Vondellaan Vastgoed

Vondellaan Vastgoed

3.8 reviewscore • 6 reviews
N

Investering in obligatieserie A9

Eerder had ik al geïnvesteerd bij Vondellaan Vastgoed en was ik tevreden. Toch had ik wat aarzeling vanwege het spreiden van mijn investeringen. Er werd af en toe contact met me opgenomen om te vragen of ik een besluit had genomen over deze serie. Mijn beslissing liet even op zich wachten. Telkens werd ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan, en kreeg ik eerlijke antwoorden op mijn vragen. Uiteindelijk besloot ik opnieuw te investeren. De afhandeling verliep snel en correct.

Nicolette 5 jul 2023
Reageer
E

Investering na contact

Vorig jaar heb ik informatie opgevraagd bij Vondellaan Vastgoed, en hoewel ik de brochure aanvankelijk wat beperkt vond, werd ik gebeld door een medewerker van Vondellaan die me uitvoerig meenam in het proces. Gelukkig kwam wat hij zei overeen met wat in de brochure stond, dus mijn keuze was snel gemaakt. Na mijn inschrijving ontving ik snel de bevestiging en inloggegevens voor mijn online account. Ik hoef me er nauwelijks zorgen over te maken, dus ik ben zeer tevreden.

Erik 16 jun 2023
Reageer
L

Email reclame

Ik heb ongevraagde reclame per e-mail ontvangen. Ik heb zelf contact gezocht met Vondellaan Vastgoed via het juiste e-mailadres, maar kreeg geen reactie. Ik heb dit gemeld als phishing of ongewenste e-mail. Hopelijk kopen ze geen data op van derden om die vervolgens te spammen.. maar daar lijkt het wel op.

Linda 13 feb 2023
Reageer
W

Obligaties

Ik heb al meerdere keren geïnvesteerd bij Vondellaan Vastgoed, elk jaar sinds 2018. De uitbetalingen zijn altijd keurig op tijd, en ik heb niets negatiefs te melden. Op en top fijn bedrijf en goed contact altijd. Ik word goed op de hoogte gehouden en verdien lekker passief en vertrouwd bij.

Wim 2 jan 2023
Reageer
M

Ongevraagde mailtjes en telefoontjes

Ik ontvang ongevraagde reclamemail en telefoontjes en wil hier graag vanaf. Ik heb Vondellaan verzocht mijn gegevens te verwijderen en beroep me op mijn wettelijke recht op vergetelheid. Hoewel ze hebben bevestigd dat ze mijn gegevens hebben verwijderd, blijf ik nog steeds reclamemail en telefoontjes ontvangen. Dit is erg verwarrend en teleurstellend.

Merel 21 apr 2022
Reageer
B

Inschrijving goed verlopen

Onlangs heb ik een minimale storting van € 1.000 gedaan en kreeg snel het inschrijvingscertificaat toegestuurd na een vlotte afhandeling van mijn dossier. Nu wacht ik op mijn eerste terugbetaling. Tot nu toe verloopt alles prima en heb ik alleen maar lof voor dit bedrijf. Ik hoop hier nog jaren plezier van te hebben.

Bianca 15 feb 2019
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Vondellaan Vastgoed

Vondellaan Vastgoed is een innovatief vastgoed bedrijf dat is opgericht in 2020. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in woningverhuur en heeft een breed aanbod aan woningen die geschikt zijn voor elke levensstijl. Het bedrijf biedt een professionele service aan zowel verhuurders als huurders. Vondellaan Vastgoed heeft een team van ervaren vastgoedexperts die klaar staan om de verhuurprocedure te vergemakkelijken, waardoor verhuurders en huurders een betrouwbare en effectieve service krijgen. De professionals van Vondellaan Vastgoed hebben ervaring met woningverhuur en zijn zeer klantgericht. Ze zijn altijd klaar om te helpen met het vinden van de juiste woning en bieden informatie en advies over het huren van een woning. Vondellaan Vastgoed staat ook garant voor een hoge kwaliteit van de verhuurwoningen, waardoor verhuurders en huurders kunnen rekenen op een veilig en comfortabel verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://vondellaanvastgoed.nl
  • info@vondellaanvastgoed.nl