Vondellaan Vastgoed

Vondellaan Vastgoed

4.0 reviewscore • 4 reviews
N

Investering in obligatieserie A9

Eerder had ik al geïnvesteerd bij Vondellaan Vastgoed en was ik tevreden. Toch had ik wat aarzeling vanwege het spreiden van mijn investeringen. Er werd af en toe contact met me opgenomen om te vragen of ik een besluit had genomen over deze serie. Mijn beslissing liet even op zich wachten. Telkens werd ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan, en kreeg ik eerlijke antwoorden op mijn vragen. Uiteindelijk besloot ik opnieuw te investeren. De afhandeling verliep snel en correct.

Nicolette 5 jul 2023
Reageer
E

Investering na contact

Vorig jaar heb ik informatie opgevraagd bij Vondellaan Vastgoed, en hoewel ik de brochure aanvankelijk wat beperkt vond, werd ik gebeld door een medewerker van Vondellaan die me uitvoerig meenam in het proces. Gelukkig kwam wat hij zei overeen met wat in de brochure stond, dus mijn keuze was snel gemaakt. Na mijn inschrijving ontving ik snel de bevestiging en inloggegevens voor mijn online account. Ik hoef me er nauwelijks zorgen over te maken, dus ik ben zeer tevreden.

Erik 16 jun 2023
Reageer
L

Email reclame

Ik heb ongevraagde reclame per e-mail ontvangen. Ik heb zelf contact gezocht met Vondellaan Vastgoed via het juiste e-mailadres, maar kreeg geen reactie. Ik heb dit gemeld als phishing of ongewenste e-mail. Hopelijk kopen ze geen data op van derden om die vervolgens te spammen.. maar daar lijkt het wel op.

Linda 13 feb 2023
Reageer
W

Obligaties

Ik heb al meerdere keren geïnvesteerd bij Vondellaan Vastgoed, elk jaar sinds 2018. De uitbetalingen zijn altijd keurig op tijd, en ik heb niets negatiefs te melden. Op en top fijn bedrijf en goed contact altijd. Ik word goed op de hoogte gehouden en verdien lekker passief en vertrouwd bij.

Wim 2 jan 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Vondellaan Vastgoed

Er zijn 4 reviews geschreven over Vondellaan Vastgoed op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://vondellaanvastgoed.nl
  • info@vondellaanvastgoed.nl