Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

4.0 reviewscore • 3 reviews
J

Paar nachten weg

Wij hebben een paar nachten geslapen bij Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem. Het is een hele mooi omgeving en wij komen hier graag. Je kunt er van alles doen. Wij zijn dit keer naar Nationaal Park De Hoge Veluwe geweest en een dagje in Arnhem gekeken. Leuke combinatie van natuur en stad. Dit is natuurlijk geen review over Nationaal Park De Hoge Veluwe of Arnhem, maar beide zijn zeer de moeite waard!

Het hotel is op zich prima. Je kan zeggen dat sommige aspecten een beetje gedateerd zijn, maar dat past er ook wel weer een beetje bij. Voor ons hoeft het ook niet allemaal perfect in de lak te staan. Verder hebben wij gewoon erg genoten van ons verblijf hier. Vriendelijke mensen, lekker eten en goed geslapen.

Jeroen 3 jun 2022
Reageer
A

Gedateerd hotel

Zoals ik al in de titel heb vermeld is Fletcher Doorwerth-Arnhem een gedateerd hotel. Ik had wat dingen genoteerd en sommige dingen ook doorgegeven aan het personeel. De kamers zijn redelijk maar dus wel gedateerd. Lijkt wel alsof ze uit de jaren 90 komen. Achterstallig schilderwerk in de kamers. Badkamer mag wel wat moderner. Gammele tafels op het terras. Troep op de vloer en zo kun je nog wel even doorgaan. Natuurlijk waren er ook pluspunten, zoals het bed en het eten. Veel faciliteiten. Ik hoop dat ze de minpunten nog gaan oplossen, anders mag de prijs wel wat naar beneden wat mij betreft.

Aletta 24 mei 2022
Reageer
B

Kasteel Doorwerth

Wij vinden het erg leuk om verschillende kastelen in het land te bezoeken. Fletcher Doorwerth Arnhem ligt zoals de naam al doet vermoeden in het dorp Doorwerth, vlakbij Kasteel Doorwerth. Doorwerth ligt dan weer vlakbij Arnhem. Ik weet niet precies hoeveel kilometer, maar het zullen er niet veel zijn.

Wij hebben ons erg vermaakt bij het Kasteel. Het is een prachtig kasteel, die volledig gerestaureerd is, omdat deze helaas vernietigd is in de 2e wereldoorlog. Na onze bezichtiging terug naar het hotel gegaan. Nog wel even een paar boodschappen gedaan bij de Jumbo in Doorwerth.

Een tweepersoonskamer hadden wij geboekt. Volgens mij gewoon de standaard kamer. Inchecken ging heel snel en de kamer zag er erg goed uit. Geen viezigheid, maar helemaal schoon. De douche was ook heerlijk. Volgende ochtend ontbeten en weer naar huis gereden. Als je het kasteel wilt bezoeken, is het een heel goed idee om ook een nachtje bij dit hotel te slapen.

Babette H. 16 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Doorwerth.

Over Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is een 4-sterren hotel, gelegen aan de Kabeljauwallee 35 te Doorwerth. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: zonnebank, e-bike verhuur, e-chopper verhuur, café/bar, restaurant, terras, buiten- en binnenzwembad, sportvelden en meer. In de omgeving van het hotel vind je Kasteel Doorwerth, Nationale Park De Hoge Veluwe en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Doorwerth, Gelderland
  • https://www.hoteldoorwerth.nl
  • info@hoteldoorwerth.nl