Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel Marijke

3.3 reviewscore • 3 reviews
H

Niets te merken van een 4 sterren hotel

Dit is wat mij betreft echt geen 4-sterrenhotel. Het was gewoonweg smerig, met oude vlekken op de vieze vloerbedekking, een smoezelige uitstraling en veel stof. De badkamer was extreem klein. Er stonden auto's pal voor het raam geparkeerd, wat erg storend was. 's Avonds was er geen verwarming, dus moesten we ons flink aankleden om warm te blijven. 's Ochtends maakte een koude douche de teleurstelling compleet. Het enige positieve was de mooie omgeving.

Humberto 7 jun 2023
Reageer
L

laatste keer!

Een verouderd hotel met kamers gelegen aan de andere zijde van de straat. Het is te hopen dat je niet op die plek belandt met je reservering. Het interieur is ouderwets, de geluidsisolatie is verschrikkelijk en de verwarmingsinstallatie kan je bij pech de hele nacht uit je slaap houden. Het is algemeen bekend bij hen al gedurende minstens twee jaar. In het geval van een klacht kun je kiezen tussen een fles wijn of een hotelvoucher (met beperkingen). Ik vind persoonlijk dat als een klant niet tevreden is, die zijn of haar geld terug moet krijgen. In dat geval kun je zelf beslissen of je nogmaals wilt terugkomen. Voor ons is het echter een enorme tegenvaller geworden, ondanks dat we al veel ervaring hebben met het bezoeken van Fletcher Hotels.

Lodewijk 9 mrt 2023
Reageer
D

Ietwat gedateerd hotel met gemoedelijke sfeer

Fletcher Hotel Marijke ligt in Bergen aan Zee, ondanks dat dit hotel gedateerd is, en het interieur uit de jaren 70 stamt, geeft dit wel een erg gemoedelijke sfeer. Zoals je van Fletcher kan verwachten is het personeel en bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was uitgebreid en er was zelfs gedacht aan de glutenallergie voor mijn vrouw, dit hadden we vooraf aangegeven. De badkamer mag wel vernieuwd worden want er zaten best wat barsten in de muren en ook de kastdeuren konden niet meer goed dicht. De prijs was zeer redelijk dus qua prijs/kwaliteitsverhouding niks te klagen!

Dick 24 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Bergen.

Over Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 23 te Bergen. Het hotel beschikt over 85 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, zonnebanken meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Zaanse Schans, Hollands Kaasmuseum en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen, Noord-Holland
  • https://www.hotelmarijke.nl
  • info@hotelmarijke.nl