f

3e race F1 bij viaplay ook verpest

Wat een farce! Viaplay kocht F1. Ik heb nooit problemen gehad om een ​​race te zien, maar nu heb ik elke race problemen. De app op tv heeft problemen, de verbindingen zijn erg slecht. Ik zie grote delen van de race wazig omdat het vaak langzaam laadt en de stream regelmatig 2-10 seconden stopt. Vandaag begon ik de race laat en de app kon niet vanaf het begin starten. En ik kan niet terugspoelen. Dus nu weet ik ronde 36 al!!! en ik kan de eerste 35 ronden niet kijken! (tenminste nog niet). Breng F1 alsjeblieft terug naar een tv-station, waar alles werkt, totdat je je problemen hebt opgelost!

frank 10 apr 2022
M

na de race in Australië verliest het commentaar zijn ster, mijn god wat een ramp
De app werkt bij mij opzich goed maar de beeld kwaliteit is niet altijd best. Te duur voor wat je krijgt.
Ik weet niet of ik het seizoen afkijk bij viaplay.
Het commentaar is echt iets wat een goede update nodig heb. Olav mol en jack plooij bijvoorbeeld.

Na het tenenkrommende commentaar van de f1 van Australië heb ik mijn abonnement op gezegt.
Succes er mee

Martin 10 apr 2022
F

Heel matig

Goed dat ze apps voor tv, ipad en mobiele telefoon hebben. Dat is ongeveer het enige positieve wat ik kan noemen.

Ik vind het commentaar matig, ook alles erom heen vond ik bij Ziggo leuker en beter. Slecht overgenomen dus!

De kwaliteit van het beeld op de tv is echt dramatisch. Daar krijgen ze gewoon 0 sterren voor. Haperingen, soms stopt het beeld. En daar heeft Netflix, Videoland, etc geen last van

Freek 10 apr 2022
J

Ik heb genoeg geduld gehad met Viaplay. Alle kritiek ten spijt wordt de Nederlandse F1 liefhebber door ronduit arrogante Scandinavische eigenaren weggezet als een stelletje domme, bier zuipende en polonaise lopende F1 wappies. Ik ben er echt klaar mee en heb zojuist mijn abonnement opgezegd en ga naar F1TV.

John 10 apr 2022
P

Alleen genomen voor de F1 en dan krijg je een haperend beeld, echte ellende om naar te kijken, niet 1 minuut "normaal" beeld voor dit maandbedrag, een bizar groot verschil met ziggo, heb er geen goed woord voor over. Beeldkwaliteit ook alles behalve goed. Commentaar ook, 0.0 bezieling, laatste wedstrijd dat ik viaplay heb. Met spoed over naar f1 tv. 👎 dikke onvoldoende

Pascal Molenaar 10 apr 2022
j

blij dat ik hier niet voor betaal zeg

Nou eerste trainingen en kwali.

Het is copy paste, nergens op slaand en heel veel ruis op de lijn. Zoals ik al heb gezegd tegen dat waardeloze viaplay, investeer in kundig personeel en niet in 1 hersencellige wezens die op onze reviews reageren zonder iets te zeggen.

Nou het weekend tot zover. Beeld is erger dan bagger. af en toe stilstaand. heb zakken met nootjes op en ik heb bij ziggo 1 GIGABIT viaplay. maar vandaag kreeg ik alle shit binnen in 360i niet eens 360p. Kneuzenbeeld dus weer.

albers blaatte weer als een dyslectisch schaap. die man zijn orgaanvet zit in zijn hoofd. ben vorige race nog niet vergeten. vangrailen.... jaja kneus. en schumacher zat na de crash vol met adraline oooohhh god spuit die man purschuim in zijn keel.

brandsen kan beter naar de wallen in 020. misschien dat ze daar van enig nut kan zijn. Guido is weer goed.

Dan racecontrol. dat laat je braken zeg. daar ben ik snel over klaar. alleen maar open deuren inschoppen.

de commentatoren hebben geen kleuterschool afgemaakt. onzinnig commentaar. vanuit de ogen ongefilterd naar de mond. walgelijk duo.

pitspoes ietsje beter vandaag. staat niet meer als een kangoeroe te stuiteren.

Het is helaas voor mij de enige manier om gratis te kijken naar deze kneuzenzooi. erg maar helaas. Wat mis ik ziggo zeg..........

verheug me niet op morgen.

investeer in goede f1 verslaggeving en copy skysports niet kneuzen.

Als ik zo alle bagger op internet lees over deze zelfvoldane club zonder enige vorm van reflectie ben ik oprecht benieuwd naar het aantal aansluitingen wat er op dit moment echt is. ik hoop echt dat ze ten onder gaan en ziggo de rechten voor een schijntje kan overnemen en alle weer back to normal gaat.

jafo 9 apr 2022
P

Ga toch probleemloos naar F1Tv of IPTV of VPN. Veel goedkoper en stabieler. Snap sowieso niet dat mensen zich ViaPlay door de strot laten duwen.

Peter 13 apr 2022
F

4 weken verder

Vooropgesteld dat we gedoemd zijn om Viaplay te gebruiken als we de F1 race live willen zien, moet ik bekennen dat de kwaliteit belabberd is. Via het Ziggo kanaal op tv valt er niets terug te zien, op te nemen of wat dan ook en zul je domweg klaar moeten zitten als de uitzending begint. Op de phone heb je wat meer mogelijkheden, maar daar is de beeldkwaliteit juist vaak weer erg slecht.
Na 4 weken zit ik al ernstig te bedenken of ik het abonnement maar weer moet opzeggen?
Eerst morgen maar de wekker zetten op 06.45 voor F1 Australië. Bij Ziggosport zou ik gewoon met koffie op de bank om 10.00 uur de race hebben kunnen kijken zonder enig probleem.
Zo zie je maar dat monopolisten bagger kunnen aanbieden en er vrolijk mee weg komen.

Frans 9 apr 2022
w

je kan niet eens de kwalificatie geheel terug kijken ik ga er zo snel mogelijk mee stoppen met die rotzooi en maar zeggen dat ze het goed doen nou ze kunnen nog wat leren van ziggo en zeker de presentatie is totaal kloten geen verstand van zaken zeker die albers staat constant naar een ander te kijken of het wel goed is wat hij zegt hij heeft niet door dat het net zo slecht is als zijn race loopbaan

willem 9 apr 2022
M

Treurig

Het is werkelijk onbegrijpelijk dat een sport waar zo veel geld mee is gemoeid, op de wijze bij de fan's wordt voorgeschoteld. Je zou toch zeggen dat bij de verkoop van de uitzendrechten de eis wordt gesteld dat uitzendingen minimaal in HD en surround moeten worden aangeboden. Ook ben ik het eens met de vele reviews waarin het gemis aan passie en emotie worden genoemd. Zeer slechte reclame voor de sport. Wat Ziggo in de loop der jaren heeft opgebouwd wordt nu om zeep geholpen.

Mj 9 apr 2022
H

Het is nu her 3e Formule1 weekend en het 3e weekend dat ik dit kijk via ViaPlay.
Wat een dramatische commentatoren en studio presentatoren.
Wat hunker ik weer naar Ziggo waar alles ontspannen ging en ontspannen.
Alles waar ik nu naar zotte kijken is te vergelijken met het nieuwsveeslag van de oorlog in Oekraïne.
ViaPlay geef de uitzendrechten terug aan Ziggo en geef de kijkers weer plezier in het kijken en luisteren

HUdB 9 apr 2022
R

Commentaar bij viaplay zo slecht tenen krommend wat mis ik toch olaf en kamphuis echt zeer slecht en dan heb ik het nog niet over het beeld gehad
Pfff

Ruud 9 apr 2022
M

Ik moet er nog wel even bij vermelden dat de presentatoren echt hun best wel doen, maar het format is gewoon te klinisch. Het ontbreekt aan de chemie tussen elkaar.

Mj 9 apr 2022
M

Nog steeds teleurstellend

Inmiddels een aantal weken lid en ik moet toegeven het is tot nu toe zeer droevig gesteld met de kwaliteit van Viaplay. Ik ga niet in op de content/uitvoering van de F1 programma’s van Via Play, maar juist op het streamen.
Bij ziggo waren we, blijkt nu, verwend. Gewoon lekker via je tv ziggo of kpn gids terugkijken, stilzetten, opnemen etc. Kijken wanneer je wilt. Bij Viaplay lijkt dat nog niet onder controle.
Mbt de race in Saoudi waren we gelukkig in staat live te kijken. We liepen wel 3 minuten achter op de buren, maar dat geeft niet. Stilzetten lukte niet, zodra je het weer aanzette (pauze naar play) ging het programma verder waar de live uitzending was. Heel jammer en eigenlijk niet van deze tijd.
Vanmorgen was de superteleurstelling. De kwallie terugkijken. Niet mogelijk op het moment dat de uitzending nog bezig was. Alleen maar live… en dat ook nog is met veel haperingen. We hebben zowel apple, als de app op een samsung tv, als google chroom. De app op Samsung was niet in staat het beeld te kunnen oppakken. (Ligt misschien aan samsung, maar toch teleurstellend), daarna via apple… ook niet mogelijk. Bleef zoeken naar een stgream. Via chroomcast… af en toe flitsen, maar merendeel alleen de reclame van Viaplay en geen uitzending. Uiteindelijk via ipad op de (kleine) ipad proberen te kijken… zelfde probleem. En we hebben zeer snel internet (hoogste tarief KPN) dus daar kan het niet aan liggen denk ik dan.
Om kwart voor 11 waren we uiteindelijk in staat om de samenvatting van de kwallie te kijken… maar dat is toch niet wat je wilt.
Kortom, na 2,5 weekend F1 viaplay… zeer teleurstellend.

MP Dekstra 9 apr 2022
Reageer
H

ViaPlay

Het is nu her 3e Formule1 weekend en het 3e weekend dat ik dit kijk via ViaPlay.
Wat een dramatische commentatoren en studio presentatoren.
Wat hunker ik weer naar Ziggo waar alles ontspannen ging en ontspannen.
Alles waar ik nu naar zotte kijken is te vergelijken met het nieuwsveeslag van de oorlog in Oekraïne.
ViaPlay geef de uitzendrechten terug aan Ziggo en geef de kijkers weer plezier in het kijken en luisteren

HUdB 9 apr 2022
Reageer
R

kan het nog slechter

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dat viaplay, ze hebben vakkundig het F1 weekend verpest.
Beeld kwaliteit is een ramp en nee ligt niet aan mijn verbinding of hardware aangezien elke andere streamingdienst hier goed werkt. daarnaast is de hele presentatie van de F1 niet om aan te zien en vooral niet om aan te horen. je krijgt het gevoel naar een slechte lokale omroep te kijken. er zit geen passie in, geen gevoel echt helemaal niks. voor en na programma, de race het zo goed verkopen als slaap app, maar kom op dit is niet hoe je de F1 presenteert en brengt naar de mensen. als je de CEO aanhoort van viaplay zal dit ook niet veranderen.... ik hoop oprecht viaplay in nederland verbannen word voor misleiding en oplichting. ik ben blij ik maar een maand had genomen hier wil je geen jaar aan vastzitten. F1tv pro is zoveel beter

Ronald 8 apr 2022
Reageer
r

Jammer leuk geprobeerd

Een gelukje dat de klantenservice zo traag is. Mijn mislukte aanvraag voor de 99,00 euro voor een jaar actie is nooit aangepast. Vandaar kon ik mijn maandabbonement nog makkelijk opzeggen. Ik ben normaal best in voor vernieuwing en ik geloof ook best dat alle presentatoren hun best doen, maar zat ik vorig jaar de hele week in afwachting voor de race, is hier na twee races niet veel van over. Wat voor mij de druppel was op op te zeggen? Vooral de arrogantie van de CEO. Waarom moet hij bepalen hoe ik formule 1 graag kijk. Misschien vind ik het juist vermakelijk om een biertje te zien staan op tafel en een polonaise na een winst van Max. Ik mis nu het Enthousiasme en professionaliteit in zowel de studio als op de grid. Tot slot ging hij mij ook nog eens vertellen dat de slechte beeldkwaliteit in de meeste gevallen door de klant zelf komt. Helaas was dat toch wel helemaal de druppel. Dit weekend maar eens kijken of er weer wat van het gevoel terug te halen is met F1TV en Grandprix radio.

ralf 8 apr 2022
H

Het is gewoon bagger. Speciaal voor F1 genomen omdat het niet anders kan.
Wat een slechte service heeft deze provider.
Heb de allernieuwste apparatuur met 4K tv van Samsung.
Nog nooit problemen gehad met KPN of andere apps etc maar nu is het om te janken.
Heb nog geen uitzending live van de races kunnen bekijken zonder eerst alles te moeten resetten zoals router settopbox etc.
Iedere keer weer hetzelfde bedroevende resultaat.
En maar lopen riepen dat het aan onze apparatuur ligt.
Als het mogelijk was geweest hadden ze van mij minus 5 sterren gekregen.
En als je dan probeert op te zeggen loop je vast in de ook al remmende app.
Lukt domweg niet.
Dan maar streamen via mijn mobiel wat mij 2,5 Gb kost per uur.
Maar dan krijg je weer een melding dat de content niet geladen kan worden door VIAPLAY.

Kortom een blerfpakket

Hans pruim 8 apr 2022
J

Na twee races is alles nog waardeloos

Na de tweede race is er niets beter geworden. albers wauwelt erop los, heeft 1 jaar kleuterschool als je zijn taalgebruik hoort wat tenenkrommend is. mick schumacher zat vol adraline. en langs het circuit staat vangrailen. wat een ei zeg. komt geen zinnig woord uit die man. spreekt 17 talen vloeiend en wartaal. guido was de positieve uitzondering. amber herkent een auto feilloos op 5 meter afstand! hulde hiervoor.

Verder. de pitpoes staat, wanneer ze mika vragen stelt te huppelen als een zwangere kikker. wat een wanvertoning om dat te zien. en als mika aan het einde van de zin is ben je het begin vergeten omdat hij zooooooo sloom praat dat hij aan het einde van de race die slak dood trapt omdat hij de hele dag al voor zijn voeten loopt.

Dan het commentaar. nietszeggend. slap. waardeloos. van totaal geen kennis voorzien. twee ventjes die er geen reet van begrijpen. wat een schande voor de sport is dit zeg.

de oppermongool was er gelukkig niet coronel. wat een misplaatste man is dat zeg!!!!!!

Verder de experts, kalff en bleekemolen. jaja wat een zegen is dit zeg. nog meer bagger wordt over je heen gestort. weer twee keer salaris weggegooid. voegen totaal niets toe behalve zakken vullen van de mensen die wel 14 euro's per maand aftikken aan dit kansloze zooitje met de vreselijke arrogantie!!!!!!!

Nou van de hele crew was er 1 positief dus. en Peter Nørrelund moet ook niet zeiken. er klopt geen moer van heel dat fakking viaplay.

Dan gaan we naar de belabberde beeldkwaliteit. Woorden als jerk-o-vision, ministeck mode gaan door mijn hoofd. Echt baggerzooi.

Ik heb een 4K tv stelletje dombo's. ZIGGO ZOND UIT IN 4K! en niet in deze bagger resolutie. ik krijg zeker geen 1080p echnie!!!!! Allemaal lowres.

Het wordt tijd dat viaplay, in plaats van al deze kneuzen verdedigen, en zeggen dat ze er zooooooo blij mee zijn met deze kneuzen gewoon de zak geven en echt kijken waarom er zoveel negatieve reviews zijn. het ligt niet aan de boze buitenwereld sukkels. het ligt aan jullie vreselijke arrogante benadering van het geheel. wees eerlijk en erken de shitzooi.

En een goede crew aannemen. may the force be with you.

Jafo 6 apr 2022
Reageer
J

Puur voor de f1 genomen

Puur voor f1 genomen.. maar om te janken.
Echt teleurgesteld. Beeld staat vaak stil. Nooit last van bij andere aanbieders. Geluid niet synchroon met beeld. Zeer lage beeld kwaliteit.
Presentatie tja wat moet ik zeggen.. nooit geen 13,99 waard. Dan de rest van het aanbod.. weer om te janken. Alles oude knoei. Inmiddels weer opgezegd. Stap over naar f1 tv pro. Goedkoper en beter beeld en geluids kwaliteit. Volg al ruim 30 jaar f1 en in die tijd is veel veranderd maar dat waren vaak verbeteringen op uitzend gebied maar dit is 10 jaar terug in de tijd. Viaplay zal heel snel moeten gaan bedenken hoe te verbeteren want eens een klant kwijt altijd een klant kwijt.

Nu 2 f1 wedstrijden verder mijn ervaringen. Kwaliteit geen verbeteringen nog steeds bagger.. zit meer naar een zwart scherm te kijken dan naar een race. Geluid... tja tis wat je gewend bent maar ook dat is bagger. Loopt met regelmaat niet synchroon.. ook kwaliteit geluid is bagger. Dan het commentaar tijdens de wedstrijd... emotieloos, saai, onzin, nodeloos geleuter. Het lijkt steeds slechter te worden. App werkt nauwelijks. 2de beeld en of live timing niet bereikbaar wegens storingen. Wennen ok dat kan best maar ik kan hier dus echt niet aan wennen. Dan studio commentaar. Amber sorry maar gaat het niet worden. Albert.... man kap er gewoon mee ga bij een tankstation werken en zorg dat ze de slangen niet meenemen en praat ze daar maar moed in. Want als commentaar/analist sla je de plank mis. Tom je bent niet jezelf.. ken je wel heel anders. Guido.. je doet het goed maar je passie ontbreekt.. hele opzet teveel naaperrij van Sky maar dan net niet. Gaan we het weer over wennen hebben.. sorry gaat hem nog steeds niet worden. F1 staat voor mij voor snelheid, techniek, tactieken, passie, emotie, herrie, geur, gezelligheid, beleving, verschillen, macht, kracht, spanning, show enz.. en dan hebben we viaplay.. het ontbreekt aan alles bij jullie. De race wordt doodgepraat, de sfeer er om heen emotieloos en saai, de passie is weg, de show is een toneelstuk.. alles wat met f1 te maken had is voor jullie teveel een melkkoe geworden. Daarnaast zijn sommige commentatoren in het Engels niet te verstaan. Ik kijk hier de race al jaren met alle Kids en soms ook hun vrienden, 8 tot 14 jarigen , op groot scherm die zijn er wild van maar die kunnen er soms nu niks van verstaan. Afgelopen jaren zaten ze ruim een uur voor de race te wachten. De laatste race geen interesse in de voorbeschouwing meer.
Op de lange termijn zullen jullie merken dat dit een verloren wedstrijd is als jullie niet willen veranderen en verbeteren. 13,99 hoe durven jullie dat te vragen voor wat jullie nu laten zien. Daarnaast jullie durven niet eens echte kijkcijfers bekend te maken en laten we het over aantal leden maar niks zeggen want ook dat houden jullie angstvallig stil om maar niet te laten zien dat het erg tegenvalt... klantenservice totaal onbereikbaar en mocht je antwoord krijgen na 3 weken wordt je geadviseerd contact op te nemen... zinloos...

Conclussie.. blijf nog steeds weg bij dit en ga lekker f1tv kijken beter beeld, commentaar zelf te kiezen voor ieder wat wils. Wedstrijden terug kijken.. geen gezever. Beeld is beter, geluid is beter, en het scheelt je veel knaken..

Jef 3 apr 2022
Reageer
B

Beeldkwaliteit Viaplay slecht

Nog nooit zoveel geld betaald voor een dergelijk slecht product. F1 tv met Olav Mol is een goedkoper en beter alternatief.
Voor minder geldt heb je betere alternatieven. Het commentaar is saai en op eenzelfde toon. De stam van Christian is irritant en de heren zitten er geregeld naast. Dan viel het bij Olav achteraf mee.
Ik snap echt niet waarom er voor miljoenen geboden wordt om weer een reguliere sport achter een decoder te krijgen.

Bart Hendriks 2 apr 2022
Reageer
j

Flop

Abonnement van Viaplay opgezegd, wat een flop! Commentatoren ( ook Brandsen en Kox ) emotieloos en die Albers meent dat alleen hij de wijsheid in pacht heeft. Stoor me gigantisch aan de vele herhalingen tijdens de race net op het moment dat er spannende gevechten vooraan bezig zijn gooien ze er een herhaling in. Beeld wat regelmatig wegvalt, maar neem vooral een chipsje of nootje we herstellen het binnen een paar seconden tenenkrommend!! Wat mis ik de opzet van Ziggo, en Olav en Jack en de heren in de studio! Zelfs Ricciardo heeft al een opmerking gemaakt over Stephane Kox, heeft Nederland geen betere pit reporters dan dit? Hahaaaa zegt genoeg.
Als ik op maandagavond naar het Ziggo Cafe kijk dan huilt mijn F1 hart, daar zitten mensen met passie en liefde voor deze sport, af en toe emotie en humor tussendoor. Dat wil ik zien en horen maar niet deze saaie voorgekauwde praat van Viaplay. Ik ben er klaar mee, luister voortaan F1 via de radio met commentaar van Olav 😀

josie551 31 mrt 2022
V

Helemaal mee eens. Het is in 1 woord waardeloos. Hebben ze weer goed voor mekaar gekregen. Hoe kan je iets om zeep helpen. De directie van ViaPlay kan trots op zich zelf zijn. Oo wat weten we het weer goed. We gaan het ff anders doen. En ja dat doen ze zeker. Goed bezig ViaPlay. Hier inmiddels ook opgezegd. Is de 9,99 wat het nu kost niet waard. Ga wel op een andere, en veel voordeligere, manier kijken. Van mij krijgt het geweldige ViaPlay 1 ster wat eigenlijk nog te veel is.

ViaPlee 2 apr 2022
C

Viaplay maakt niets waar

Zoals veel zaken tegenwoordig. Veel geschreeuw en weinig wol. Zo ook Viaplay. De beeldkwaliteit is minimaal. Heb je de race gemist? Je kan terugkijken als je wilt, je moet alleen even met de klok aan de slag. Het commentaar is meer overbodig dan gewenst. Klantenservice geeft geen antwoord via de chat. Email werkt niet. In principe gewoon geldklopperij. Viaplay kan nog niet eens in de schaduw van de Ziggo uitzendingen staan. Gewoon opzeggen!

Cees 30 mrt 2022
j

Commentaar is verschrikkelijk, een soort kots van woorden (behalve van Allard Kalff die nog enigszins goede dingen op een prettige toon verteld). Ik heb het geluid al een keer uitgezet tijdens de race omdat ik het gewoon niet meer kon aanhoren.
Christian Alberts is een hele saaie en, wat ik niet wist, zeer onaardige commentator. Je kunt trouwens aan het gezicht van Giedo van der Garde zien dat hij baalt van deze samenwerking met Christian.
Beeld is ook slecht.

julien 30 mrt 2022
R

Nu 2 weekenden f1 gekeken. De lol gaat er snel af. Beeldkwaliteit is amateuristisch. Veel camerabeelden halen nog geen sd kwaliteit en zijn ronduit wazig. Viaplay noemt dit innovatie? Commentaar is ook niet best en saai. Gelukkig won Max. Ik heb 9 maanden gratis in combinatie met een nieuw KPN abonnement, dus kan nog even kijken of het beter wordt, zoniet zeg ik subiet op.

Ron 30 mrt 2022
H

Prettige kundige verslaggeving met veel humor

Een ware verademing in deze macho wereld vol haantjes gedrag! Amber Brantsen zorgt voor een strakke regie wat zorgt voor een prettige en relaxte verslaggeving. Op de grid hebben ze toegang tot iedereen die er toe doet in de F1 en met mensen als Mika Hakkinen, David Coulthart en Allard Kalff is het volop genieten geblazen, deskundig en met veel humor. Kortom ze verdienen een ruime 10 voor zowel de live verslaggeving als de interviews en nabeschouwingen achteraf.

Henk 29 mrt 2022
t

beste persoon jij bent zeker door viaplay of een van de commentatoren ingehuurd om dit er op te zettent.
of kom je van een andere planeet

ton van de pol 12 mrt 2024
J

Slecht breng Olaf en Jack terug

Met frisse tegenzin abonnement aangegaan. Teleurstellend. Geen samenvatting. Het mist ambiance en sfeer. Mis commentaar Olaf Mol en Jack Plooy. Mis ook nog heerlijk ge… aan de Ziggo tafel. Gisteren gekeken met commentaar van Olaf en Jack via Grand Prix radio. Veel beter. Studiogesprekken slaan we sowieso over. Hoop dat ze snel veel leren bij Viaplay en in de praktijk brengen. Olaf en Jack terug.

Janet 28 mrt 2022
Reageer
P

Net niet

Ik ben al jaren een trouwe kijker. Een uur voor de race, bij Ziggo, ging ik er al voor zitten.
Nu, na 2 races mis ik de bevlogenheid van de presentatie en de commentatoren.
Ik lig pad 5 minuten voor de start pas in
Je gaat er niet meer even lekker voor zitten.
Het is allemaal heel clean, presentatie Christian Albers.
Christian Albers staat als betweter en overruled de gastpresentator.
Kortom
Als ik een cijfer geef, een 5 maximaal
Omdat ik de F1 niet wil missen kijk ik via viaplay. Is er een betere optie met meer beleving, stap ik graag over
Wel jammer zo, op je vrije zondag middag
Toch te veel gekeken naar het verdien model ipv liefhebbers van F1.

Pedro Oosthoek 27 mrt 2022
E

Kijk F1tv Pro, kost 65,00 euro per jaar. Dit is 2,80 euro per race weekend. Engels commentaar is goed te volgen. Met grandprixradio.nl (Olav Mol en Jack Plooi als commentatoren) is perfect

Erik 27 mrt 2022
P

Kwaliteit race uitzending

* slecht commentaar
* spannend wat volgen focussen ze zich op wat anders heel wispelturig
* stem presentator overheerst niet komt niet boven geluid is uit
* Wedstrijd racen moeilijk te volgen en presentator springt van een op ander, volg je wat gaat het uit beeld.
* Presentator gaat niet professioneel met eigen mening om
* beeld verspringt terwijl iets belangrijks gebeurt

Patricia Habets 27 mrt 2022
M

Wat een slechte set up dit. Het lijkt alsof je naar het nieuws zit te kijken, zowel de studio als hoe het commentaar is opgezet is het heel erg saai en serieus. Het commentaar tijdens de race is slecht en erg truttig. En ook de voor- en nabeschouwing zijn zo betuttelend dat het pijn doet om naar te kijken. Ook de grid interviews komen veel minder vloeiend over dan bij ziggo vorig jaar. Het is allemaal zeer stijf. Overweeg ten zeerste om over te stappen naar de Britse zender. Had het liefst de setting van vorig jaar gewoon bij Via play gezien, met wat extra mensen erbij zoals de vrouwen is prima en goede verandering denk ik maar het is nu van super gezellig en spontaan met humor, niet geforceerd naar saai, truttig, stijf en geforceerd programma gegaan. Erg zonde.

Melissa 27 mrt 2022
H

Formule 1 commentaar

Qua Formule 1 commentaar ben ik het niet eens met het gros van de kijkers!
In de tijd dat wij nog konden kiezen tussen SBS met Olaf Mol en de BBC, keek ik altijd naar de BBC met Eddie Jordan, David Couldhard en consorten, geweldig commentaar, zonder partijdig te zijn.
Later was Mol commentator bij Ziggo Sport, samen met Jack Plooij. (altijd met die geheime zender op z'n rug, terwijl de andere commentatoren alleen een microfoon in hun handen hadden!)
Ik volg al zeker 40 jaar de Formule 1 puur en allen voor de sport! (moge de beste winnen dus!)
Sinds ik verplicht was de Formule 1 via Ziggo Sport te kijken ergerde ik me dood aan het studio commentaar van die Rob Kampues en op de race locatie van Olaf Mol en Jack Plooij!
Het ging er bij deze heren alleen om, (zeker sinds Max Verstappen meerijdt) wie er het eerst in de "muur" zou belanden!
Dat heb ik altijd walgelijk gevonden!
Dus......................wat een verademing voor mij om het professionele commentaar op Viaplay te mogen verwelkomen, de dames en heren commentatoren bij Viaplay doen het mijns inziens erg goed, natuurlijk is er wat meer aandacht voor Max, maar niet op het ziekelijke af, wat wel Bij Kampheus, Mol en Plooij het geval was!
Nogmaals..........ik kijk om een mooie race te kunnen zien.
Natuurlijk is het mooi om Max Vertappen te zien winnen, maar als hij uitvalt blijf ik kijken omdat al die jongens het licht uit hun ogen te rijden om puntjes te kunnen scoren!

Dus bij deze...........Viaplay petje af voor het team dat jullie samen hebben gesteld! (zeker met de sidekicks als Hakkinen en Couldhard)

Hans 26 mrt 2022
Reageer
R

Via F1 Armoede play

Zoiets beroerds heb ik nog nooit meegemaakt. Vorige week al moeten kijken via mobiele telefoon streamen naar tv. Gisteren klapt het 15sec voor de de live stream begint in buffering. (komt daar ook niet meer uit) Opnieuw opgestart maar dan loop je al achter want de live stream begint weer bij het begin van de uitzending op TV terwijl het al 20 min bezig en kun je niet doorspoelen naar live beelden. Het gekke is dat mijn buurman het heeft via ZIGGO en die heeft exact hetzelfde probleem. Viaplay zou de problemen oplossen werd er in de uitzending vorige week gemeld (door te laten bufferen - maar dan 1 uur gedaan). Nou, dus niet allemaal mooie praatjes om zieltjes binnen te houden.
Het probleem ligt weldegelijk bij VIAPLAY.
Als ze het niet oplossen na mijn eerste maand betalen. stap ik over naar F1 TV PRO. Waardelozer dan dit kan het niet zijn. Maar niet alleen VIAPLAY heeft hier schuld aan ook de financiële hebberigheid van de F1 (FIA). Met Ziggo was het goed, daar valt niet over te twijfelen, met Viaplay barslecht ook daar valt niet over te twijfelen en zowaar ook het armoedige commentaar.
Jammer heel jammer. Niets eens 1 ster waard.

R. de Busser 26 mrt 2022
M

Man man man, wat een shit service, beeld kwaliteit is dramatisch slecht als ik op mijn smart-tv. TV is zelfs aangesloten via kabel op mijn modem….Terugkijken….. hoe dan……kan die functie niet vinden. Op laptop en telefoon is het nog wel redelijk. Maar voor mij staat ast ga acuut straks mijn abbotje opzeggen en overstappen naar F1Pro. Ben ik tenminste ook van die zeikstem van Allard Kalff en die nietsnut van een (Dw)aalbers…. Wat een lul is die man. Rijd nog geen deuk in een pakje boter

Marcel Slabbers 26 mrt 2022
F

Ik erger me mateloos aan het haperende beeld/verbinding. Om de paar minuten staat het beeld stil. Dit duurt ca 20 seconden. Beeldkwaliteit is redelijk. Gelukkig een maandabonnement genomen. Ik weet niet of ik dit ga verlengen.
Het is het overwegen waard om een abonnement te nemen bij een andere aanbieder

Frank 26 mrt 2022
B

Nog steeds heeeeeel slecht

Vandaag weer naar de trainingen gekeken het beeld stokte ieder 2 a 3 minuten vorige week geen last van gehad. Nu dus wel. Ik dacht dat het niet slechter kon gezien de ervaringen van vorige week.
Ook het commentaar van Allard Kalf blijft tenenkrommend en hij hoort zichzelf vast erg graag praten. Ook denkt hij dat hij alles vol moet praten met onzinnig gezwam.
Graag naar huis sturen die man. Ook de pitreporter een jong meisje weg sturen.
Het stotterende beeld met spoed verhelpen.

Bakker 25 mrt 2022
S

Wat een vreselijk commentaar: gaat waanzinnig hard rond en is dan de langzaamste en net gestart.
Allemaal opmerkingen zonder informatie. Veel gebruik met het woord eigenlijk, wat eigenlijk niets toevoegt. Echt waardeloos. We missen Olav Mol en Jack Plooij. En ook Robert Doornbos. Wij hopen dat de huidige commentatoren vervangen worden.

Sjan van der Bijl 26 mrt 2022
A

Wat heeft ViaPlay de F1 beleving verpest. Het voor- en nabeschouwen met een vreselijk irritante vent. En het commentaar is gewoon saai en de informatie die je krijgt is naar mijn gevoel echt slechter geworden. De sfeer is echt zakelijk geworden alleen dan verwacht je dat het professioneler is maar dit valt ook vies tegen. De video beeld valt om de seconden weg. Commentators en voor programma zijn heel erg slecht en hebben er heel weinig verstand van. Samengevat heel erg slecht en jammer dat ze de rechten hebben gekocht want ze zorgen ervoor dat het veel minder leuk is dan vroeger.

Anoniem 26 mrt 2022
H

Echt lelijk dit, als kijker voel ik een grote spanning tussen die vervelende Christian Alberts en de meer professionele Guido vd Garde. Als kijker wil je dit niet die strijd, Guido houdt zich goed maar hij heeft alle reden. Mis echt Robert Doornbos hier. Veel neutraler in zijn commentaar.ik snap echt niet dat Viaplay die kans heeft gemist.

Harry 26 mrt 2022
M

Wat een slecht commentaar. Leuk dat ze het anders willen doen maar dit lijkt nergens op. Saai, zien niet wat er gebeurt. Zien alleen wat er op het scherm gebeurt. Maar dat zie ik ook. Andere zaken merken ze niet. Dan het commentaar in de studio. Dame weet weinig en die Christiaan is zo gelukkig met zichzelf. Weet het allemaal beter en laat niemand uitspreken.
Wat een treurige boel!!

Menno 27 mrt 2022
R

1 ster is nog teveel

Viaplay is echt vreselijk!
We missen Olav en zijn team bij de f1.
Amber lijkt wel n nieuwslezers en nog maar niet te spreken of die Albers, vreselijk!
En dan de films en series die worden aangeboden, veels te weinig aanbod voor het abonnement wat je moet betalen.
Er zullen dan ook velen weer vertrekken bij Viaplay en terecht!

Regina 23 mrt 2022
T

Wat een bagger commentaar, en dat interview, met Gunter Steiner op de racedag, terwijl de dame met Gunter bezig was, liep de cameraman weg van het interview, dit is heel slecht, en dan het commentaar van Albers en Coronel, dramatisch,en dan van die twee andere kwiebussen om te janken, dat had ik met mn maat nog beter gedaan.
Kijk aankomende race, en als het weer bagger is, dan doei viaplay, dan maar geen f1.

Toine 24 mrt 2022
s

f1 is verpest door viaplay

jullie hebben de f1 zwaar verpest ik zeg boycotten ze hadden dit kunnen weten ze hebben de show voor ons verpest jullie presentratices hbben er geen verstand van even sirieus viaplay hoe kunnen jullie dit maken schaam jullie diep en wat olaf en jack betreft gaat me egt te ver die 2 hebben zoveel kenis over de sport en in de padock hun zijn f1 olaf is voor mij de nederlandse muray walker een legende die haal je niet weg BOYCOTTEN VIAPLAY F1TV IS GOEDKOPER

steelpan 22 mrt 2022
s

Ik ben opgegroeid met olaf olaf is mijn muray walker een legende die trap je niet weg en jij bent klaar met hem omdat hij max vriend noemt ik kijk al f1 sinds 93 en ik kan niet verder zonder olaf weten jullie wel eens hoeveel kennis die man heeft

steelpan 22 mrt 2022
R

Heb Viaplay aangeschaft voor F1. Vergissing. Het beeld is slecht. De resolutie is veel te laag voor groot formaat 4k tv. Niet om aan te zien, kreeg koppijn van wazige beelden. Toen maar op tablet gekeken. App werkt ook nog slecht, geen verderkijken optie bij F1. Commentaar is ook matig. Misschien even tijd geven maar als het niet verbeterd zeg ik gegarandeerd op.

Ron 23 mrt 2022
J

Erg teleurgesteld we missen Olav Mol

Beeldkwaliteit was in orde, maar presentatie en commentaar zijn erg teleurstellend. Jammer, gemiste kans want ik zie dit niet snel verbeteren.
De servers voor het radio commentaar van Olav Mol waren dan ook overbelast, omdat heel Nederland het commentaar van Olav mist.
Nu maar hopen dat viaplay dit zelf ook snel inziet.

John 21 mrt 2022
C

Verschrikkelijke presentatie, slechte commentatoren. Geen goede beeldkwaliteit. Onoverzichtelijke om te zien welke races wanneer te zien zijn. Al met al een absolute AFRADER!! Viaplay is het slechte wat F1 is overkomen sinds ik het kijk.. schaamtelijk wat ze met een goed format heb en gedaan..
Ook totaal geen oog voor de wensen van de kijkers omtrent de incapabele presentatrice en commentatoren

Calvin 23 mrt 2022
k

onzin

Het leek wel een voetbalwedstrijd, het commentaar was te veel en slecht. Feiten die fout werden vermeld e.d. De commentaren in de studio, redelijk, alleen Amber was niet echt goed. Beelden waren goed. Mooi en duidelijk. Mis wel Olav en Jack. De jonge meid in de pits, sorry hoor maar eerst goed inlezen.

kaatje 21 mrt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2024.

Over Viaplay

Er zijn 200 reviews geschreven over Viaplay op Reviews.nl. Met een 1.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.