Hotel

Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Leende, Noord-Brabant

3 reviews
67% positief
33% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valkenswaardseweg 44 te Leende. Het hotel beschikt over 89 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiele trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Zoo Veldhoven.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond is van alle hotels omstreeks Leende de beste keuze.

Bezoek Fletcher Wellness-Hotel Helmond


Reviews (3)

 • Mark

  Van alle luxe voorzien

  Heel mooi hotel die van alle luxe voorzien is. Er is een gym, zwembad en een heel gezellig restaurant. Na een dag kun je ook nog lekker even aan de bar zitten. Het terras is mooi en mijn kamer was van alle gemakken voorzien. Helemaal niks op aan te merken. Goed schoongemaakt en een goed matras. Je kunt hier echt zonder zorgen heen. Er zit soms wel veel verschil tussen de kwaliteit in Fletcher hotels, maar deze is echt goed. Wat mij betreft echt een aanrader.

  Mark 20 jun 2022

 • Sabine

  Snelweg en bos

  Het is een wat vreemde combinatie, maar Fletcher hotel Jagershorst ligt zowel aan de snelweg als aan het bos. Hierdoor is het wel heel makkelijk bereikbaar, maar het haalt ook weer wat van de charme weg. Het is wel een heel mooi bos, met open vlaktes. Je kunt hier heerlijk wandelen. Ook ligt het hotel niet ver van Eindhoven. Qua locatie is het echt een aanrader, moet je alleen wel naast de snelweg willen zitten. Het hotel zelf was gewoon goed. Zoals je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Het eten was ook erg lekker. Wat ons betreft, echt een aanrader.

  Sabine 7 jun 2022

 • M. S. Teepe

  geen annulering wegens begrafenis mogelijk

  Mijn man en ik zouden 29 juni eten en slapen in Jagershorst-Eindhoven, geboekt met een voucher.
  We kregen we echter een rouwkaart, waardoor we de dag erop naar een begrafenis in Groningen moesten. Dat is niet te combineren met een overnachting in Leende.
  Ik heb het betreffende hotel gebeld en gevraagd of de boeking verzet kon worden. Er werd mij verteld dat zulks niet kon, en dat dat in de voorwaarden vermeld staat. Aan coulance-overwegingen deden ze niet.
  Ik ben hier boos en verdrietig over.

  M. S. Teepe 31 mei 2022