Safari Hotel Beekse Bergen

Safari Hotel Beekse Bergen

3.5 reviewscore • 4 reviews
D

Teleurstellend

Zijn van 8 januari t/m 12 januari geweest. Hadden een huisje met zicht op de Serengeti vlakte van Beekse Bergen. Toen wij nog thuis waren kregen wij al mail dat de dieren minder zichtbaar zouden zijn ivm het gladde weer. Ter compensatie mocht je een uurtje in de Wongo stal. Echter betaal je flink om dieren vanuit je huisje te zien wat wij dus de hele week niet gezien hebben. Beide dochters verdrietig want ook in de dierentuin zelf stonden alle dieren bijna binnen.

Schoonmaak van het huisje was ook niet bepaald gelukt. De wc was erg vies en gewoon niet schoon gemaakt. Ook zaten er veel vlekken en haren op de kussens. Dit werd opgelost met een 40 euro bon die uitgegeven kon worden in het park. Iets wat dan wel netjes opgelost was. Ook geklaagd over het feit dat wij geen dieren hebben gezien vanuit het huisje. Hadden beter voor 300 euro minder naar het Lake resort kunnen gaan. Hierin was geen compensatie mogelijk. Erg ontevreden en komen dan ook niet weer.

Dennis Mulder 9 feb 2024
Reageer
A

Matige beleving

Wanneer het weer warm is, is het geen aanrader om in een lodge te verblijven, aangezien er absoluut geen mogelijkheid is om verkoeling te vinden. Dat was voor ons een minpunt. Het ontbreken van een compact vriesvakje is ook een beetje teleurstellend. Hoewel er in elke kinderlodge een kinderbedje zou moeten zijn, maar dat was niet zo. De lodge kan wel een beetje meer aandacht krijgen als het op schoonmaken aankomt. We houden het op een matige beleving.

Abby 23 jun 2023
Reageer
M

Van plan om terug te komen!

We hebben enorm genoten van ons aangename verblijf, vooral omdat het ook een geweldige ervaring was voor onze kleinzoon van 2 jaar oud. We verbleven in een lodge die geschikt was voor 6 personen en we hadden uitzicht op de uitgestrekte savanne. Toen er 's ochtends 6 giraffen voorbij kwamen, was dit echt een onvergetelijk hoogtepunt! De dierenverblijven in de dierentuin waren prachtig en we waardeerden het zeer dat de dieren veel ruimte hadden. De omgeving rondom de lodge was buitengewoon vredig, en we zijn zeker van plan om terug te komen!

Mace 20 mei 2023
Reageer
M

Safari Hotel Beekse bergen..klasse

Een prachtig weekend in alle comfort en luxe !!een ultieme beleving!! Met een game drive ..hele mooie luxe hotel kamer met uitzicht vanuit Bed en Bad op de savanne met met neushoorns/giraffe/struisvogels..prachtig..het a la carte restaurant geeft een pracht menu met mooie wijnen ..de prijs per nacht is zeer billijk..zeker gezien het feit dat je toegang hebt tot het safaripark ..en andere Libema parken ..was top weekend

Marianne Dona 16 apr 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Hilvarenbeek.

Over Safari Hotel Beekse Bergen

Er zijn 4 reviews geschreven over Safari Hotel Beekse Bergen op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hilvarenbeek, Noord-Brabant
  • https://www.beeksebergen.nl/overnachten/safari-hotel
  • info@beeksebergen.nl