Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

4.75/5.00 • 3 reviews
R

Hotel inclusief e-bikes

Paar dagen verbleven bij Fletcher Hotel Brabant-Mill. We hadden inclusief e-bikes gereserveerd. Dit is echt ideaal aan Fletcher hotels, dat dit een mogelijkheid is. Zelf hebben we namelijk geen fietsendrager. Wel een elektrische auto en er is een laadpaal bij het hotel. Je kunt heel goed in de omgeving fietsen. Geen grote steden, maar kleine dorpjes en veel natuur. Verder hebben we een heel goed verblijf gehad. Onze kamer zag er goed uit en het personeel was vriendelijk. Het eten was ook goed. Een dikke voldoende. De prijs viel trouwens ook reuze mee. Voor het geld is dit hotel het zeker waard. Een absolute aanrader.

Robin 18 jun 2022
Reageer
S

Goed hotel

Mooi hotel met een schone kamer. Personeel was vriendelijk. Wij hebben ons kostelijk vermaakt. Er valt genoeg te doen in de omgeving. Ook hebben wij een lekker ontbijt gehad. Voldoende keuze en het eten is vers. Het wellness gedeelte is mooi en heeft een luxe uitstraling. Je hoeft niet te twijfelen om naar dit hotel te gaan, want het is gewoon goed. Ik zal het mijn vriendinnen zeker aanraden.

Sophie 11 jun 2022
Reageer
F

Wellnessboot

Voor de wellness hebben we een nachtje bij Fletcher Brabant-Mill geboekt. Onze kamer was helemaal in orde. De kamer was ook schoon, wat natuurlijk het allerbelangrijkste is. Bij het restaurant kun je goed en gezellig eten.

Ons draaide het voornamelijk om de wellnessboot. Dit is een soort luxe jacht met allerlei wellnessfaciliteiten aan boord. Heel leuk gedaan! We hebben hier een heerlijk dagje gehad. Je voelt je weer helemaal herboren!

Fenna 6 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2022 in de omgeving van Mill.

Over Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill is een 4-sterren hotel, gelegen aan Hoogveldseweg 1 te Mill. Het hotel beschikt over 59 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, Engelse pub, meerdere wellnessfaciliteiten, escaperooms en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je ZooParc Overloon, Dierenpark Zie-ZOO en Nationaal park De Maasduinen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Mill, Noord-Brabant