Villapark de Hondsrug

Villapark de Hondsrug

4.5 reviewscore ā€¢ 2 reviews
H

Boerderij villa 206

Wij zijn zes dagen met onze vrienden in de Boerderij villa 206 op vakantie geweest, keurige villa schoon en algeheel compleet en gezellig ingericht een echte aanrader voor iedereen die een onbezorgde vakantie wil.
Wij zijn echt van plan daar nog een keer in de zomer maanden terug te komen,!
šŸ¤™

H.Plug 3 jan 2023
Reageer
P

Vakantie in Drenthe

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij Villapark de Hondsrug. Mooie huisjes en ons huis was van alle gemakken voorzien. Ook een leuke omgeving waar genoeg te doen valt. Wij hadden de fietsen mee en hebben elke dag mooi kunnen fietsen. Er zijn ook leuke dorpjes in de buurt. Wat dat betreft een prima plek om op vakantie te gaan.

Pieter 10 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Exloo.

Over Villapark de Hondsrug

Villapark De Hondsrug is gelegen te Valtherweg 36 in Exloo in het hart van de Drentse Hondsrug, een adembenemend natuurgebied bekend om zijn bossen, heidevelden en prehistorische hunebedden. Dit park biedt comfortabele accommodaties, rust en natuurlijke schoonheid. Gasten kunnen kiezen uit luxe vakantievilla's, allen voorzien van modern comfort en omgeven door groen en privacy. Het park beschikt over voldoende faciliteiten waar jong en oud plezier kunnen beleven. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving, waarbij ze de diversiteit van de Drentse natuur kunnen ontdekken. Het park is ook gunstig gelegen nabij attracties zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Hunebedcentrum. In de nabijgelegen dorpen vind je gezellige restaurants, winkels en markten waar je kunt genieten van lokale gerechten en producten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Exloo, Drenthe
  • https://www.villaparkdehondsrug.nl
  • info@villaparkdehondsrug.nl