Hotel

Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Eerbeek, Gelderland

2 reviews
50% positief
50% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant Huis Te Eerbeek is een 4-sterren hotel, gelegen aan Professor Weberlaan 1 te Eerbeek. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Veluwezoom, Apenheul en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Apeldoorn is van alle hotels omstreeks Eerbeek de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Apeldoorn


Reviews (2)

 • Hans

  Landhuis Te Eerbeek

  In Eerbeek heb je dit prachtige landhuis wat nu dus als een Fletcher hotel fungeert. Het is een prachtig oud gebouw met vast een rijke historie. Leuk dat ze daar een hotel in hebben gemaakt. Zoals ze zelf beweren is het ook echt sprookjesachtig. Ook een hele mooie tuin met terras. Van binnen is het wel helemaal opgeknapt. Je waant je helaas niet in een oud landhuis, want het ziet er allemaal vrij modern uit. Huis Te Eerbeek past ook goed in de omgeving. Ten westen van Eerbeek begint namelijk de Veluwe. Dit hotel bevindt zich ten oosten van Eerbeek, maar heeft een mooi groen landgoed. Eerbeek zelf is vrij klein en ongezellig, maar de omgeving maakt het meer dan goed.

  Hans 27 mei 2022

 • Siem

  Ontbijt magertjes van Fletcher huis te eerbeek

  Helaas bleek het ontbijt heel magertjes. We schoven aan rond 9.15. Brood was er nauwelijks. Een paar croissantjes en 5 of 6 bruine boterhammen, die overigens nog bevroren waren. Toen we er iets van zeiden, ontkende de dame van de keuken het gewoon. Kwamen later nog eens om brood, maar het bleef zeer summier en ... bevroren.
  Ook andere ingrediënten waren maar mondjesmaat aanwezig.

  Siem 10 jun 2021