Villapark de Hondsrug

Villapark de Hondsrug

4.5 reviewscore ā€¢ 4 reviews
P

Vakantie in Drenthe

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij Villapark de Hondsrug. Mooie huisjes en ons huis was van alle gemakken voorzien. Ook een leuke omgeving waar genoeg te doen valt. Wij hadden de fietsen mee en hebben elke dag mooi kunnen fietsen. Er zijn ook leuke dorpjes in de buurt. Wat dat betreft een prima plek om op vakantie te gaan.

Pieter 10 sep 2022
Reageer
H

Boerderij villa 206

Wij zijn zes dagen met onze vrienden in de Boerderij villa 206 op vakantie geweest, keurige villa schoon en algeheel compleet en gezellig ingericht een echte aanrader voor iedereen die een onbezorgde vakantie wil.
Wij zijn echt van plan daar nog een keer in de zomer maanden terug te komen,!
šŸ¤™

H.Plug 3 jan 2023
Reageer
P

heerlijk!

wij hebben hier met zijn vieren een week gekampeerd en dat is heel goed bevallen het personeel in het restaurant en de receptie is erg vriendelijk en de animatie voor de kinderen is erg leuk en ze doen echt hun best voor de kindjes leuk in de omgeving om heen te gaan is de drentse koe (voor kinderen) en zuidlaren is een leuk plaatsje zeker voor herhaling vatbaar

P 21 aug 2021
Reageer
W

Zeker een aanrader

De camping is mooi en netjes onderhouden, met een zeer schone omgeving. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij huurden een ruime 5-persoonschalet met een eigen berging waar je ook je fietsen kon stallen. Er waren echter twee minpunten aan dit chalet: 1. Het toilet was te klein, terwijl er voldoende ruimte was om het groter te maken tijdens de fabricage van het chalet. Het toilet was eigenlijk alleen te gebruiken met de deur open. Er was ook geen eigen afzuigsysteem, waardoor toiletluchtjes het chalet binnendrongen via het centrale systeem in plaats van naar buiten. 2. In de ouderslaapkamer was er geen plank boven het bed waar je dingen als brillen kon leggen. Deze moest je nu naast je bed op de grond leggen.

Winston 20 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Exloo.

Over Villapark de Hondsrug