Voys

Voys

3.0 reviewscore • 2 reviews
J

Best tevreden

Hoewel Voys een mooi systeem is, ben ik teleurgesteld over de synchronisatie. De mobiele en web voice app werken niet goed samen, wat een grote verbetering zou zijn als dit zou worden aangepakt. Heeft zeker potentie daarom 4 sterren.

Jurre Eerskel 12 dec 2022
Reageer
M

App werkt amper

De APP van VOYS vertoont meer problemen dan dat het naar behoren werkt. Bij het gebruik van Bluetooth en/of WIFI, de basisinstellingen van een telefoon, blijkt de APP niet goed te functioneren. Wij zijn overgestapt naar een andere app, VOYS is voor ons zeker geen optie meer.

Milo van Heesteren 23 nov 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van april 2024.

Over Voys

Een van de weinige Nederlandse telecomprovider die zich richten op zakelijke telefonieoplossingen, dat is Voys. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse markt voor VoIP-telefonie (Voice over IP). Voys biedt flexibele telefonieoplossingen voor bedrijven van elke grootte, waarbij klanten alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Het bedrijf levert VoIP-telefonie via het internet, waardoor klanten niet gebonden zijn aan vaste locaties en altijd en overal bereikbaar zijn. Daarnaast biedt Voys verschillende functionaliteiten zoals een keuzemenu, voicemail en wachtmuziek, die bedrijven kunnen aanpassen aan hun eigen wensen en behoeften. Voys staat bekend om zijn goede service en klantgerichte benadering, waarbij klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning.