Voldaan

Voldaan

3.50/5.00 • 2 reviews
I

Voldaan factuurovernemers

Hele handige service van Voldaan en ik ben een tevreden klant. Het geld werd ook al heel snel overgemaakt. Ik mis nog wel wat persoonlijk contact. Alles lijkt wel automatisch te gebeuren. Op deze manier gaat het misschien wel sneller, maar wat persoonlijk contact stel ik altijd wel op prijs. Desondanks wel een goede service van Voldaan. Het kan je dan ook wel echt even uit de brand helpen.

Ivo 3 jul 2022
Reageer
M

Geen klantenservice

Ik wil graag contact opnemen met Voldaan, want ik heb een paar vragen, maar waar kan ik dat doen? Ik zie nergens een contactpagina op hun website. Volgens mij bieden ze wel een goede service en ik ben zeker geïnteresseerd, maar ik heb nog wel een paar vragen, waarmee ik zit. Ik ga mij niet aanmelden voordat ik contact met ze heb gehad. Heeft iemand een idee hoe ik contact met ze kan opnemen? Dit moet natuurlijk een review zijn en geen vraag, maar laat het dan feedback zijn aan Voldaan. Maak een contactformulier of zet ergens een telefoonnummer op jullie website.

Marcel 8 jul 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2022.

Over Voldaan

Voldaan factuurondernemers regelt factoring voor MBK en ZZP bedrijven. Bij dit bedrijf kan je een factuur verkopen en hier snel en met een goed fatsoen betaald voor krijgen tegen een bepaalde vergoeding. Je kan via de website van Factuurvoldaan.nl een account aanmaken, na goedkeuring kun je hier gelijk mee aan de slag. Je kan een factuur indienen via de website of de Voldaan app. Binnen 24 uur heb je het geld op je rekening staan. Zo behoudt je eenvoudig de regie en bepaal je zelf wanneer en welke facturen je wilt verkopen.

  • Nog niet geverifieerd