Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel Marijke

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Ietwat gedateerd hotel met gemoedelijke sfeer

Fletcher Hotel Marijke ligt in Bergen aan Zee, ondanks dat dit hotel gedateerd is, en het interieur uit de jaren 70 stamt, geeft dit wel een erg gemoedelijke sfeer. Zoals je van Fletcher kan verwachten is het personeel en bediening zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was uitgebreid en er was zelfs gedacht aan de glutenallergie voor mijn vrouw, dit hadden we vooraf aangegeven. De badkamer mag wel vernieuwd worden want er zaten best wat barsten in de muren en ook de kastdeuren konden niet meer goed dicht. De prijs was zeer redelijk dus qua prijs/kwaliteitsverhouding niks te klagen!

Dick 24 mei 2022
Reageer
R

Voor ons een aanrader

Ik was een beetje bezorgd na het lezen van de recensies, maar alles was uiteindelijk perfect netjes en mooi. De bedden waren comfortabel, de douche was schoon en het personeel was vriendelijk. Het ontbijt was goed en de service was vriendelijk. Mijn partner en ik geven jullie een grote compliment.

Rodriguez 11 dec 2022
Reageer
S

Prima voor een keertje

De hotelkamer was verouderd en niet waardig van de 4 sterren die het hotel beweert te zijn. Er was geen airconditioning, geen koelkast, geen waterkoker of koffiezetapparaat beschikbaar. Hoewel ik een upgrade naar een comfortabele kamer had geboekt, was er weinig comfort te vinden, behalve een bad. Helaas zat er een roestvlek in het bad. Het bed was echter comfortabel. Zoals gewoonlijk bij Fletcher, was de keuken van het hotel uitstekend. Het restaurant was echter een donkere, somber ruimte. Het personeel was professioneel en vriendelijk. Helaas was de parkeerplaats vol, waardoor ik niet kon parkeren. Op de kamer stond een briefje waarin om een extra betaling werd gevraagd vanwege de moeilijkheden die het hotel heeft gehad tijdens de Corona-crisis. Men zou verwachten dat er extra stappen worden gezet om gasten tevreden te stellen, maar hier was niets van te merken. De prijs/kwaliteit verhouding was echter redelijk. Bovendien ligt het strand op ongeveer 5 kilometer afstand van het hotel.

Samantha R 11 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Bergen.

Over Fletcher Hotel Marijke

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke is een 4-sterren hotel, gelegen aan Dorpsstraat 23 te Bergen. Het hotel beschikt over 85 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, zonnebanken meer. Honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Zaanse Schans, Hollands Kaasmuseum en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Bergen, Noord-Holland