Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

3.1 reviewscore • 12 reviews
H

Chapeau

Vanaf ontvangst tot vertrek een gastvrij ontvangst .Hartelijk ontvangen zowel bij de receptie als de bediening . Eten was heerlijk . Kregen een upgrade naar de kerstsuite.
We hebben ons zeer welkom gevonden .
We komen zeker terug .
We komen vakantie houden van de zomer en laten ons weer lekker verwennen en genieten van de pra htige omgeving .
Chapeau

Henny Saarloos 29 dec 2023
Reageer
P

Zeer slecht

In maart 2024 voor 1 nacht in een junior suite, zeer teleurstellend. Vieze stoelen met vlekken, een staande lamp die stuk was. Verlichting in het halletje van de kamer flikkerde constant. De bedden zeer zacht, goed voor je rug. Kluisje in een kast op de grond, om deze te gebruiken eerst op je knieen anders niet te gebruiken. Gordijnen kort een geen verduistering. De kamer die ons toegewezen was heb je de hele nacht last van de verlichting buiten van de nooduitgang. Eten in restaurant zeer teleurstellend. Klachten worden afgedaan met een welkomstdrankje en een upgrade voor een kamer maar een suite mag niet. U begrijpt, Fletcher gaat het niet meer worden.

Peter 9 apr 2024
Reageer
A

Zwembad dicht

We vinden hotel prima en de kamer is prima. We kwamen hier ook speciaal om te kunnen zwemmen en ontspannen. Niemand heeft ons geattendeerd dat zwembad dicht was vanwege stroomstoring. Ook is geen bord opgehangen bij het zwembad dat ze dicht zijn. We lopen dus voor Jan lul naar zwembad toe. Er liep zelfs een medewerker langs en moest lachen om ons omdat we half naakt naar zwembad liepen. Ook zei hij er niets van. Ik vind het heel betreurenswaardig dat zo gelopen is. Schandalig! Op internet staat dat zwembad gewoon open is. Heel jammer. Ik ben al voor vierde keer geweest.

Alexander Haage 27 nov 2023
Reageer
J

Slechte ervaring

Wij wilde een nachtje weg, en waren vaker langs dit hotel gekomen en konden er nu eindelijk heen omdat dit hotel ons heel mooi leek! We hadden een wat luxere kamer geboekt… maar wat aan afgang was dit, overal stof, overal vlekken, bedden helemaal doorgezakt, 1 persoonsbedden, bad was ook vies dus lekker in bad niet gekund ( dit hadden we extra geboekt) , vieze tissues onder en achter t bed, schimmels overal… savonds langs receptie konden niks betekenen voor ons moest dag erna terug komen. Omdat dan de manager er zou zijn maar die was er helemaal niet… het aanbod wat we kregen daar hadden we ook compleet niks aan… klachten brief ingevuld en zo zijn we weer na huis gestuurd. Nu dus maar afwachten wat ze voor ons gaan doen! Maar verder gaan we er zeker mee… heel erg jammer want van buiten oogt het als een prachtig hotel in een mooi natuur gebied!!

Jaelle 27 aug 2023
Reageer
L

Belachelijke vertoning

Begrijp je de signaalsterkte? De ruimte toont aanvankelijk aantrekkelijk, maar vertoont gebreken qua hygiëne. Er is aanmerkelijk vuil en talrijke haren zichtbaar in de sanitaire ruimte. Bovendien vertoont de sauna geen activiteit en kregen we een verzoek om het zwembad te verlaten na een tijdsbestek van 10 minuten. Het meest onaangename aspect betreft de voedingswaren tijdens het avondmaal en de ermee geassocieerde kosten. Ik ging ervan uit dat als je zoveel moet betalen voor eten, dat je best wel mag verwachten dat het overheerlijk is. Ik denk dat dit hotel op dit punt een ander uitgangspunt heeft. Hoe duurder, hoe onsmakelijker!

Lucas Podol 10 mei 2023
Reageer
O

Laatste keer

De Jagershorst manifesteerde zich als een etablissement vergelijkbaar met "Fawlty Towers", echter ontbrak de beoogde komische noot volledig. Het lijkt erop dat er aanzienlijke dispariteiten bestaan tussen verschillende vestigingen van Fletcher-hotels, en de beoordelingen en classificaties geven, maar beperkte inzichten. De receptioniste, die niet bepaald hartelijk was, liet doorschemeren dat een kamer zonder doorzichtige glazen afscheiding tussen het badgedeelte en de slaapkamer al teveel gevraagd was. En alsof dat nog niet genoeg was, hadden we ook nog de wens voor een stille kamer en twee 'toegangspassen'. Wat we dan ook deden, het leek wel alsof we werden weggepest. Dit zouden we graag willen doen, maar we hadden al betaald en geld zouden we niet terug krijgen.

OHP 14 sep 2022
Reageer
D

Goed hotel

Dit is een goed hotel, vriendelijk personeel en mooie kamer , kamer 319 is een ruime kamer en wat ook fijn was , was dat er een koelkast op de kamer was.
Schoonmaak zou wat beter mogen dat is het enige minpuntje.
Restaurant ook prima bediening ook goed.
Omgeving zeer mooi.
Kortom wij komen zeker een keer terug!

Dijkgraaf 9 aug 2022
B

100% mee eens, een heel fijn hotel waar wij ook graag komen. Dichtbij een mooi bos waar je heerlijk kunt wandelen, genieten, zeker met dit heerlijke weer!

Ben 10 aug 2022
M

Van alle luxe voorzien

Heel mooi hotel die van alle luxe voorzien is. Er is een gym, zwembad en een heel gezellig restaurant. Na een dag kun je ook nog lekker even aan de bar zitten. Het terras is mooi en mijn kamer was van alle gemakken voorzien. Helemaal niks op aan te merken. Goed schoongemaakt en een goed matras. Je kunt hier echt zonder zorgen heen. Er zit soms wel veel verschil tussen de kwaliteit in Fletcher hotels, maar deze is echt goed. Wat mij betreft echt een aanrader.

Mark 20 jul 2022
Reageer
F

Unieke ligging

De locatie van het hotel is perfect. Dat was dan ook het enige positieve. Onze kamer was niet schoon en er ontbraken haakjes. De deur naar de badkamer was stuk en de muur niet goed afgewerkt. Ook was de tv erg verouderd, daar mag je in deze tijd toch wel iets meer van deze tijd voor verwachten. Wij vonden het de prijs die je betaald per nacht niet waard. Ik hoop dan ook dat ze wat met de kritiek doen, want in potentie kan het een geweldig hotel zijn. De ligging is uniek.

Frans 20 jul 2022
Reageer
S

Snelweg en bos

Het is een wat vreemde combinatie, maar Fletcher hotel Jagershorst ligt zowel aan de snelweg als aan het bos. Hierdoor is het wel heel makkelijk bereikbaar, maar het haalt ook weer wat van de charme weg. Het is wel een heel mooi bos, met open vlaktes. Je kunt hier heerlijk wandelen. Ook ligt het hotel niet ver van Eindhoven. Qua locatie is het echt een aanrader, moet je alleen wel naast de snelweg willen zitten. Het hotel zelf was gewoon goed. Zoals je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Het eten was ook erg lekker. Wat ons betreft, echt een aanrader.

Sabine 7 jun 2022
Reageer
M

geen annulering wegens begrafenis mogelijk

Mijn man en ik zouden 29 juni eten en slapen in Jagershorst-Eindhoven, geboekt met een voucher.
We kregen we echter een rouwkaart, waardoor we de dag erop naar een begrafenis in Groningen moesten. Dat is niet te combineren met een overnachting in Leende.
Ik heb het betreffende hotel gebeld en gevraagd of de boeking verzet kon worden. Er werd mij verteld dat zulks niet kon, en dat dat in de voorwaarden vermeld staat. Aan coulance-overwegingen deden ze niet.
Ik ben hier boos en verdrietig over.

M. S. Teepe 31 mei 2022
Reageer
J

Aangename tijd beleefd

We hebben een aangename tijd beleefd tijdens ons verblijf. Het diner en het ochtendmaal waren van goede kwaliteit en in ruime mate voorzien. Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben we het diner en ontbijt op onze kamer genuttigd, maar dit heeft geen enkel ongemak veroorzaakt. Bij aankomst stond er een keurig gedekte tafel klaar voor ons tweeën. We hebben kunnen genieten van het eten en ook nog klassiek muziek die op achtergrond te horen was. Een exclusief verzoek om wat meer peper te hebben werd ook keurig ingelost. Als we alles op een rijtje zetten, dan hebben we kunnen genieten van lekker eten en heerlijk kunnen slapen.

Jerome en Rita 5 aug 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Leende.

Over Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Er zijn 12 reviews geschreven over Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven op Reviews.nl. Met een 3.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leende, Noord-Brabant
  • https://www.hoteljagershorst.nl
  • info@hoteljagershorst.nl