Hotel

Fletcher Parkhotel Val Monte

Berg en Dal, Gelderland

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Parkhotel Val Monte is een 4-sterren hotel, gelegen aan Oude Holleweg 5 te Berg en Dal. Het hotel beschikt over 126 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, verschillende wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Afrika Museum, Burgers' Zoo en Amusementspark Tivoli.

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg is van alle hotels omstreeks Berg en Dal de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Wageningsche Berg


Reviews (3)

 • Tony

  Ouderwetse kamer

  Deze review gaat over het hotel en niet over de omgeving. De omgeving krijgt zonder aarzelen 5 sterren. Het hotel zelf is helaas wat ouderwets. Wel een prachtig terras maar je zit toch het meest op je kamer. De stijl van de kamer was simpelweg ouderwets te noemen. Tuurlijk is het een smaakding maar ik houd niet zo van die stijl. Vloerbedekking, behang en ouderwetse gordijnen. De tv leek ook wel uit de vorige eeuw te komen. Het mag wat mij betreft wel wat moderner. Als je je daar wel makkelijk overheen kunt zetten is het een prima hotel.

  Tony 17 jun 2022

 • Tina

  Goed verblijf gehad

  Het hotel bevindt zich op een hele mooie locatie. Wij kregen een warm onthaal aan de receptie en tijdens ons verblijf was het personeel erg vriendelijk. Onze kamer zag er goed uit en was schoon. De bedden lagen heerlijk. Wij hebben 2 keer bij het hotel gedineerd en dat is ons erg goed bevallen. Het ontbijt beviel ons tevens ook erg goed. Heel goed verblijf gehad en genoeg reden om nog een keer terug te keren.

  Tina 1 jun 2022

 • Karin en Tim

  Fletcher parkhotel met veel wellnessfaciliteiten

  Weekendje weg gehad bij Fletcher Parkhotel Val Monte dichtbij Nijmegen, dit hotel staat bekend om zijn beauty en wellnessfaciliteiten en dat is nou net wat wij nodig hadden. Even tot rust komen, nergens aan denken, gewoon lekker eten, lekker slapen en tot rust komen. We hadden een prachtig uitzicht over de Ooijpolders waar je ook heerlijk kon fietsen en wandelen. Dit hebben wij niet gedaan maar we zagen wel veel andere gasten op pad gaan. Er stonden ook verschillende boekjes bij de receptie van Burgers Zoo. Dit is niet ver van het hotel af dus kan je gezamenlijk boeken bij een weekendje weg.

  Karin en Tim 24 mei 2022