Vitaminecompleet

Vitaminecompleet

4.6 reviewscore • 10 reviews
M

Extra aanvulling op gezonde levensstijl

Vitamine Compleet is een uitstekend bedrijf met hoogwaardige producten. Ik gebruik hun producten nu al meer dan een jaar onafgebroken. Het lijkt me een extra steuntje in de rug te geven op dagen waarop mijn voeding tekortschiet vanwege drukte. Hoewel het iets duurder is, is het de investering in mijn gezondheid absoluut waard. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en worden beter opgenomen dan bij andere merken.

Maarten 31 aug 2023
Reageer
E

Voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding!

De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is voortreffelijk. Voor een zeer redelijke prijs krijg je een uitstekend product. Alle aspecten, zoals service, levering, betaling, communicatie en snelle reactie op vragen, verliepen soepel en efficiënt. Ik ben zeer tevreden over dit product en hoop er nog vele jaren gebruik van te kunnen maken.

Elsemieke 22 sep 2023
Reageer
M

De beste multivitamine ooit

Als trouwe klant van 12 jaar kan ik met zekerheid zeggen dat ik nog nooit problemen heb ondervonden. De prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard in de markt, en er is eenvoudigweg geen concurrentie die kan tippen aan wat ze bieden. Ook de bezorging is altijd goed verlopen en op tijd aangekomen. Ik wens iedereen veel succes met hun vitamine-avontuur!

Marjanne 10 sep 2023
Reageer
S

Handige verpakking en top supplementen

De multivitamine en Omega-3 supplementen die ik gebruik bevallen uitstekend. Hoewel ik al fit was voordat ik ze begon te nemen, wijzen testresultaten op goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ik ben hier erg blij mee en het is vooral fijn dat het bestellen gewoon zo gemakkelijk gaat. De verpakking is bovendien zeer praktisch en heeft weinig afval.

Simon 27 aug 2023
Reageer
H

Een uitstekend product dat ik al jaren gebruik

Ik neem elke avond de magnesium van Vitamine Compleet om beter te kunnen slapen. Het feit dat er vitamine D en C aan zijn toegevoegd, vind ik ook fijn. Ik ben zeer tevreden met deze aanvulling op mijn dieet. Het is een goedkope oplossing voor mijn problemen in plaats van naar een dokter gaan en ik denk dat het andere mensen goed kan helpen.

Helma 26 aug 2023
Reageer
O

Altijd correcte afhandeling van bestellingen

Ik heb nog nooit problemen gehad bij het bestellen van producten, zelfs niet met een abonnement. Hoewel ik af en toe een dag vergeet om de pillen in te nemen, heb ik veel vertrouwen in dit merk en de werking van de pillen. Het aanbod is immens en als er andere problemen zijn kan ik andere supplementen proberen.

Oscar 17 aug 2023
Reageer
P

Tot nu toe zeer goed voedingssupplement

Na het stoppen met alcohol merkte ik vermoeidheid op, mogelijk door ontwenningsverschijnselen of een tekort aan vitaminen. Het gebruik van Vitamine Compleet heeft me geholpen me beter te voelen en minder vermoeid te zijn. Er was een goede ondersteuning van de klantenservice om mijn vragen te beantwoorden en zij konden mij de juiste producten aanraden. Dankjewel.

Patrick 9 aug 2023
Reageer
M

Eerlijk en puur

Sinds ik de multivitamine, magnesium en Omega-3 supplementen van Vitamine Compleet gebruik, voel ik me gezonder, sterker en vitaler. Mijn lichaam en geest zijn meer in balans, en dit heeft een positieve invloed op mijn dagelijks leven. Ik dank Vitamine compleet voor dit resultaat en bedank hun voor de service die ze bieden.

Merel 9 aug 2023
Reageer
M

Compleet, gezond, toegankelijk

Als jarenlange tevreden klant ben ik fan van Vitamine Compleet. Ze bieden alles wat je nodig hebt in handige supplementen die stipt worden geleverd. Ik ben zeer tevreden en raad dit supplement ten zeerste aan voor een goede gezondheid. Complete vitamine kuur die mij echt een boost in mijn energie heeft gegeven. Echt een topwinkel.

Marc 5 aug 2023
Reageer
G

Multivitamine

Duur, maar wel erg goed. Op mijn 72 jarige leeftijd voelt het goed om dagelijks multivitamine te nemen. Eigenlijk ben ik nooit ziek en ik heb meer energie. Hierdoor zit ik ook beter in m'n vel. Sommige ingrediënten zitten er qua dosering wel heel veel in. Ver boven de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Ik neem aan dat dit gewoon goed is. Hier heb ik ook weinig verstand van. Ik voel mij er goed bij dus ik blijf ze wel nemen.

Gerard 4 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Vitaminecompleet

Vitaminecompleet is een uniek en eigenzinnig bedrijf dat opvalt tussen de grote spelers in de industrie. In tegenstelling tot de commercieel gedreven reuzen, hebben ze geen aandeelhouders en geen ambitie om de wereld te veroveren. Wat echt opmerkelijk is, is dat Vitaminecompleet oorspronkelijk niet gestart is vanuit een commercieel oogpunt. Ruim 10 jaar voordat de webwinkel werd gelanceerd, leverden ze hun producten als een extra service aan een selecte groep cliënten. Deze cliënten namen deel aan algemene gezondheidszorgconsulten en specifieke trajecten voor professionele arbeidsreïntegratie. Dit betekent dat Vitaminecompleet vanuit een echte zorgachtergrond is ontstaan en zich richt op het ondersteunen van cliënten op een professionele en holistische manier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.vitaminecompleet.nl
  • info@vitaminecompleet.nl