M

Formule 1 kijken op Viaplay

Sinds het aangekondigd is dat Viaplay de Formule 1 rechten krijgt in Nederland, houd ik het nauwlettend in de gaten. Ik wil namelijk een groot fan van autosport en Formule 1 in het bijzonder. Ik wil geen Grand Prix missen.

Er is nog niet veel bekend over Viaplay, maar het schijnt een streamingdienst te worden inclusief live sportuitzendingen zoals de Formule 1. Een soort Netflix, maar dan ook met live sport. Naast de Formule 1 zullen ze waarschijnlijk ook andere sportwedstrijden uitzenden. Ik weet niet wat de kosten zullen zijn, maar ik ga het sowieso betalen. Ziggo is best duur en aangezien ze volgend seizoen geen Formule 1 meer uitzenden, los van een paar enkele races wat ik ervan begrepen heb, ga ik zeker overstappen. Op Ziggo kan ik zeker wat geld besparen, dus dat kan ik dan weer steken in Viaplay. Ik hoop dat het zo'n 5 euro per maand zal gaan kosten, maar ik denk dat het ergens tussen de 5 en 15 euro zal kosten. Voor mij is dat het zeker waard, maar ik weet niet of dat het voor iedereen zal zijn. De meeste mensen hebben ook al een abonnement op Netflix of Videoland en er komen steeds meer bij. Viaplay zal dus meer dan alleen Formule 1 moeten aanbieden wat niet via andere diensten te bekijken is. Naast sport, had ik begrepen dat ze ook films en series gaan aanbieden. De show rondom de live sportuitzendingen heen zullen ook belangrijk worden. Goede presentatoren en gasten. Ik ben heel benieuwd welke mensen de overstap zullen maken naar Viaplay. Ik vermoed dat dat voor mensen ook heel belangrijk zal zijn. Zelf kijk ik bijvoorbeeld veel liever naar Europees voetbal op Veronica dan RTL. Bij RTL sla ik de voor- en nabeschouwing meestal over. Niet interessant en alleen open deuren intrappen. Ik hoop dat Viaplay de mensen van Ziggo overneemt. Daar kijk ik altijd met veel plezier naar.

Natuurlijk kan ik nog niet echt een oordeel vormen over Viaplay, maar ik heb er wel een goed gevoel bij. Ik ben wel blij dat het naar een aparte streamingdienst gaat, zodat ik niet meer aan een bepaalde provider vast zit. Als ik ga overstappen, weet ik ook niet of ik meer of minder geld kwijt ben. De tijd zal het leren. Je kunt al wel op de website van Viaplay kijken om een idee te krijgen van hoe het gaat worden. Ik weet alleen niet of dit representatief voor Nederland gaat zijn. Ik ga volgend seizoen zeker Formule 1 kijken op Viaplay. Zin in!

Mark 4 nov 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juli 2024.

Over Viaplay

Er zijn 201 reviews geschreven over Viaplay op Reviews.nl. Met een 1.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.