Vlaggenclub

Vlaggenclub

4.4 reviewscore • 8 reviews
J

Geweldige service en stiptheid

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was ronduit uitmuntend. Ik plaatste mijn bestelling voor de Palestijnse vlag en ontving precies wat ik zocht, zonder enige problemen. De levering verliep vlot en was punctueel, zonder enige vertraging. Enkele weken later besloot ik een grotere Palestijnse vlag van 4m x 6m te bestellen. Hoewel er werd aangegeven dat er een kleine vertraging van 4 dagen zou zijn, werd deze afspraak keurig nagekomen. Ik ben oprecht dankbaar voor deze betrouwbare service.

Jim 13 nov 2023
Reageer
S

Anti-rolsysteem teleurstellend

Hoewel de vredesduifvlag er visueel aantrekkelijk uitziet, ben ik enigszins teleurgesteld over het anti-rolsysteem dat ik bijbestelde. Dit systeem bleek echter niet goed te functioneren en voorkwam niet dat de vlag om de stok waaide of vastplakte. Daarnaast mis ik in het assortiment een elegant houten oranje puntje om aan de bovenkant van de vlaggenstok te bevestigen.

Sandra 10 nov 2023
Reageer
E

Goede kwaliteit, maar enig gewicht ontbreekt

De vredesvlag heeft over het algemeen een degelijke kwaliteit, maar vertoont één belangrijk tekort: hij mist gewicht. Hierdoor wappert de vlag te veel en heeft hij niet de gewenste stabiliteit. Een oplossing zou kunnen zijn om een loodband in de vlag te integreren. Momenteel gebruik ik druiventros-tafelgewichten om de vlag in positie te houden.

Erik 25 okt 2023
Reageer
M

Eenvoudig en snel bestellen

Mijn zoektocht naar twee grote, robuuste en betaalbare vlaggen leidde me vlot naar vlaggenlijn.nl, waar ik precies vond wat ik zocht. Het bestelproces verliep soepel en correct, zonder enige complicaties. Het is fijn om een winkel te vinden die niet alleen het gewenste assortiment heeft, maar ook een moeiteloze ervaring biedt bij het plaatsen van een bestelling. Ik ben tevreden met mijn aankoop en zal in de toekomst zeker overwegen om weer bij hen te winkelen.

Marco 8 okt 2023
Reageer
K

Uitstekende service en persoonlijk contact

Alles wat ik zocht, vond ik op de website. Toch had ik nog een vraag, en via de chat werd er meteen persoonlijk contact gezocht. Mijn vraag werd snel beantwoord, en er werd moeite gedaan om mijn wensen snel te behandelen. Een dag later ontving ik de vlag precies zoals op de foto stond afgebeeld. Uiterst tevreden over de kwaliteit en persoonlijke service.

Karin 28 sep 2023
Reageer
T

Zeer tevreden

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Hoewel de verwachte bezorgdatum niet klopte, werd de bestelling slechts één dag na mijn bestelling al geleverd, wat een snelle service is. Ik ben blij met mijn aankoop en beveel dit bedrijf zeker aan als je vlaggen nodig hebt. En voor de mensen die het over de kwaliteit hebben, kijk ook eens naar de prijs die je er voor betaald. Komt goed overeen.

Thijmen 28 sep 2023
Reageer
S

Vlaggetjes van matige kwaliteit

Het bestellen en leveren verliep vlekkeloos, en de bestelling werd snel bezorgd, wat positief is. Echter, tijdens een evenement bleken de vlaggetjes van matige kwaliteit te zijn. Ze scheurden snel los van de aanhechting, en van de 100 stuks waren er uiteindelijk maar enkele over. Dit was teleurstellend, en de volgende keer zal ik op zoek gaan naar vlaggetjes van betere kwaliteit.

Sander 25 sep 2023
Reageer
E

Betrouwbare leverancier

Als ik een vlag nodig heb, bestel ik altijd bij de Vlaggenclub. Ze hebben een breed assortiment en bieden vlaggen in verschillende maten. De vlaggen die ik heb besteld, zijn van goede kwaliteit. Het bestelproces verloopt eenvoudig en de levering is snel. Ik ben een tevreden klant en zal zeker in de toekomst nog wel vaker terugkomen als ik wat nodig heb.

Elise 20 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Vlaggenclub

Vlaggenclub is een fantastische webshop met hoogwaardige vlaggen en feestartikelen. Hun website is gemakkelijk te navigeren en hun productaanbod is goed georganiseerd, wat het makkelijk maakt om snel te vinden waar je naar op zoek bent. Hun klantenservice is uitstekend en reageert snel en vriendelijk op vragen en problemen. Bovendien bieden ze een betrouwbare en snelle levering, zodat klanten hun aankopen snel in ontvangst kunnen nemen. De vlaggen en feestartikelen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken. Over het algemeen is Vlaggenclub een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlaggen en feestartikelen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.vlaggenclub.nl
  • info@vlaggenclub.nl