Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

3.5 reviewscore • 4 reviews
S

Snelweg en bos

Het is een wat vreemde combinatie, maar Fletcher hotel Jagershorst ligt zowel aan de snelweg als aan het bos. Hierdoor is het wel heel makkelijk bereikbaar, maar het haalt ook weer wat van de charme weg. Het is wel een heel mooi bos, met open vlaktes. Je kunt hier heerlijk wandelen. Ook ligt het hotel niet ver van Eindhoven. Qua locatie is het echt een aanrader, moet je alleen wel naast de snelweg willen zitten. Het hotel zelf was gewoon goed. Zoals je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Het eten was ook erg lekker. Wat ons betreft, echt een aanrader.

Sabine 7 jun 2022
Reageer
D

Goed hotel

Dit is een goed hotel, vriendelijk personeel en mooie kamer , kamer 319 is een ruime kamer en wat ook fijn was , was dat er een koelkast op de kamer was.
Schoonmaak zou wat beter mogen dat is het enige minpuntje.
Restaurant ook prima bediening ook goed.
Omgeving zeer mooi.
Kortom wij komen zeker een keer terug!

Dijkgraaf 9 aug 2022
Reageer
B

100% mee eens, een heel fijn hotel waar wij ook graag komen. Dichtbij een mooi bos waar je heerlijk kunt wandelen, genieten, zeker met dit heerlijke weer!

Ben 10 aug 2022
M

Van alle luxe voorzien

Heel mooi hotel die van alle luxe voorzien is. Er is een gym, zwembad en een heel gezellig restaurant. Na een dag kun je ook nog lekker even aan de bar zitten. Het terras is mooi en mijn kamer was van alle gemakken voorzien. Helemaal niks op aan te merken. Goed schoongemaakt en een goed matras. Je kunt hier echt zonder zorgen heen. Er zit soms wel veel verschil tussen de kwaliteit in Fletcher hotels, maar deze is echt goed. Wat mij betreft echt een aanrader.

Mark 20 jul 2022
Reageer
M

geen annulering wegens begrafenis mogelijk

Mijn man en ik zouden 29 juni eten en slapen in Jagershorst-Eindhoven, geboekt met een voucher.
We kregen we echter een rouwkaart, waardoor we de dag erop naar een begrafenis in Groningen moesten. Dat is niet te combineren met een overnachting in Leende.
Ik heb het betreffende hotel gebeld en gevraagd of de boeking verzet kon worden. Er werd mij verteld dat zulks niet kon, en dat dat in de voorwaarden vermeld staat. Aan coulance-overwegingen deden ze niet.
Ik ben hier boos en verdrietig over.

M. S. Teepe 31 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Leende.

Over Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valkenswaardseweg 44 te Leende. Het hotel beschikt over 89 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiele trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leende, Noord-Brabant