Creditcard

VIABUY

9 reviews
100% positief

Viabuy is een prepaid creditcard voor iedereen. Om deze kaart aan te vragen is geen BKR toetsing vereist of bewijs van inkomen. De levering bedraagt 24 uur, super snel dus! De eenmalige uitgifte kosten bedraagt 69,90 euro.

Enkele voordelen voor het gebruik van Viabuy creditcard:

 • Waardeer uw kaart zonder kosten op via de IBAN gekoppeld aan uw account
 • Geen debetstand of rente te betalen
 • Geen kredietwaardigheidscontroles
 • Geen controleverlies over de uitgaven
 • Geen links naar uw bankrekening en bureaus voor kredietwaardigheidscontrole
 • Houdt uw bestedingen en opwaarderingen bij met de VIABUY kaartrekening monitor
 • Te gebruiken bij meer dan 36 miljoen Mastercard locaties en meer dan 2 miljoen geldautomaten
 • Geweldig alternatief voor een bankrekening. U kunt zelfs uw loon erop laten uitbetalen.

VIABUY is van alle creditcardmaatschappijen de beste keuze.

Bezoek VIABUY


Reviews (9)

 • Heer ter Schoppen

  Prepaid creditcard review Viabuy

  Persoonlijk vind ik een prepaid creditcard fijner dan een creditcard via bijvoorbeeld je ING bank. Waarom? Je kan er makkelijker mee stoppen en wanneer je tegoed op is ga je er niet overheen, wat mij helaas bij een normale creditcard meermaals is overkomen.
  Heb altijd het idee gehad dat Viabuy de grootste is op dit gebied, qua naamsbekendheid in ieder geval.

  Je kan kiezen voor een zwarte en gouden Mastercard creditcard trouwens, hier zitten verder geen extra kosten aan. Persoonlijk vind ik de gouden echt tof!

  Heer ter Schoppen 10 jul 2020

 • Dennis

  Viabuy best of the best prepaid creditcard

  Je betaald eenmalig 70 euro en je hebt de beste prepaid creditcardrekening die er is. Je kan wel bij een ander gaan die eenmalig iets goedkoper is of die wellicht de pas de volgende dag toestuurt of iets dergelijks maar je kan beter gewoon voor kwaliteit gaan en dat is Viabuy. Gebruik het nu 5 jaar en heb er nog nooit klachten over gehad.

  Dennis 20 feb 2020

 • Joeri

  prepaid creditcard online gebruik werkt prima

  Creditcard werkt prima en was de volgende dag al in huis. Geen kredietcheck dus tja iedereen kan dit krijgen, prima. Ik gebruik het vooral in het buitenland en op .com sites omdat je daar vaak met creditcard moet betalen (Amerikaanse sites).

  Joeri 3 dec 2019

 • Henk Smit

  Prima creditcard die prepaid is

  De MasterCard van Viabuy is zeer aan te raden. Ik zit zelf in de online wereld, grafisch designer en moet vaak onderhandelen en zaken doen met mensen uit Amerika en China. Dus ook online bankzaken, zij hebben vanzelfsprekend geen Nederlandsche bank en websites daar al helemaal niet. Hierom heb ik een creditcard aangeschaft, eerder zat ik vast aan allerlei regels maar Viabuy maakt gebruik van een Prepaid systeem waar je dus geld op moet zetten vanaf je betaalrekening alvorens je geld kan uitgeven, ideaal. Zo kan je nooit in het rood staan en kan je wel betalen indien nodig op websites waar het anders niet mogelijk zou zijn. Aanschaf is rond de 65 euro maar je moet ook rekenen dat ze je de kaart opsturen. Dit duurde bij mij maar een paar dagen.
  Dit is de eerste prepaid creditcard die ik in gebruik heb dus kan het verder niet vergelijken maar het is zeker een aanrader.

  Henk Smit

  Henk Smit 25 jun 2019

 • Hans

  ViaBuy of N26

  Viabuy is volgens mij de bekendste prepaid creditcard en dus vaak wel de beste keuze, aanschafkosten zijn volgens mij wel 70 euro wat ik vrij veel vind maar voor de rest is het een prima creditcard die haar werk goed doet (in pinautomaten en ook via online betalingen), je hoeft maar een paar velden in te vullen en de betaling gaat van start. Handiger dan Ideal overigens en je kan overal betalen. Maar wat ik al zei aanschafkosten is rond de 70 euro en dat is wel jammer, al is het wel een beetje logisch omdat ze de kaart ook moeten opsturen, die krijg je vrij snel overigens.

  Heb sinds kort ook N26 om te testen of dat beter is maar is vrijwel hetzelfde behalve dat daar een goede app bij zit waar je al je instellingen kan wijzigen en alles kan inzien qua betalingshistorie en dergelijke. Zodra N26 ook in het nederlands is qua taal op de site en app dan stap ik denk ik over naar alleen N26 (heb ze nu beide) maar zolang ze dit nalaten is Viabuy voor mij de betere keuze.

  Hans 2 jun 2019

 • Mascha

  mooie CC mastercard

  Super handige CC, je betaald de aanschafkosten pas een stuk later en je kan wel meteen de volgende dag (als je de creditcard pas in de brievenbus hebt ontvangen) al beginnen met betalen. Voor mijn werk moet ik vaak wat op .com sites kopen en daar is het niet mogelijk om met iDeal te betalen en vragen ze vrijwel altijd op een Creditcard. Wat is er dan handiger om een prepaid Creditcard te hebben die je snel kan opladen en vanuit daar kan betalen. Doet me denken aan een prepaid telefoon van eerder, geld erop zetten en je kan er weer even tegenaan. Telefoon gebruik je echter iedere dag dus een abonnement is daarmee handiger maar voor een creditcard is een prepaid optie de beste keuze.

  Mascha 23 mei 2019

 • Chris

  Creditcard tip

  Je kan Viabuy 21 dagen nadat je de creditcard hebt gekregen nog opzeggen. Ik had namelijk een kleine tijd een CC nodig dus dacht even kijken hoe het allemaal werkt en wat blijkt, dit is mogelijk. Je betaald een kleine fee maar dat is peanuts. Tip van de dag! :) je kan hem overigens ook gewoon houden want is altijd handig.

  Chris 23 mei 2019

 • Richie

  Viabuy creditcard review

  Ik ben erg blij met mijn viabuy creditcard. Ik had snel een prepaid creditcard nodig ( die je zelf moet opladen ) omdat ik op vakantie ga en betalen daar een stuk makkelijker gaat met een creditcard. Toen kwam ik op Viabuy uit omdat die binnen een werkdag de pas toesturen en er geen checks zijn. Tot op heden zeer tevreden met de dienst, ik gebruik hem nu ook vaak via online aankopen.

  Richie 23 mei 2019

 • Melissa

  Viabuy goede creditcard

  Geweldige creditcard, ik heb hem besteld omdat ik met vakantie naar Miami USA ging. In de USA kan je niet met je Nederlandse bankkaart betalen dus heb gauw nog een creditcard aan moeten schaffen, waardoor ik uit kwam bij Viabuy. Nu ik terug ben hou ik de creditcard gewoon als extra betaalpas en als ik eens iets wil betalen op het internet (waar je ook vaak met een CC kan betalen).

  Melissa 22 mei 2019