Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

3.00/5.00 • 4 reviews
S

Schandalige omgang met gasten

Het is dat je het minstens één ster moet geven, maar wat een ontzettend waardeloze organisatie! Nog nooit ben ik zo respectloos behandeld als door fletcher.
Een hotelkamer die te ranzig is voor woorden, “housekeeping” die een kamer kan poetsen in amper 3 minuten terwijl het erna nog even smerig is.
Vervolgens als een hond behandeld wordt bij de receptie, want “ ik heb je toch een welkomst drankje aangeboden en in heb de housekeeping gestuurd”.
En dan gewoon wordt uitgelachen door het personeel vanwege je klachten!!!
Dan denk je serieus genomen te worden door de klantenservice, maar nee hoor…..
Eerst wordt je 100 keer van het kastje naar de muur gestuurd, om uiteindelijk denk je je geld terug te krijgen. Maar dan krijg je de bevestiging in de mail en blijkt dat anders te zijn, bel je nogmaals en wordt je ook nog eens uitgemaakt voor leugenaar aan de telefoon!
Ohja en als je de manager wil spreken dan is dit geen mogelijkheid. Mag hopen dat er niemand is die hier ooit nog intrapt!
Onze slechte kamer bevat het hotel in sittard maar de onvriendelijkheid en de schandalige omgang met je gasten zit blijkbaar in de opleiding om bij fletcher te werken! Alleen met een cursus kan je zo mensonterend met je gasten om gaan!

Sanne 19 aug 2022
Reageer
T

Slechte ervaring

We keken er zo naar uit maar kwamen van een kale reis thuis. Via social deal geboekt. Wellness enkel in je pure, bowling niet te gebruiken door geen personeel. De hygiëne van de kamer was ondermaats...douche was vuil 🤮
Om 12u in de avond stonden we voor een gesloten deur en dan nog maar te zwijgen over alles wat we extra diende bij te betalen.
Is het geld echt niet waard zwaar teleurgesteld
Nooit meer!!!!!

Tania sijbers 30 okt 2021
Reageer
D

Fletcher hotels voor werk

Voor mijn werk moet ik vaak ergens overnachten en dat doe ik dan altijd graag in Fletcher hotels of in van der valk hotels en dit Fletcher hotel is ook een keurig hotel waar ik altijd graag mag verblijven. Nooit een slechte ervaring gehad, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en netjes en ook de accommodatie en alles is piekfijn in orde

Daan 29 apr 2020
Reageer
H

Welness goed voor de ziel

Een paar keer per jaar ga ik er met een vriendin op oud en dan gaan we altijd naar een welness hotel en twee weken geleden zijn we naar dit hotel geweest. We hebben ons vreselijk laten verwennen en ik heb er heerlijk van genoten.

Ik vind altijd dat een dagje of een weekend naar een Spa en welness toe gaan goed is voor de ziel, want van binnen en van buiten knap je hier heerlijk van op.

Dit was echt een van de betere welness hotels waar ik naartoe ben geweest, dus het is zeker een aanrader voor mensen die hier ook van houden en nog een leuk hotel zoeken.

Harma 1 jan 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2022 in de omgeving van Sittard.

Over Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Fletcher Wellness-Hotel Sittard is een 4-sterren hotel, gelegen aan Milaanstraat 115 te Sittard. Het hotel beschikt over 74 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, heel veel wellnessfaciliteiten, bowling, fitness, voetbalveld, sporthal, klimhal en meer. In de omgeving van het hotel vind je Mondo Verde, Pretpark de Valkenier en Sprookjesbos.

  • Nog niet geverifieerd
  • Sittard, Limburg