Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

3.2 reviewscore • 10 reviews
V

Niet zo bad

Tijdens mijn avontuurlijke reis door Nederland, heb ik ervoor gekozen om te verblijven in dit hotel als tussenstop. Het hotel ontvangt over het algemeen niet al te gunstige feedback van gasten op Zoover.Het diner en het ontbijt waren helemaal in orde, ik had er geen enkel probleem mee. Maar zodra je buiten het hotel op het landgoed kijkt, wordt duidelijk dat het onderhoud ernstig verwaarloosd is. Maar anders dan dat wel een prima hotel.

Van Wierden 6 jun 2023
Reageer
B

Iets meer verwacht dan dit

Het hotel in kwestie vertoont duidelijke tekenen van verval en achteruitgang. Hoewel het ongetwijfeld een gewaardeerde plek was in de jaren '80, moet men momenteel niet rekenen op enige vorm van weelde of luxe tijdens het verblijf. Het personeel vertoont een gebrek aan betrokkenheid en enthousiasme, terwijl de culinaire ervaring niet veel te bieden heeft. Men zou een hoger niveau van professionaliteit en vaardigheden mogen verwachten binnen die branche.

Bowie 17 jun 2023
Reageer
B

Bedroevend

Dit etablissement kent een boeiende geschiedenis, zoals uitgebreid te ontdekken is op het wereldwijde web. Sinds de jaren '80 heeft men er vrijwel geen verbeteringen meer aan toegevoegd. Het hotel vertoont tekenen van veroudering en is niet meer bij de tijd. Defecte zaken worden niet langer gerepareerd. Dit hotel voldoet absoluut niet aan de standaarden van een 4-sterrenaccommodatie. Wij hebben besloten om hier niet meer terug te keren.

Bas 31 mei 2023
Reageer
J

Mislukking

Ondanks het melden van het probleem met het warme water, is er helaas geen actie ondernomen om het te verhelpen. Het restaurant liet veel te wensen over. Vier keer werd er aan tafel gevraagd of alles in orde was, terwijl er nog niet eens hadden doorgegeven wat we zouden nuttigen. Ondanks onze reservering moesten we meer dan een uur wachten voordat onze bestelling werd opgenomen. Al met al een complete mislukking, maar nadat we het aan de chef hebben gemeld, heeft hij moeite gedaan om het probleem te verhelpen.

J. van Balen 30 mei 2023
Reageer
I

Verfoeilijk

De locatie van het hotel is werkelijk schitterend, en de receptie ziet er verzorgd en aantrekkelijk uit. Het personeel mist enige vorm van vernuft en toont weinig slagvaardigheid. Vanwege mijn beperkte mobiliteit, moest ik met grote moeite de trap op en mijn kamer ergens in een afgelegen hoek van het hotel zoeken. Het zwembad was ijskoud en slecht verlicht, en de sauna en zonnebank werkten niet. Na deze teleurstellende ervaring ben ik absoluut klaar met Fletcher en zal ik er nooit meer verblijven.

Incognito 18 mei 2023
Reageer
M

Eenmalige ervaring!

We hadden een voucher voor één overnachting, maar vanwege de 4-sterrenstatus van het hotel moesten we een extra bedrag bijbetalen. (Achteraf gezien kunnen we de 4 sterren wel vergeten, eerder 1 ster voor de vriendelijke dame bij de receptie toen we aankwamen.)

De lobby zag er prachtig en verzorgd uit, maar toen we eenmaal onze kamer betraden, was het een totaal andere ervaring. De kamer was erg vies! Er waren bloedvlekken op de gordijnen en zelfs nog op de lakens. De vloerbedekking in de kamer was werkelijk bezaaid met vlekken. Ik vraag me serieus af hoe dit hotel aan die 4 sterren komt. Echt walgelijk!

Dit was een eenmalige ervaring!

Micha 8 mrt 2023
Reageer
L

Niets meer horen van Fletcher

Via Ticketveiling hadden we een geweldige deal voor 3 dagen bij Fletcher, inclusief ontbijt en diner. Het was mogelijk om tot een maand van tevoren te reserveren. We hadden ons hart echt gezet op Doorwerth, maar het bleek lastig om geschikte data te vinden. We hadden geen andere keuze dan te boeken voor 28 februari, anders zouden we ons geld verliezen. Maar door ziekte moest ik toch afzeggen. Mijn geld heb ik toch niet meer gehad. Ik ben voorlopig wel even klaar met Fletcher Doorwerth, ook al sta ik bekend als een Fletcher-liefhebber.

Lexi 2 mrt 2023
Reageer
J

Paar nachten weg

Wij hebben een paar nachten geslapen bij Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem. Het is een hele mooi omgeving en wij komen hier graag. Je kunt er van alles doen. Wij zijn dit keer naar Nationaal Park De Hoge Veluwe geweest en een dagje in Arnhem gekeken. Leuke combinatie van natuur en stad. Dit is natuurlijk geen review over Nationaal Park De Hoge Veluwe of Arnhem, maar beide zijn zeer de moeite waard!

Het hotel is op zich prima. Je kan zeggen dat sommige aspecten een beetje gedateerd zijn, maar dat past er ook wel weer een beetje bij. Voor ons hoeft het ook niet allemaal perfect in de lak te staan. Verder hebben wij gewoon erg genoten van ons verblijf hier. Vriendelijke mensen, lekker eten en goed geslapen.

Jeroen 3 jun 2022
Reageer
A

Gedateerd hotel

Zoals ik al in de titel heb vermeld is Fletcher Doorwerth-Arnhem een gedateerd hotel. Ik had wat dingen genoteerd en sommige dingen ook doorgegeven aan het personeel. De kamers zijn redelijk maar dus wel gedateerd. Lijkt wel alsof ze uit de jaren 90 komen. Achterstallig schilderwerk in de kamers. Badkamer mag wel wat moderner. Gammele tafels op het terras. Troep op de vloer en zo kun je nog wel even doorgaan. Natuurlijk waren er ook pluspunten, zoals het bed en het eten. Veel faciliteiten. Ik hoop dat ze de minpunten nog gaan oplossen, anders mag de prijs wel wat naar beneden wat mij betreft.

Aletta 24 mei 2022
Reageer
B

Kasteel Doorwerth

Wij vinden het erg leuk om verschillende kastelen in het land te bezoeken. Fletcher Doorwerth Arnhem ligt zoals de naam al doet vermoeden in het dorp Doorwerth, vlakbij Kasteel Doorwerth. Doorwerth ligt dan weer vlakbij Arnhem. Ik weet niet precies hoeveel kilometer, maar het zullen er niet veel zijn.

Wij hebben ons erg vermaakt bij het Kasteel. Het is een prachtig kasteel, die volledig gerestaureerd is, omdat deze helaas vernietigd is in de 2e wereldoorlog. Na onze bezichtiging terug naar het hotel gegaan. Nog wel even een paar boodschappen gedaan bij de Jumbo in Doorwerth.

Een tweepersoonskamer hadden wij geboekt. Volgens mij gewoon de standaard kamer. Inchecken ging heel snel en de kamer zag er erg goed uit. Geen viezigheid, maar helemaal schoon. De douche was ook heerlijk. Volgende ochtend ontbeten en weer naar huis gereden. Als je het kasteel wilt bezoeken, is het een heel goed idee om ook een nachtje bij dit hotel te slapen.

Babette H. 16 apr 2022
Reageer
Over Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is een 4-sterren hotel, gelegen aan de Kabeljauwallee 35 te Doorwerth. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: zonnebank, e-bike verhuur, e-chopper verhuur, café/bar, restaurant, terras, buiten- en binnenzwembad, sportvelden en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Doorwerth, Nationale Park De Hoge Veluwe en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Doorwerth, Gelderland
  • https://www.hoteldoorwerth.nl
  • info@hoteldoorwerth.nl