je vanzelfsprekend op mooi weer zodat je heerlijk kunt fietsen en wandelen.
Maar er bestaat altijd de kans dat je pech hebt en dat het keihard regent.
Dat is hier niet erg want ze hebben hier ook leuke binnen activiteiten, zo kun je er lekker zwemmen in het zwembad.
Of als je een keer zin hebt in iets nieuws dan ga je gewoon squashen op de inside squash baan.
Ze hebben ook een tennis baan, maar die is wel weer buiten

Erwin 2 jan 2020
Reageer
R

Prima hotel met een matig zwembadje

Het is erg fijn dat hier honden zijn toegestaan, de enige overigens waar het kan op Ameland. Voor de rest valt het hotel wel tegen, het zwembad is een gat in de grond met wat water er in van 10 bij 10 meter bijvoorbeeld. Alles is al wat verouderd maar desondanks kan je er goed vertroeven want je bent er toch voor de buitenlucht en het strand, is overigens lopend te doen vanaf het hotel.

Reza 6 dec 2019
Reageer
S

Fletcher hotel hond toegestaan

Veel mensen die naar Ameland of een ander Waddeneiland gaan, nemen hun hond mee. Hierin waren wij niet anders. Maar als je wilt overnachten en je hebt een hond bij je dan is dit soms een lastig verhaal. Niet bij Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap, hier zijn honden gewoon toegestaan en is verder ook nog eens een keurig hotel waar je echt niet aan kunt zien dat hier honden in en uit lopen.

Onze hond heeft de tijd van haar leven gehad op Ameland, van aan de boottrip, tot de bus tot aan het wandelen over het strand. Ze was helemaal uitgeput aan het eind van de dag.

We hadden drie kamers naast elkaar met onze familie en alle deuren zien er daar hetzelfde uit. Wat grappig was, was dat we een keer op een verdieping lager waren en ze voor de deur van mijn schoonouders ging staan omdat ze daar naar binnen wou, maar dit was dus niet de goede verdieping.

Het personeel is ook echt ingesteld op honden, want als je in het restaurant of op het terras zit komen ze uit zichzelf een bakje water met wat lekkers brengen en heeft je hond er weer een nieuw maatje bij. Een echte aanrader!!

Sander 2 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Ameland.

Over Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oosthiemweg 1 te Hollum. Het hotel beschikt over 40 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, tennis, squash, sauna, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Vuurtoren Ameland, Koren & Mosterdmolen De Verwachting en Natuurcentrum Ameland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ameland, Waddeneilanden