Fletcher Hotel De Klepperman

Fletcher Hotel De Klepperman

3.3 reviewscore • 4 reviews
G

Midden in Hoevelaken

Hotel de Klepperman ligt midden in Hoevelaken. Hoevelaken is een dorpje naast Amersfoort. Een leuke omgeving om op vakantie te gaan, maar je moet er wel van houden. Je hebt zowel stad als natuur. Natuur ligt eigenlijk aan de andere kant van Amersfoort. Hier begint de Utrechtse heuvelrug. Het hotel zelf is een soort grote boerderij. Het ziet er wel sprookjesachtig uit. De omgeving is dan weliswaar minder sprookjesachtig, want het ligt midden in Hoevelaken. Verder gewoon een net hotel, met wat faciliteiten, mocht je er van houden. Dit zijn dan voornamelijk wellness faciliteiten. Wel heb ik even gebruik gemaakt van het sportschooltje.

Gert 2 aug 2022
Reageer
M

Kamer niet schoon hotel de Klepperman

Nacht doorgebracht op een kamer in hotel de Klepperman in Hoevelaken.
Zeer ontevreden over de gedateerde kamer, krappe badkamer (douchen in bad), behang zit los, dikke lagen stof op de meubels en de tv, er stond zelfs nog een gebruikt koffiekopje op het nachtkastje.
Jaren geleden kwam ik hier toen het nog een Bilderberg Hotel was, dan is deze ervaring nu een grote deceptie.

Marga 23 sep 2022
Reageer
G

Lang weekend weg Fletcher Hotel de Klepperman

Wij zijn 3 daagjes er tussenuit geweest naar Fletcher Hotel de Klepperman, dit hotel staat in Hoevelaken. Reden van de boeking is een actie uit de krant geweest waarbij we 2 nachtjes in het hotel hebben mogen overnachten met een high tea! De kamer was erg schoon, bedden lagen lekker en eigenlijk was alles boven verwachting. De high tea was een stuk luxer dan we hadden verwacht met meerdere hapjes en 3 gangen. We waren dan ook erg verrast dat het zo uitgebreid was. We willen graag ook nog een compliment geven aan het personeel die erg vriendelijk was en ons goed heeft geholpen.

Gerda 5 mei 2022
Reageer
H

Slecht hotel en vieze gedateerde kamers

De kamer was stoffig en gedateerd. Vloerbedekking vol vlekken; beddengoed en handdoeken waren niet schoon, met gele en bruine vlekken. Behang hing afgescheurd aan de muren. Te kleine, oude badkamer waar je tegen muur en bad aan komt, terwijl je op de toilet zit. Vies en versleten douchegordijn. Zielig douchestraaltje. Tissues op. Ontbijt standaard, maar eenvoudig. Geen koffie/thee faciliteit op de kamer; geen koelkastje.

Ik had een Deluxe kamer geboekt (met bevestiging per mail), maar kreeg een Comfort kamer.
Receptioniste was heel onprofessioneel, onaardig, niet klantvriendelijk en niet empathisch.
Geen enkel begrip voor mijn klacht. "Het stond immers zo in het systeem", dus geen boodschap aan mijn verhaal en aan de getoonde, schriftelijke bevestiging (zie hieronder).
De manager (of andere leidinggevende) was desgevraagd wegens een privé crisis (?!) niet te bereiken.
Zelf moeten vragen of er wellicht bij een ander hotel van deze Fletcher keten wel plaats was; bleek niet het geval.
Alle hotels zouden volgeboekt zijn, dus er was geen andere kamer beschikbaar.

Henny 19 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Hoevelaken.

Over Fletcher Hotel De Klepperman

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oosterdorpsstraat 11 te Hoevelaken. Het hotel beschikt over 79 hotelkamers en feestzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, fitness, voetbalveld en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Kunsthal KAdE, Museum Flehite en DierenPark Amersfoort.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Hoevelaken, Gelderland