Voys

Voys

3.4 reviewscore • 5 reviews
E

Gemakkelijk systeem

Onlangs ben ik begonnen met het gebruik van Voys Freedom voor mijn eigen bedrijf en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Vooral omdat ik veel onderweg ben, zijn de webphone en de app een uitkomst gebleken. Het feit dat ik nu overal bereikbaar ben voor mijn klanten, zonder dat ik mijn vaste telefoonlijn hoef te gebruiken, is een enorme plus. Daarnaast heb ik ook gemerkt dat het instellen van een belplan met openingstijden en een wachtrij zeer eenvoudig is, wat me veel tijd bespaart. Al met al ben ik erg blij dat ik voor Voys Freedom heb gekozen en kan ik het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een flexibele en gebruiksvriendelijke telefoondienst voor hun bedrijf.

Edwin Rijkers 20 feb 2023
Reageer
M

Toppie

De service is uitstekend en de webphone werkt geweldig, waardoor we kosten besparen bij het nemen van een abonnement van een derde partij. Eventuele problemen worden vaak snel en professioneel opgelost. Als een probleem niet direct via de chatfunctie op de website kan worden opgelost, worden we snel teruggebeld door deskundig personeel.
Dusja toppie dit bedrijf en zeker aan te raden vanuit mijn kant

Marie-Louise 27 jan 2023
Reageer
L

Support is onmogelijk

Deze tool is redelijk complex en de klantensupport is altijd een probleem. Hoewel het jarenlang probleemloos is verlopen met automatische incasso's, is er nu een keer iets misgegaan. Hoewel de factuur van september openstond, was die van oktober al wel geïncasseerd. Toen ik hierover belde, gaven ze aan dat er een onaangename dreigbrief met kosten was verzonden, hoewel we geen facturen hadden ontvangen en het ons niet was opgevallen. Ik heb weer gebeld, maar er was geen verontschuldiging of iets dergelijks, omdat het hun 'geautomatiseerde systeem' was. Ik zou deze partij niet aanbevelen.

Leon Kogel 5 jan 2023
Reageer
J

Best tevreden

Hoewel Voys een mooi systeem is, ben ik teleurgesteld over de synchronisatie. De mobiele en web voice app werken niet goed samen, wat een grote verbetering zou zijn als dit zou worden aangepakt. Ook is de database voor contacten binnen het bedrijf niet goed geregeld. Verder vind ik het jammer dat de koptelefoon niet samenwerkt met de mobiele app. Ik noem dit niet als kritiek, maar als suggesties ter verbetering.

Jurre Eerskel 12 dec 2022
Reageer
M

App werkt amper

De APP van VOYS vertoont meer problemen dan dat het naar behoren werkt. Bij het gebruik van Bluetooth en/of WIFI, de basisinstellingen van een telefoon, blijkt de APP niet goed te functioneren. Hoewel de klantenservice vriendelijk is, hebben ze geen oplossing voor dit probleem. Na vele gefrustreerde pogingen hebben we besloten om over te stappen op een andere app en VOYS is voor ons niet langer een optie.

Milo van Heesteren 23 nov 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2023.

Over Voys

Een van de weinige Nederlandse telecomprovider die zich richten op zakelijke telefonieoplossingen, dat is Voys. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse markt voor VoIP-telefonie (Voice over IP). Voys biedt flexibele telefonieoplossingen voor bedrijven van elke grootte, waarbij klanten alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Het bedrijf levert VoIP-telefonie via het internet, waardoor klanten niet gebonden zijn aan vaste locaties en altijd en overal bereikbaar zijn. Daarnaast biedt Voys verschillende functionaliteiten zoals een keuzemenu, voicemail en wachtmuziek, die bedrijven kunnen aanpassen aan hun eigen wensen en behoeften. Voys staat bekend om zijn goede service en klantgerichte benadering, waarbij klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning.