Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

3.6 reviewscore • 5 reviews
A

Bed bij plaatsen

Heb een kamer besteld voor 3 personen.
Bij aankomst stonden er 2 bedden. Vlug werd er gebeld voor een bed erbij. En wat voor een opklapbed echt rijk voor de sloop!!! Met een matras waar een hond nog rugpijn van krijgt.
Medewerkster heeft 3x een ander dekbed gehaald omdat het zo ontzettend vies was !

Ans meyboom 13 jan 2023
Reageer
K

Helemaal top!

De kamers van het hotel zijn schoon, pas gerenoveerd en bieden een prima verblijf. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het personeel. Het ontbijt was goed verzorgd en de locatie is prachtig. Een echte aanrader.
Ook werd er goed rekening gehouden bij het avondeten met mijn man zijn noten allergie.

Katrina en Ron 17 jul 2022
Reageer
K

Gewoon prima

Het hotel is recentelijk gerenoveerd. Onze kamer, welke de kleinste was, was prima. De kamer was netjes, schoon en relatief nieuw. Wel was het erg warm in de kamer. Het ontbijt was eenvoudig, maar voldeed aan onze verwachtingen. Wel moet ik het personeel bedanken! Na het eten vergat ik mijn mobiel in het restaurant en door de achtergrond op mijn mobiel wisten ze mij te vinden! Dankejwel.

Kayleigh Marco 23 jun 2022
Reageer
H

Landhuis Te Eerbeek

In Eerbeek heb je dit prachtige landhuis wat nu dus als een Fletcher hotel fungeert. Het is een prachtig oud gebouw met vast een rijke historie. Leuk dat ze daar een hotel in hebben gemaakt. Zoals ze zelf beweren is het ook echt sprookjesachtig. Ook een hele mooie tuin met terras. Van binnen is het wel helemaal opgeknapt. Je waant je helaas niet in een oud landhuis, want het ziet er allemaal vrij modern uit. Huis Te Eerbeek past ook goed in de omgeving. Ten westen van Eerbeek begint namelijk de Veluwe. Dit hotel bevindt zich ten oosten van Eerbeek, maar heeft een mooi groen landgoed. Eerbeek zelf is vrij klein en ongezellig, maar de omgeving maakt het meer dan goed.

Hans 27 mei 2022
Reageer
S

Ontbijt magertjes van Fletcher huis te eerbeek

Helaas bleek het ontbijt heel magertjes. We schoven aan rond 9.15. Brood was er nauwelijks. Een paar croissantjes en 5 of 6 bruine boterhammen, die overigens nog bevroren waren. Toen we er iets van zeiden, ontkende de dame van de keuken het gewoon. Kwamen later nog eens om brood, maar het bleef zeer summier en ... bevroren.
Ook andere ingrediënten waren maar mondjesmaat aanwezig.

Siem 10 jun 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Eerbeek.

Over Fletcher Hotel Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Restaurant Huis Te Eerbeek is een 4-sterren hotel, gelegen aan Professor Weberlaan 1 te Eerbeek. Het hotel beschikt over 49 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, jeu de boules en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Apenheul en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Eerbeek, Gelderland
  • https://www.fletcherhoteleerbeek.nl
  • info@fletcherhoteleerbeek.nl