Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

3.3 reviewscore • 3 reviews
A

Bed bij plaatsen

Heb een kamer besteld voor 3 personen.
Bij aankomst stonden er 2 bedden. Vlug werd er gebeld voor een bed erbij. En wat voor een opklapbed echt rijk voor de sloop!!! Met een matras waar een hond nog rugpijn van krijgt.
Medewerkster heeft 3x een ander dekbed gehaald omdat het zo ontzettend vies was !

Ans meyboom 13 jan 2023
Reageer
H

Landhuis Te Eerbeek

In Eerbeek heb je dit prachtige landhuis wat nu dus als een Fletcher hotel fungeert. Het is een prachtig oud gebouw met vast een rijke historie. Leuk dat ze daar een hotel in hebben gemaakt. Zoals ze zelf beweren is het ook echt sprookjesachtig. Ook een hele mooie tuin met terras. Van binnen is het wel helemaal opgeknapt. Je waant je helaas niet in een oud landhuis, want het ziet er allemaal vrij modern uit. Huis Te Eerbeek past ook goed in de omgeving. Ten westen van Eerbeek begint namelijk de Veluwe. Dit hotel bevindt zich ten oosten van Eerbeek, maar heeft een mooi groen landgoed. Eerbeek zelf is vrij klein en ongezellig, maar de omgeving maakt het meer dan goed.

Hans 27 mei 2022
Reageer
S

Ontbijt magertjes van Fletcher huis te eerbeek

Helaas bleek het ontbijt heel magertjes. We schoven aan rond 9.15. Brood was er nauwelijks. Een paar croissantjes en 5 of 6 bruine boterhammen, die overigens nog bevroren waren. Toen we er iets van zeiden, ontkende de dame van de keuken het gewoon. Kwamen later nog eens om brood, maar het bleef zeer summier en ... bevroren.
Ook andere ingrediënten waren maar mondjesmaat aanwezig.

Siem 10 jun 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Eerbeek.

Over Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eerbeek, Gelderland
  • https://www.fletcherhoteleerbeek.nl
  • info@fletcherhoteleerbeek.nl