Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

3.5 reviewscore • 20 reviews
H

Chapeau

Vanaf ontvangst tot vertrek een gastvrij ontvangst .Hartelijk ontvangen zowel bij de receptie als de bediening . Eten was heerlijk . Kregen een upgrade naar de kerstsuite.
We hebben ons zeer welkom gevonden .
We komen zeker terug .
We komen vakantie houden van de zomer en laten ons weer lekker verwennen en genieten van de pra htige omgeving .
Chapeau

Henny Saarloos 29 dec 2023
Reageer
P

Zeer slecht

In maart 2024 voor 1 nacht in een junior suite, zeer teleurstellend. Vieze stoelen met vlekken, een staande lamp die stuk was. Verlichting in het halletje van de kamer flikkerde constant. De bedden zeer zacht, goed voor je rug. Kluisje in een kast op de grond, om deze te gebruiken eerst op je knieen anders niet te gebruiken. Gordijnen kort een geen verduistering. De kamer die ons toegewezen was heb je de hele nacht last van de verlichting buiten van de nooduitgang. Eten in restaurant zeer teleurstellend. Klachten worden afgedaan met een welkomstdrankje en een upgrade voor een kamer maar een suite mag niet. U begrijpt, Fletcher gaat het niet meer worden.

Peter 9 apr 2024
Reageer
A

Zwembad dicht

We vinden hotel prima en de kamer is prima. We kwamen hier ook speciaal om te kunnen zwemmen en ontspannen. Niemand heeft ons geattendeerd dat zwembad dicht was vanwege stroomstoring. Ook is geen bord opgehangen bij het zwembad dat ze dicht zijn. We lopen dus voor Jan lul naar zwembad toe. Er liep zelfs een medewerker langs en moest lachen om ons omdat we half naakt naar zwembad liepen. Ook zei hij er niets van. Ik vind het heel betreurenswaardig dat zo gelopen is. Schandalig! Op internet staat dat zwembad gewoon open is. Heel jammer. Ik ben al voor vierde keer geweest.

Alexander Haage 27 nov 2023
Reageer
J

Slechte ervaring

Wij wilde een nachtje weg, en waren vaker langs dit hotel gekomen en konden er nu eindelijk heen omdat dit hotel ons heel mooi leek! We hadden een wat luxere kamer geboekt… maar wat aan afgang was dit, overal stof, overal vlekken, bedden helemaal doorgezakt, 1 persoonsbedden, bad was ook vies dus lekker in bad niet gekund ( dit hadden we extra geboekt) , vieze tissues onder en achter t bed, schimmels overal… savonds langs receptie konden niks betekenen voor ons moest dag erna terug komen. Omdat dan de manager er zou zijn maar die was er helemaal niet… het aanbod wat we kregen daar hadden we ook compleet niks aan… klachten brief ingevuld en zo zijn we weer na huis gestuurd. Nu dus maar afwachten wat ze voor ons gaan doen! Maar verder gaan we er zeker mee… heel erg jammer want van buiten oogt het als een prachtig hotel in een mooi natuur gebied!!

Jaelle 27 aug 2023
Reageer
L

Belachelijke vertoning

Begrijp je de signaalsterkte? De ruimte toont aanvankelijk aantrekkelijk, maar vertoont gebreken qua hygiëne. Er is aanmerkelijk vuil en talrijke haren zichtbaar in de sanitaire ruimte. Bovendien vertoont de sauna geen activiteit en kregen we een verzoek om het zwembad te verlaten na een tijdsbestek van 10 minuten. Het meest onaangename aspect betreft de voedingswaren tijdens het avondmaal en de ermee geassocieerde kosten. Ik ging ervan uit dat als je zoveel moet betalen voor eten, dat je best wel mag verwachten dat het overheerlijk is. Ik denk dat dit hotel op dit punt een ander uitgangspunt heeft. Hoe duurder, hoe onsmakelijker!

Lucas Podol 10 mei 2023
Reageer
O

Laatste keer

De Jagershorst manifesteerde zich als een etablissement vergelijkbaar met "Fawlty Towers", echter ontbrak de beoogde komische noot volledig. Het lijkt erop dat er aanzienlijke dispariteiten bestaan tussen verschillende vestigingen van Fletcher-hotels, en de beoordelingen en classificaties geven, maar beperkte inzichten. De receptioniste, die niet bepaald hartelijk was, liet doorschemeren dat een kamer zonder doorzichtige glazen afscheiding tussen het badgedeelte en de slaapkamer al teveel gevraagd was. En alsof dat nog niet genoeg was, hadden we ook nog de wens voor een stille kamer en twee 'toegangspassen'. Wat we dan ook deden, het leek wel alsof we werden weggepest. Dit zouden we graag willen doen, maar we hadden al betaald en geld zouden we niet terug krijgen.

OHP 14 sep 2022
Reageer
D

Goed hotel

Dit is een goed hotel, vriendelijk personeel en mooie kamer , kamer 319 is een ruime kamer en wat ook fijn was , was dat er een koelkast op de kamer was.
Schoonmaak zou wat beter mogen dat is het enige minpuntje.
Restaurant ook prima bediening ook goed.
Omgeving zeer mooi.
Kortom wij komen zeker een keer terug!

Dijkgraaf 9 aug 2022
B

100% mee eens, een heel fijn hotel waar wij ook graag komen. Dichtbij een mooi bos waar je heerlijk kunt wandelen, genieten, zeker met dit heerlijke weer!

Ben 10 aug 2022
M

Van alle luxe voorzien

Heel mooi hotel die van alle luxe voorzien is. Er is een gym, zwembad en een heel gezellig restaurant. Na een dag kun je ook nog lekker even aan de bar zitten. Het terras is mooi en mijn kamer was van alle gemakken voorzien. Helemaal niks op aan te merken. Goed schoongemaakt en een goed matras. Je kunt hier echt zonder zorgen heen. Er zit soms wel veel verschil tussen de kwaliteit in Fletcher hotels, maar deze is echt goed. Wat mij betreft echt een aanrader.

Mark 20 jul 2022
Reageer
F

Unieke ligging

De locatie van het hotel is perfect. Dat was dan ook het enige positieve. Onze kamer was niet schoon en er ontbraken haakjes. De deur naar de badkamer was stuk en de muur niet goed afgewerkt. Ook was de tv erg verouderd, daar mag je in deze tijd toch wel iets meer van deze tijd voor verwachten. Wij vonden het de prijs die je betaald per nacht niet waard. Ik hoop dan ook dat ze wat met de kritiek doen, want in potentie kan het een geweldig hotel zijn. De ligging is uniek.

Frans 20 jul 2022
Reageer
S

Snelweg en bos

Het is een wat vreemde combinatie, maar Fletcher hotel Jagershorst ligt zowel aan de snelweg als aan het bos. Hierdoor is het wel heel makkelijk bereikbaar, maar het haalt ook weer wat van de charme weg. Het is wel een heel mooi bos, met open vlaktes. Je kunt hier heerlijk wandelen. Ook ligt het hotel niet ver van Eindhoven. Qua locatie is het echt een aanrader, moet je alleen wel naast de snelweg willen zitten. Het hotel zelf was gewoon goed. Zoals je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Het eten was ook erg lekker. Wat ons betreft, echt een aanrader.

Sabine 7 jun 2022
Reageer
M

geen annulering wegens begrafenis mogelijk

Mijn man en ik zouden 29 juni eten en slapen in Jagershorst-Eindhoven, geboekt met een voucher.
We kregen we echter een rouwkaart, waardoor we de dag erop naar een begrafenis in Groningen moesten. Dat is niet te combineren met een overnachting in Leende.
Ik heb het betreffende hotel gebeld en gevraagd of de boeking verzet kon worden. Er werd mij verteld dat zulks niet kon, en dat dat in de voorwaarden vermeld staat. Aan coulance-overwegingen deden ze niet.
Ik ben hier boos en verdrietig over.

M. S. Teepe 31 mei 2022
Reageer
A

Dit was het voor ons hier

Bij mijn aankomst, wat duidelijk voor het geplande tijdstip was, gaf de receptioniste blijk van een grotere toewijding aan administratieve taken dan aan de gasten. Op de vraag of ik al kon inchecken, volgde een beknopt antwoord: vanaf 15.00 uur is inchecken mogelijk. Vroeg ik of ik alvast mijn bagage kon neerzetten, kreeg ik als reactie: "Nou, leg het maar achter de ontvangstbalie, maar niet overdreven veel." Dit terwijl eerder was bevestigd dat dit geen probleem zou zijn. Wat betreft het ontbijt, dat was vrij basic en minimaal, en de prijs die ik ervoor betaald heb, staat niet in verhouding tot wat er werd aangeboden als "ontbijt".

Alexander 10 aug 2021
Reageer
J

Aangename tijd beleefd

We hebben een aangename tijd beleefd tijdens ons verblijf. Het diner en het ochtendmaal waren van goede kwaliteit en in ruime mate voorzien. Vanwege de geldende coronamaatregelen hebben we het diner en ontbijt op onze kamer genuttigd, maar dit heeft geen enkel ongemak veroorzaakt. Bij aankomst stond er een keurig gedekte tafel klaar voor ons tweeën. We hebben kunnen genieten van het eten en ook nog klassiek muziek die op achtergrond te horen was. Een exclusief verzoek om wat meer peper te hebben werd ook keurig ingelost. Als we alles op een rijtje zetten, dan hebben we kunnen genieten van lekker eten en heerlijk kunnen slapen.

Jerome en Rita 5 aug 2021
Reageer
M

Lage score voor Cappuccino

Een aangename gedachte was om buiten op het terras te genieten van zonnestralen, terwijl we ons tegoed doen aan een smaakvolle cappuccino vergezeld door een authentieke portie zelfgemaakte appeltaart. De appeltaart had de textuur van geperst karton en leek rechtstreeks uit de vrieskist te komen, met een onplezierige vochtigheid. Er was absoluut geen spoor van authenticiteit te bespeuren. De bediening gaf blijk van totaal gebrek aan enthousiasme en het afrekenproces verliep ronduit chaotisch. We kregen een akelig gevoel en hadden echt veel spijt dat we hier zijn gekomen. Maar goed, we hebben een dure les geleerd en hopen dat jij dat niet hoef te doen.

Marcha 27 mei 2021
Reageer
A

Tijdens covid prettig hotel

In de royaal bemeten hotelkamer waren we genoodzaakt om onze maaltijden, zowel het avondeten als het ochtendontbijt, te nuttigen vanaf ons bed of op een bescheiden bankje, terwijl we ons blad als tafel gebruikten. We hebben hiermee enige moeite gehad, omdat we vonden dat dit best wel op een andere manier kon worden georganiseerd. Waarom heeft men geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een klein eethoekje met twee stoelen in te richten? Er was ruimte in overvloed beschikbaar binnen de kamer. Maar ja, dat was het voor ons en we moesten hiermee weten om te gaan. Voor de rest geen op- en aanmerkingen meer.

Anastacia 25 mei 2021
Reageer
L

Prachtige gelegenheden voor zowel wandel- als fiet

De optie die ik zou aanbevelen, is om te overwegen een frisse kamer te reserveren. De omgeving biedt prachtige gelegenheden voor zowel wandel- als fietstochten, wat de moeite waard is om te verkennen. Daarnaast zul je zonder meer kunnen genieten van al het lekker eten dat er geserveerd wordt. Het leukste wat me zal bij blijven is het feit dat een mede reiziger me nuttige tips gegeven heeft welke wandelroutes ik zeker moet nemen. Dat het zo leuk zou uitpakken had ik niet verwacht, maar ik ben wel blij dat ik het heb mogen meemaken. Je bent geweldig Tom… We komen elkaar zeker weer tegen!

Lisse 25 mei 2021
Reageer
M

Leuke wandelingen

Een kamer van buitengewone weelde, tot in de puntjes verzorgd. Een aantrekkelijk verblijf, zonder twijfel! De culinaire ervaring liet wat te wensen over. De soep was verrukkelijk, maar het hoofdgerecht (kipsaté) voldeed niet aan onze smaakvoorkeuren. We hebben verder lekkere wandelingen kunnen maken en hebben het zeker naar onze zin gehad. In de avond was het ook genieten voor ons, omdat we gezellig aan het kaarten waren. We vroegen ons wel af of we soms niet te luid waren. We zijn netjes naar de buren gestapt om te vragen als ze geen last hebben. Ze hebben aangegeven dat ze niets hebben opgemerkt.

Mien 16 mei 2021
Reageer
M

Ontbijtbuffet bood een heerlijke variatie

Bij de in-room dining was keurig een gedekte tafel voor twee personen voorbereid. Het ontbijtbuffet bood een heerlijke variëteit aan opties. De kamer was onberispelijk en bood ruimte in overvloed. Toen ik de airco aan wilde doen, kon dit niet. Ik dacht eerst dat het stuk was, maar het moest gewoon nieuwe batterijen hebben. Voor wat betreft het diner en lunch heb ik ook niet veel te klagen. In dit hotel zul je wel het een en andere opmerken, maar het heeft alles in huis om een leuke en gezellige tijd door te maken. Dit hebben we kunnen merken en daarom komen we terug.

Michael 6 mei 2021
Reageer
R

Ten volle genoten

We hebben ten volle genoten! Overdag hebben we genoten van een uitstapje naar Eindhoven, en 's avonds hebben we ons laten verwennen met een maaltijd op de kamer. Het assortiment aan gerechten op het menu was beperkt, maar de culinaire ervaring was uitzonderlijk smakelijk! Vervolgens hebben we een aangename wandeling gemaakt door het aanpalende bosgebied. In dit gebied is het tot rust komen. Het was wandelen en nogmaals wandelen en daarna lekker een bad nemen om vervolgens in bed te duiken. Ik heb genoten van me vakantie en dat is het enige wat ik kan zeggen. Een volgende keer zeker weer.

Rosy 3 mei 2021
Reageer
L

Welverdiend 4-sterren toevluchtsoord

Eindelijk een welverdiend 4-sterren toevluchtsoord. In het begin hadden we enige reserves omtrent de transparante scheidingswand, maar het werd al snel duidelijk dat er een oprolbaar gordijn voor hing. Het zou nuttig zijn als deze informatie ook was vermeld in de beschrijving van deze kamer volgens hun advertentie. Onze keuze viel namelijk op een kamer met een iets hogere prijsklasse. Hier hebben we kunnen merken dat we waar voor ons geld hebben gehad. Het was lekker slapen en chillen in zo een luxe kamer met alles erop en eraan. Wat we de volgende keer wel zullen doen, is om buiten dit hotel te eten. Voor de fun:)

Liem 5 mrt 2021
Reageer
Over Fletcher Hotel Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valkenswaardseweg 44 te Leende. Het hotel beschikt over 89 hotelkamers, vergaderzalen en is een officiele trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Toverland en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leende, Noord-Brabant
  • https://www.hoteljagershorst.nl
  • info@hoteljagershorst.nl