Vrijopnaam

Vrijopnaam

2.0 reviewscore • 4 reviews
j

Oplichters!!

Vrijopnaam bestaat uit een stelletje georganiseerde energieboeven! Ga er nooit mee in zee! Onbeschofte medewerkers waarmee je amper een normaal gesprek mee kunt voeren zijn eerder regel dan uitzondering! Niet doen dus!!! Vrijopnaam jaagt vooral op die mensen die hun meterstanden vergeten in te sturen je krijgt dan te maken met een geschat verbruik van een weedplantage!!

jaqueline Bouwman 28 mrt 2023
Reageer
O

Gewoon goed

Strakke prijzen voor stroom en gas. Goede beschikbaarheid van de klantenservice. Paneel op naam niet een alternatief voor je eigen panelen hebben maar gewoon zien als investering met een vast positief rendement. Gegarandeerde minimum en ook maximum opbrengst. Dat weet je tevoren. Wat wel een mooie toevoeging zou zijn is dynamische prijzen, dus tarief voor stroom per uur en gas per dag. Dat kan helaas nog niet, nu worden prijzen per maand vast gezet. Wellicht komt dat nog.

Olaf B 29 nov 2022
Reageer
M

Slecht bedrijf met uitstekende marketing.

Toen ik in 2019 besloot om een contract aan te gaan met Vrijopnaam en als huurder 9 zonnepanelen te kopen op een van velden deed ik dat na het lezen van hun wervingstekst:
“De stroom die je zelf maakt met je Paneelopnaam is helemaal voor jou! Deze hoef je dus niet meer te kopen. En de energie die je niet zelf opwekt, leveren wij zonder winstmarge. Zo ben je dubbel voordelig uit.”
Elke dag keek ik op het mooie statistiekje waarop werd aangegeven dat ik meer energie opwekte dan verbruikte. Ik dacht goed bezig te zijn, voor het milieu, in verband met de energietransitie en voor de portemonnee. Het statistiekjes is misleidend evenals de tekst. De werkelijkheid is dat je maar een habbekrats terugkrijgt van de prijs van opgewekte energie. De rest is voor Vrijopnaam. De gekochte zonnepanelen zijn een miskoop van 900 euro. De reactie van Vrijopnaam: heel jammer maar het zijn zware tijden. Mijn negatieve reactie is trouwens verwijderd op hun site omdat ik geen factuur minder dan zes maanden oud kon laten zien. Vrijopnaam levert geen maandfactuur, alleen een jaarfactuur. Ik kon dus niet aan deze verplichting voldoen en de review werd niet geplaatst.

M 4 okt 2022
Reageer
P

Onbeschoft bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf, NIET MENSELIJK. 1 automatische incasso = direct een afsluitingsbrief van netbeheerder nadat je al bijna 2 jaar klant bent geweest en altijd netjes hebt betaald. Als je hier over belt om verhaal te halen word je ronduit onbeschoft te woord gestaan. Zonder pardon werd ik als trouwe klant in 9 dagen tijd afgesloten van de levering van energie van Vrijopnaam. Mijn advies, ga NIET met dit bedrijf in zee.

Pierre 12 aug 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van mei 2024.

Over Vrijopnaam

Vrijopnaam is een duurzame energieleverancier die sinds 2011 actief is in Nederland. Het bedrijf richt zich volledig op het leveren van groene energie, opgewekt door zonne-energie en windenergie. Vrijopnaam streeft naar een energieneutraal Nederland en wil daar met haar diensten aan bijdragen. Het unieke aan Vrijopnaam is dat klanten kunnen kiezen voor een eigen zonnepaneel. Door een paneel te huren, wordt een deel van de energierekening gedekt met de opbrengst van het paneel. Dit wordt salderen genoemd en leidt tot lagere energiekosten. Ook als de klant verhuist, kan het paneel meegenomen worden naar het nieuwe adres. Naast zonnepanelen biedt Vrijopnaam ook andere duurzame energieproducten aan, zoals een thuisbatterij en slimme thermostaat. Vrijopnaam werkt samen met verschillende partners om duurzame energie op te wekken en te leveren aan haar klanten. Zo werkt Vrijopnaam samen met Ecorus voor de ontwikkeling en het beheer van zonneparken en met Eneco voor de levering van windenergie. Het bedrijf is gevestigd in Arnhem en heeft als missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken en Nederland verder te verduurzamen. Vrijopnaam is een energieleverancier met oog voor de toekomst en met haar duurzame energieoplossingen levert zij een belangrijke bijdrage aan een groenere wereld.