VPN Nederland

VPN Nederland

3.1 reviewscore • 7 reviews
R

Uitstekende snelheid van de servers

Over het algemeen bieden de meeste servers uitstekende snelheid. Hoewel het serveraanbod nogal beperkt is, heb ik er niet veel nodig. De prijs is relatief laag. Ik ben overgestapt van ExpressVPN naar deze service en voor mijn behoeften blijf ik bij deze. Hiermee kan ik Netflix-content van over de hele wereld bekijken en vermijd ik extra kosten op Gumroad als ik kies voor een Amerikaanse verbinding. Tot nu toe heb ik nog nooit een verbroken verbinding gehad.

Robin 16 sep 2023
Reageer
J

Keuze van servers beperkt

De keuze aan servers is beperkt en de snelheid wordt niet weergegeven. In vergelijking met VPN Express valt dit echt tegen. Bij VPN Express is de keuze veel beter en bieden ze meteen hulp via de chat. Hun service is veel sneller. Ik zou zo snel niet een Nederlandse VPN provider nemen, maar het is geen slechte service.

Joost 12 sep 2023
Reageer
S

Online ervaring verbeterd

VPN Nederland heeft mijn online ervaring aanzienlijk verbeterd. Het stelt me in staat om bepaalde websites te bezoeken die voorheen niet toegankelijk waren. Het grootste voordeel is dat ik een ander IP-adres krijg, dat bij elke verbinding verandert. Dit maakt mijn internetgebruik veel veiliger en ik ben niet meer te vinden voor spammers.

Sandra 5 sep 2023
Reageer
M

Afwisselende snelheden

Hoewel mijn downloadsnelheid aanvankelijk goed begint met 21 Mb/s, daalt deze snel naar 6-7 Mb/s en soms zelfs naar 450 Kb/s. Dit is teleurstellend en maakt de service niet stabiel. Als ik een VPN service gebruik verwacht ik ook gewoon normale snelheden te behouden.. maak anders het datacenter wat groter!

Michiel 22 aug 2023
Reageer
L

2GB abonnement is waardeloos

Het zogenaamde "2 GB-abonnement" werkt helemaal niet. Zodra je inlogt, bereik je meteen de limiet van 2 GB, zelfs zonder iets te downloaden. Bovendien verschijnt er een banner die je vraagt om een abonnement te nemen, maar dat is misleidend want die heb je al zogenaamd. Ik vraag me af of ze weten wat ze hier doen.

Laura 7 aug 2023
Reageer
R

Goede software, abonnementskosten verborgen

De software functioneert goed, maar er is een belangrijk aandachtspunt. VPN Nederland gaat er standaard vanuit dat je geen abonnement voor slechts één maand wilt. In plaats daarvan hanteren ze een automatische verlenging, wat voor ongemak kan zorgen. Ik ontdekte pas na vijf maanden dat er automatisch geld van mijn rekening werd afgeschreven. Ze sturen geen facturen, wat verwarrend is.

Robert 10 mrt 2023
Reageer
S

Behoorlijk opdringerig

VPN Nederland is behoorlijk opdringerig. Ze dwingen je via banners op downloadwebsites om lid te worden, anders kun je niets downloaden. Laat mensen zelf beslissen of ze een VPN willen gebruiken en oefen geen druk uit. Ik wil soms gewoon even gratis gebruik maken van de service, als dit niet kan moet je het ook niet aanbieden.

Sandra 22 jan 2023
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van juli 2024.

Over VPN Nederland

Er zijn 7 reviews geschreven over VPN Nederland op Reviews.nl. Met een 3.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.vpnnederland.nl
  • support@vpnnederland.nl