VMware

VMware

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Topervaring met VMware

Ik moet echt even kwijt dat VMware Workstation (of de Player-versie) fantastisch is. De virtuele machines werken vloeiend en zijn compleet naar wens aan te passen. Het is het meest gebruiksvriendelijke en stabiele programma voor virtuele machines dat ik tot nu toe heb gebruikt. Voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare virtualisatiesoftware, VMware staat met kop en schouders boven de rest.

Marco FW 21 jun 2022
Reageer
R

Goed, maar met een verbeterpuntje

Ik gebruik VMware Workstation constant en vind het over het algemeen een goed product. Echter, ik zou het waarderen als VMware hun software zou aanpassen zodat ook latere versies werken zonder de ESLAT processor instructiesets. De klantenservice verdient wel een compliment; ze hebben mijn licentieprobleem zeer snel opgelost. Al met al een solide product, maar met ruimte voor enige verbetering.

Rick S 30 mrt 2021
Reageer
J

Tegenvallende ervaring

Mijn ervaring met VMware tot nu toe is helaas teleurstellend. Het grootste issue is de frequentie waarmee het systeem niet beschikbaar is, wat zo'n 40% van de tijd gebeurt. Voor een essentiële applicatie zoals de onze, heeft dit direct geleid tot financieel verlies. Hoewel VMware op theorie een krachtig hulpmiddel lijkt, heeft de praktijk van constante downtime mijn vertrouwen ernstig beschadigt

J 13 nov 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over VMware

VMware is een gerenommeerde softwareleverancier op het gebied van virtualisatie. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen die organisaties helpen om hun IT-infrastructuur te optimaliseren en efficiënter te maken. Met de virtualisatie-technologie van VMware kunnen bedrijven hun hardware beter benutten, waardoor kosten worden bespaard en de prestaties van applicaties worden verbeterd. VMware is zeer betrouwbaar en wordt door veel grote organisaties gebruikt. De software is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor het beheren en automatiseren van IT-processen. Daarnaast biedt VMware uitstekende support en zijn er veel trainingen beschikbaar om gebruikers op te leiden. Kortom, VMware is een betrouwbare partner voor organisaties die op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van virtualisatie en IT-beheer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://vmware.com
  • info@vmware.com