Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel Marijke

3.3 reviewscore • 11 reviews
R

Niet Top, ook niet slecht

De kamer in de bijgebouwen van het hotel was keurig schoongemaakt. Helaas liet het ontbijt te wensen over, vooral de broodjes waren niet vers. Bovendien was duidelijk te zien dat het servies niet goed werd onderhouden. Toch zijn er een paar pluspunten die genoemd kunnen worden. Het is echter het beste om deze persoonlijk te ervaren. Het hotel is misschien niet de beste keuze, maar het kan ermee door.

Roy 23 jun 2023
Reageer
H

Niet voor een volgende keer

We hadden een kamer geboekt voor €120,00 per persoon per nacht, en in ruil daarvoor mochten we wel iets verwachten. Echter, we kregen een kamer aan de overkant van de straat, en volgens beoordelingen waren deze kamers behoorlijk teleurstellend. Bij aankomst was het benauwd en wilde ik meteen een ventilator aanzetten, maar helaas was deze kapot. Bovendien kreeg ik de schuifdeuren van de kast niet open. Gelukkig was het eten wel in orde. Negatieve aspecten: Het hotel is gedateerd en heeft ouderwetse meubels uit de jaren 1960. De prijs van €120,00 staat absoluut niet in verhouding tot de kwaliteit die geboden wordt. De vloerbedekking vertoont vlekken, vooral als er ook honden zijn toegestaan.

Humbert 1 jul 2023
Reageer
H

Niets te merken van een 4 sterren hotel

Dit kan absoluut niet als een hotelkamer worden bestempeld, vooral niet als het als een 4-sterrenhotel wordt gepresenteerd! Het was gewoonweg smerig, met oude vlekken op de vieze vloerbedekking, een smoezelige uitstraling en veel stof. De badkamer was extreem klein. Er stonden auto's pal voor het raam geparkeerd, wat erg storend was. 's Avonds was er geen verwarming, dus moesten we ons flink aankleden om warm te blijven. 's Ochtends maakte een koude douche de teleurstelling compleet. Het enige positieve was de mooie omgeving.

Humberto 7 jun 2023
Reageer
J

We gaan niet meer naar toe

We hadden van tevoren twee keer een diner gereserveerd voor € 38,- per persoon. Echter, dit dekte alleen de kosten van het eten, drankjes moesten apart worden betaald. Dit kan een teleurstelling zijn voor mensen met een kleine eetlust. Daarnaast waren de douche en toiletruimte erg klein, en het toilet was erg laag (80+), wat enigszins onhandig was. De vloerbedekking vertoonde duidelijke tekenen van vuil. Onze kamer bevond zich naast een trappenhuis en was ook nog eens naast de lift gelegen. Ondanks de aanwezige ruimte rond het trappenhuis, werd er veel lawaai veroorzaakt door de lift, die met een luidruchtige dreun tot stilstand kwam. Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen. Het ontbijt was redelijk, maar het was jammer dat er geen volkorenbrood beschikbaar was. Het personeel was vriendelijk en de ontvangst was goed. Het parkeren was geen probleem. Bovendien bevond het hotel zich niet ver van het levendige stadscentrum.

Janneke 30 apr 2023
Reageer
L

laatste keer!

Een verouderd hotel met kamers gelegen aan de andere zijde van de straat. Het is te hopen dat je niet op die plek belandt met je reservering. Het interieur is ouderwets, de geluidsisolatie is verschrikkelijk en de verwarmingsinstallatie kan je bij pech de hele nacht uit je slaap houden. Het is algemeen bekend bij hen al gedurende minstens twee jaar. In het geval van een klacht kun je kiezen tussen een fles wijn of een hotelvoucher (met beperkingen). Ik vind persoonlijk dat als een klant niet tevreden is, die zijn of haar geld terug moet krijgen. In dat geval kun je zelf beslissen of je nogmaals wilt terugkomen. Voor ons is het echter een enorme tegenvaller geworden, ondanks dat we al veel ervaring hebben met het bezoeken van Fletcher Hotels. Deze specifieke ervaring was uitermate teleurstellend, vooral vanwege de manier waarop klachten werden afgehandeld.

Lodewijk 9 mrt 2023
Reageer
G

Niets te klagen

Na het doornemen van de beoordelingen was ik enigszins geschrokken. Echter, alles was buitengewoon keurig en prachtig. De bedden waren van goede kwaliteit, de douche was schoon en goed onderhouden, en het personeel was uiterst beleefd en professioneel. Het ontbijt was uitstekend en het personeel was bijzonder vriendelijk. Mijn partner en ik willen jullie graag een groot compliment geven.

Geraldo 6 jan 2023
Reageer
N

Helemaal niet wat we hadden gehoopt

We zijn buitengewoon ontevreden!! De kamer had een zeer onaangename en onfrisse geur. Bovendien stond de verwarming constant aan en konden we deze niet uitschakelen. Hierdoor hadden we zelfs in het midden van de winter geen behoefte meer aan dekens! Bovendien waren de deuren niet gereinigd en was de vloer oneffen, waardoor je voorzichtig moest zijn waar je liep. Tip: het is raadzaam om je eigen nachtkastje mee te nemen en een gezellig sfeerlampje, gezien er slechts één felle grote lamp aanwezig is. Hoewel de badkamer schoon was, kan er niet veel meer over gezegd worden, het leek alsof het rechtstreeks uit de jaren 60 kwam! Ons verblijf in het bijgebouw was zeer teleurstellend en we zijn enorm ontevreden! Opmerkelijk genoeg werd er zelfs bij het uitchecken niet naar onze ervaring gevraagd.

Nirk 4 jan 2023
Reageer
R

Voor ons een aanrader

Ik was een beetje bezorgd na het lezen van de recensies, maar alles was uiteindelijk perfect netjes en mooi. De bedden waren comfortabel, de douche was schoon en het personeel was vriendelijk. Het ontbijt was goed en de service was vriendelijk. Mijn partner en ik geven jullie een grote compliment.

Rodriguez 11 dec 2022
Reageer
G

Totale afgang

Een totale afgang! Het enige lichtpuntje tijdens ons verblijf was het eten. De kamer leek meer op een bouwval, was vuil, had beschadigd meubilair, schimmelplekken, roest en was buitengewoon gehorig. Ondanks dat we voor een 4-sterrenhotel hebben betaald, voldeed het absoluut niet aan de verwachtingen en was het zelfs geen ster waard. Het hotel was zeker niet geschikt voor dieren.

Guno 27 okt 2022
Reageer
D

Ietwat gedateerd hotel met gemoedelijke sfeer

Fletcher Hotel Marijke ligt in Bergen aan Zee, ondanks dat dit hotel gedateerd is, en het interieur uit de jaren 70 stamt, geeft dit wel een erg gemoedelijke sfeer. Zoals je van Fletcher kan verwachten is het personeel en bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was uitgebreid en er was zelfs gedacht aan de glutenallergie voor mijn vrouw, dit hadden we vooraf aangegeven. De badkamer mag wel vernieuwd worden want er zaten best wat barsten in de muren en ook de kastdeuren konden niet meer goed dicht. De prijs was zeer redelijk dus qua prijs/kwaliteitsverhouding niks te klagen!

Dick 24 mei 2022
Reageer
S

Prima voor een keertje

De hotelkamer was verouderd en niet waardig van de 4 sterren die het hotel beweert te zijn. Er was geen airconditioning, geen koelkast, geen waterkoker of koffiezetapparaat beschikbaar. Hoewel ik een upgrade naar een comfortabele kamer had geboekt, was er weinig comfort te vinden, behalve een bad. Helaas zat er een roestvlek in het bad. Het bed was echter comfortabel. Zoals gewoonlijk bij Fletcher, was de keuken van het hotel uitstekend. Het restaurant was echter een donkere, somber ruimte. Het personeel was professioneel en vriendelijk. Helaas was de parkeerplaats vol, waardoor ik niet kon parkeren. Op de kamer stond een briefje waarin om een extra betaling werd gevraagd vanwege de moeilijkheden die het hotel heeft gehad tijdens de Corona-crisis. Men zou verwachten dat er extra stappen worden gezet om gasten tevreden te stellen, maar hier was niets van te merken. De prijs/kwaliteit verhouding was echter redelijk. Bovendien ligt het strand op ongeveer 5 kilometer afstand van het hotel.

Samantha R 11 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Bergen.

Over Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 23 te Bergen. Het hotel beschikt over 85 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, zonnebanken meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Zaanse Schans, Hollands Kaasmuseum en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen, Noord-Holland
  • https://www.hotelmarijke.nl
  • info@hotelmarijke.nl