Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

3.3 reviewscore • 4 reviews
M

BLUE Welnessresort

Op de bovenste verdieping van Fletcher Hotel Leiden bevind zich het BLUE Welnessresort. De faciliteiten hebben allemaal een fantastisch uitzicht en dat is wat het zo uniek maakt. Met een vriendin bezoeken wij graag welness resorts en dit keer hebben wij er een overnachting bijgeboekt. Even helemaal ontladen... Heel aangenaam verrast hoe zo'n fijne sfeer hier hangt. In de sauna en andere welnessfaciliteiten hing een fijne sfeer en het was er niet druk. Na een dagje wellness hebben wij heerlijk kunnen eten in Restaurant Twelve, wat ook bij Fletcher Hotel Leiden hoort. Wij zijn het hele gebouw nauwelijks uit geweest hihi...

Merel en Ina 3 mei 2022
Reageer
E

Slechte service

We hebben 2 nachten verbleven in het fletcher wellnes hotel Leiden. De eerste nacht verbleven we in een kamer waar het raam aan een grote hal zat, hierdoor kwam er geen frisse lucht in de kamer en konden we niet zo goed slapen door de herrie in de hal.
De 2e nacht kregen we een andere kamer, deze was beter maar zouden we ook nog is €30 op de prijs moeten betalen. We hadden al een behoorlijk bedrag betaald.
Eenmaal thuis werd er 2 weken later via creditcard teveel afgeschreven. Het totaal bedrag van de 2 nachten + 1 de kosten van 1 nacht.
Hiervoor heb ik een mail gestuurd met alle gegevens, na 1 week nog geen reactie dus telefonisch contact opgenomen met het hotel. Ik werd verwezen naar het hoofdkantoor, hier stonden ze me goed te woord maar konden ze helaas niks voor me betekenen. Dit moest het hotel echt zelf aan passen. Nogmaals contact met het hotel, die verwezen we weer naar booking.com. Daar werd ook aangegeven dat flechter Leiden dit moet corrigeren.. Hierna is er geen manager/leidinggevende aanwezig geweest. De manager was of aan het pauzeren, in bespreking, eerder weg of vrij..

Eveline Henselmans 8 dec 2022
Reageer
D

Mooi luxe wellness hotel

Onder barre omstandigheden hebben wij een kamer geboekt bij Fletcher Hotel Leiden. Het ligt pal naast het LUMC ziekenhuis waar we dagelijks moesten zijn. Toch voor Fletcher begrippen wel een heel luxe hotel met een luxe wellnessresort ingebouwd. Gebouw zag er sowieso, voordat we er in gingen, al massief groot en luxe uit. Hebben ondanks de omstandigheden heerlijk geslapen, ontbijt was ook heerlijk. Ook gekozen om te eten in het restaurant van het hotel, lekker makkelijk en had een heel mooi uitzicht over de stad!

Dini 6 feb 2022
Reageer
L

Restaurant Social deal 3gangen menu

Leuk en gezellig voor een mooie prijs eten.
Soep was heerlijk, maar het hoofdmenu was vis en chips voor de één en voor de ander. De saté was lekker, maar de vis….. we verwachten een vis gebakken als een lekkerbekje, maar dit was iets van 3 mm dik met een krokant laagje op een velletje van de vis met nog harde schubben. Met de saus (een bakje waar wel 3 van deze stukjes vis besmeerd kon worden) was het een beetje te eten maar moest de schubben uit je mond vissen. Gelukkig waren het 2 saté stokjes zodat we dit konden delen. En dan het desert, koffie met was lekkers. Neeeee we kregen een schaaltje met een stuk kaneel cake geloof ik, 2 kersen bonbons en een plakje cake, niet te geloven zonder koffie. De bordjes werden op tafel gezet en verder ook niet gevraagd of we er koffie bij wilde hebben.
Je eet toch geen cake zonder koffie?
Jammer, maar dit is niet voor herhaling vatbaar.
Zal wel door de social deal komen.
Voor de rest was de bediening vriendelijk, niets op aan te merken.

Lieneke 28 okt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Leiden.

Over Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden is een 4-sterren hotel, gelegen aan Bargelaan 180 te Leiden. Het hotel beschikt over 117 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, heel veel wellnessfaciliteiten en meer. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Leiden, Zuid-Holland