Van der Valk Hotel Nuland

Van der Valk Hotel Nuland

2.8 reviewscore • 5 reviews
B

Etentje voor 2

Etentje voor 2, ik met m’n dochter ! Mooie, sfeervolle ambiance maar € 22 euro voor 7 stuks sushi ( t waren er nog minder) is hoewel ze heerlijk waren wel echt belachelijk….in verhouding tot andere porties eten veel te weinig en te duur! Maar lekker gezeten en gekletst, ze spreiden de gasten wel, dat is fijn in één grote open ruimte..

Bakker 27 mei 2023
Reageer
J

Dineren bij het vernieuwde restaurant

Onze eerste ervaring in de verbouwde versie van Vd Valk Nuland. We werden in het prachtige restaurant geplaats waar je, wanneer je naar boven keek de vides kon zien. Prachtig, maar wat een galmbak. Het leek wel of we in het zwembad aan t eten waren. Uiteindelijk zijn we verplaatst naar het gedeelte waar een verlaagd plafond is. Erg prettig.
Het eten in het restaurant valt na de verbouwing duidelijker in een hoger segment met forse prijzen. Kleine porties eten, die heerlijk smaken. Ik nam de vegetarische curry, dat werd een hele uitdaging. In 2 kleine bakjes geserveerd met vork en mes. Uiteindelijk zelf maar om een bord gevraagd en een lepel. Weleens geprobeerd om rijst met een vork van t ene bakje naar t andere bakje te brengen, daar saus te scheppen en dan zonder knoeien naar je mond te brengen...niet te doen. Mijn man had een te dure mixed grill met een paar kleine stukjes vlees. De zak friet die erbij zat was lauw en taai.
Wij zullen er niet snel meer voor kiezen om bij vd Valk Nuland te gaan eten. Echt heel jammer!

Jola 9 feb 2024
Reageer
A

Kerstdiner 1e kerstdag

Een uur in een rij wachten voor je eindelijk aan de beurt bent. Gereserveerd om 19.45. Na drie keer vragen kwam om 22.15 hoofdgerecht. Verbrand varkenshaasje en een koude rauwe kabeljauwfilet uit diepvries
Prijs per persoon? 54,50 euro. Misdadig was het en het was echt complete bagger. Dit mag en kan je mensen niet aandoen. Wij hebben tientallen klachten gehoord van mensen die het ook zo ervaren hebben. Management je moet je diep maar dan ook heel diep schamen. Compliment voor bedienend personeel die probeerden iets te doen aan de complete chaos en klachten stroom. Voor eenieder die 2e kerstdag gaat. Heel veel sterkte

Anja 26 dec 2023
Reageer
H

bezoek van der Valk Nuland

Op 1-7-23 ongeveer 16.00 uur bezochten we met zn vieren vd Valk Nuland. Leeftijden 62, 67, 84 en 94. Het regende redelijk hard. De oudste personen moeten gebruik maken van een rollator. Voor de ingang van hotel stond een Range Rover geparkeerd op een manier waar geen enkele auto nog kon passeren. Laat staan uitstappen. Vanwege de regen zijn de passagiers op de schuine oprit uitgestapt. En dat is met een rollator geen pretje, zelfs zeer gevaarlijk. Met veel handjes de mensen naar binnen geholpen. Binnen bij receptie aangegeven dat de auto daar niet handig geparkeerd stond. Antwoord: Het is de trouwdag van meneer en we denken dat hij wel iets anders aan zn hoofd heeft. Er werd geen actie ondernomen. Mw met rollator naar invalidentoilet. Deur klemde of liep heel zwaar. Was door mw niet te handelen. Klacht doorgegeven en men zou er wat aan doen. Na de bestelling te hebben ontvangen bleek dat de soep niet warm was. Nadat deze weer opgewarmd was kwam de serveerster deze brengen en schoof het bordje diagonaal over de tafel. Volgens mij moet je iemand gewoon op een andere manier bedienen. Ook hadden we erg veel moeite op iemand te vinden bij wie we konden betalen. Alles bij elkaar een ervaring die niet geweldig is. We rijden dan ook de volgende keer gewoon door. We hopen dat u hier lering uit kunt trekken.

Henk 9 jul 2023
Reageer
R

Vorstelijk verblijf gehad!

Wat een prachtig hotel, je kijkt je ogen uit. Zo kleurrijk en toch een geheel.
Ook de kamer was heel mooi en modern, met hele fijne bedden en mooi sanitair. En alles even schoon. We hebben heerlijk gegeten op het terras. Vriendelijke bediening, je komt hier echt tot rust.
We komen zeker terug!

Roos de Greef 8 jul 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Nuland.

Over Van der Valk Hotel Nuland

Van der Valk Hotel Nuland is een 4-sterren hotel, gelegen aan Rijksweg 25 Nuland. Het hotel beschikt over 120 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, waaronder airconditioning, flatscreen-tv, minibar en gratis WiFi. Het hotel heeft ook een aantal suites en familiekamers. Voor ontspanning en recreatie biedt het hotel verschillende faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, sauna, binnenzwembad en bowlingbanen. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende restaurants en bars, waaronder een à-la-carterestaurant, een grillrestaurant, een grand café en een terras. Het hotel heeft ook vergader- en evenementenfaciliteiten, met 17 vergaderzalen die geschikt zijn voor verschillende soorten bijeenkomsten en evenementen. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van het hotel en het is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg A59.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nuland, Noord-Brabant
  • https://www.hotelnuland.nl
  • nuland@valk.com