Villapark de Hondsrug

Villapark de Hondsrug

4.5 reviewscore ā€¢ 10 reviews
H

Boerderij villa 206

Wij zijn zes dagen met onze vrienden in de Boerderij villa 206 op vakantie geweest, keurige villa schoon en algeheel compleet en gezellig ingericht een echte aanrader voor iedereen die een onbezorgde vakantie wil.
Wij zijn echt van plan daar nog een keer in de zomer maanden terug te komen,!
šŸ¤™

H.Plug 3 jan 2023
Reageer
P

Vakantie in Drenthe

Wij hebben een prettige ervaring gehad bij Villapark de Hondsrug. Mooie huisjes en ons huis was van alle gemakken voorzien. Ook een leuke omgeving waar genoeg te doen valt. Wij hadden de fietsen mee en hebben elke dag mooi kunnen fietsen. Er zijn ook leuke dorpjes in de buurt. Wat dat betreft een prima plek om op vakantie te gaan.

Pieter 10 sep 2022
Reageer
N

Prima om te verblijven

Het eten bij dit restaurant wordt met zorg bereid en is verrassend. Ik zou echter de tuinkers soep niet aanraden, dus ik zou iets anders kiezen. Helaas heb ik dat niet gedaan en kreeg ik een drankje en een broodplankje aangeboden, omdat ik dacht dat het van het huis was. Dit bleek echter niet het geval te zijn. Ik heb dit gemeld bij de receptie en ze zouden het doorgeven. Het zwembad was fantastisch, maar helaas viel de airconditioning uit. Gelukkig was de omgeving perfect om te fietsen.

Neef 18 aug 2022
Reageer
K

Uitstekend

Huisje Beukenveld is een luxueuze accommodatie in een prachtige omgeving. Het huisje biedt veel ruimte met drie slaapkamers en is zeer goed onderhouden, waardoor het erg schoon is. De omgeving is werkelijk schitterend en nodigt uit tot wandelen en andere buitenactiviteiten.
Ook het personeel was erg vriendelijk en gastvrij, voelde ons echt welkom en kregen zelfs nog extra info over de omgeving.

K Doorn 17 jun 2022
Reageer
J

Fijn park

We hebben onze vakantie doorgebracht met vrienden en wat een ruimte en comfort! De villa is zeer ruim en biedt twee badkamers en twee gastentoiletten, wat echt geweldig is. De grote woonkeuken is geweldig om te koken en te eten. Het terras is ook fantastisch en nodigt uit tot ontspannen in de zon. Helaas moet ik wel vermelden dat bij aankomst de villa niet zo schoon was als we hadden gehoopt. Dit was wel een teleurstelling. Bovendien is er nog wat ruimte voor verbetering wat betreft de waterdruk. Als je lang haar hebt, kan het een eeuwigheid duren voordat je je haar hebt gewassen. Desondanks waren we over het algemeen zeer tevreden over ons verblijf, vooral omdat je snel met je hond in de natuur kunt zijn, wat heerlijk is!

John Botermans 29 mei 2022
Reageer
B

Hele mooi villa

De villa's zijn gelegen op een schitterende locatie en bieden een prachtig uitzicht. Het park grenst aan een bosrijk gebied waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de rust en stilte. In de nabijgelegen plaatsen Borger en Emmen kun je terecht voor winkels en boodschappen. Ook is er een Spar supermarkt in Exloo, wat erg handig is voor kleine boodschappen. Er zijn leuke restaurantjes te vinden in Exloo waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Barend Vuur 23 mrt 2022
Reageer
T

Heel mooi park

Het park waar wij verbleven was werkelijk prachtig. Het was er heel rustig en de villa's stonden vrijstaand, wat voor een gevoel van privacy zorgde. De villa's waren zeer compleet uitgerust, werkelijk alles wat je nodig hebt was aanwezig. De omgeving was adembenemend mooi en bood vele mogelijkheden voor daguitstapjes naar grotere steden zoals Emmen, Groningen of Assen. Maar ook op het park zelf was er genoeg te doen. Zo was er heel veel ruimte om te fietsen of te wandelen. Het was werkelijk een genot om in zo'n prachtige omgeving te zijn.

Tony Binnehof 8 mrt 2022
Reageer
M

Prachtige natuuromgeving

Het is heerlijk genieten te midden van de schitterende natuur bij Villa park de Hondsrug. Onze accommodatie, villaboerderij 206, was werkelijk fantastisch en daarom van harte aanbevolen! Het huis bood voldoende ruimte voor ons gezelschap van acht personen en was bijzonder sfeervol ingericht. We ontbrak het aan niets, want de villa was voorzien van allerlei gemakken, zoals een sauna, Nespresso machine, prachtig servies, kinderspeelgoed en een parasol. Ook de tuin was werkelijk top, met een prachtig uitzicht waar we elke dag met een drankje van de zonsondergang konden genieten. We waren zo enthousiast dat we graag nog eens terugkomen!

Mien Kuit 19 feb 2022
Reageer
P

heerlijk!

wij hebben hier met zijn vieren een week gekampeerd en dat is heel goed bevallen het personeel in het restaurant en de receptie is erg vriendelijk en de animatie voor de kinderen is erg leuk en ze doen echt hun best voor de kindjes leuk in de omgeving om heen te gaan is de drentse koe (voor kinderen) en zuidlaren is een leuk plaatsje zeker voor herhaling vatbaar

P 21 aug 2021
Reageer
W

Zeker een aanrader

De camping is mooi en netjes onderhouden, met een zeer schone omgeving. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij huurden een ruime 5-persoonschalet met een eigen berging waar je ook je fietsen kon stallen. Er waren echter twee minpunten aan dit chalet: 1. Het toilet was te klein, terwijl er voldoende ruimte was om het groter te maken tijdens de fabricage van het chalet. Het toilet was eigenlijk alleen te gebruiken met de deur open. Er was ook geen eigen afzuigsysteem, waardoor toiletluchtjes het chalet binnendrongen via het centrale systeem in plaats van naar buiten. 2. In de ouderslaapkamer was er geen plank boven het bed waar je dingen als brillen kon leggen. Deze moest je nu naast je bed op de grond leggen.

Winston 20 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Exloo.

Over Villapark de Hondsrug

Villapark De Hondsrug is gelegen te Valtherweg 36 in Exloo in het hart van de Drentse Hondsrug, een adembenemend natuurgebied bekend om zijn bossen, heidevelden en prehistorische hunebedden. Dit park biedt comfortabele accommodaties, rust en natuurlijke schoonheid. Gasten kunnen kiezen uit luxe vakantievilla's, allen voorzien van modern comfort en omgeven door groen en privacy. Het park beschikt over voldoende faciliteiten waar jong en oud plezier kunnen beleven. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving, waarbij ze de diversiteit van de Drentse natuur kunnen ontdekken. Het park is ook gunstig gelegen nabij attracties zoals Wildlands Adventure Zoo Emmen en het Hunebedcentrum. In de nabijgelegen dorpen vind je gezellige restaurants, winkels en markten waar je kunt genieten van lokale gerechten en producten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Exloo, Drenthe
  • https://www.villaparkdehondsrug.nl
  • info@villaparkdehondsrug.nl