Reviews (3)

 • Tania sijbers

  Slechte ervaring

  We keken er zo naar uit maar kwamen van een kale reis thuis. Via social deal geboekt. Wellness enkel in je pure, bowling niet te gebruiken door geen personeel. De hygiëne van de kamer was ondermaats...douche was vuil 🤮
  Om 12u in de avond stonden we voor een gesloten deur en dan nog maar te zwijgen over alles wat we extra diende bij te betalen.
  Is het geld echt niet waard zwaar teleurgesteld
  Nooit meer!!!!!

  Tania sijbers 30 okt 2021

 • Daan

  Fletcher hotels voor werk

  Voor mijn werk moet ik vaak ergens overnachten en dat doe ik dan altijd graag in Fletcher hotels of in van der valk hotels en dit Fletcher hotel is ook een keurig hotel waar ik altijd graag mag verblijven. Nooit een slechte ervaring gehad, de medewerkers zijn altijd vriendelijk en netjes en ook de accommodatie en alles is piekfijn in orde

  Daan 29 apr 2020

 • Harma

  Welness goed voor de ziel

  Een paar keer per jaar ga ik er met een vriendin op oud en dan gaan we altijd naar een welness hotel en twee weken geleden zijn we naar dit hotel geweest. We hebben ons vreselijk laten verwennen en ik heb er heerlijk van genoten.

  Ik vind altijd dat een dagje of een weekend naar een Spa en welness toe gaan goed is voor de ziel, want van binnen en van buiten knap je hier heerlijk van op.

  Dit was echt een van de betere welness hotels waar ik naartoe ben geweest, dus het is zeker een aanrader voor mensen die hier ook van houden en nog een leuk hotel zoeken.

  Harma 1 jan 2020