VIABUY

VIABUY

3.75/5.00 • 12 reviews
B

Online shoppen

Ik heb al jaren een prepaid creditcard van VIABUY. Overal kan ik ermee betalen, nooit problemen gehad. Ik bestel nog wel eens wat online bij buitenlandse webshops en daar gebruik ik altijd mijn VIABUY Mastercard voor. De eenmalige kosten van de creditcard zijn misschien aan de hoge kant, maar ik heb de kaart al zolang dat ik die kosten allang vergeten ben. Het is ook een mooie creditcard, daarmee bedoel ik dat de pas er mooi uitziet. Je kunt gewoon met iDeal geld op je pas zetten en vervolgens betalen in buitenlandse webshops. Ik gebruik de kaart ook veel om te betalen bij eBay en bijvoorbeeld Etsy. Het werkt altijd voortreffelijk.

Bastiaan 7 jul 2022
Reageer
S

Nare service en misverstand niet opgelost

Drie jaar geleden een kaart aangevraagd maar heb deze nooit ontvangen.

Na drie jaar kreeg ik ineens een bericht, ze zeggen dat ze mails hebben gestuurd maar dat hebben ze niet.
Of ik even een heel groot bedrag betaal anders incasso. Ben hier heel erg van geschrokken, heb gemaild en het aangegeven.

Geen gesprek of oplossing mogelijk.
Heel naar.
Ben nu aan het uitzoeken wat ik kan doen.

Sanne 16 sep 2022
Reageer
P

Ik begrijp de goede reviews niet

Hoi,

Vorig jaar had ik een viabuy card besteld online.
toen was het krekels.

Geen kaart ontvangen.
Maar ook verder geen communicatie.

Op dat moment dacht ik prima. dan gebruik ik een andere kaart via bunq.
Dat afgelopen jaar met tevredenheid gebruikt.

Toen na een jaar kreeg ik een rekening. of misschien beter gezegd. een aanmaning en als ik deze niet snel betaal dan schakelen ze een incasso bureau in.

Grappig dat de tekst in de mail praat over een eerste betalingsherinnering. dus nooit eerder. echter de inhoud van de mail staat dat zij mij meerdere malen een aanmaning hebben gestuurd welliswaar via de mail. maar dat heb ik niet ontvangen. Ik heb ook de spam nagekeken helemaal niets.

Dus je vraagt een kaart aan je hoort niets van ze. krijgt ook geen kaart toegezonden. en dan hoor je niets van hun een jaar lang niet.

Op zich heb ik geen moeite om dit te betalen en dat heb ik ook gedaan.
Ook heb ik mijn rechtshulp geïnformeerd maar aangezien dit in luxemburg zit allemaal wat moeilijker dan dat je met een nederlands bedrijf zaken doet.

Dus wel betaald en meteen via de mail aangegeven dat ik alle lopende diensten wil beëindigen en wel per direct.

Mocht er dan een toch een nieuwe factuur of een incasso bureau langs komen dan kan ik hem wel voor laten komen. Ik ga vanuit dat ik dit wel win mocht het zover komen.

Mijn advies. Blijf ver uit de buurt van dit bedrijf. Ook de reacties op andere websites liegen er niet om.

Patrick 7 sep 2022
Reageer
H

Prepaid creditcard review Viabuy

Persoonlijk vind ik een prepaid creditcard fijner dan een creditcard via bijvoorbeeld je ING bank. Waarom? Je kan er makkelijker mee stoppen en wanneer je tegoed op is ga je er niet overheen, wat mij helaas bij een normale creditcard meermaals is overkomen.
Heb altijd het idee gehad dat Viabuy de grootste is op dit gebied, qua naamsbekendheid in ieder geval.

Je kan kiezen voor een zwarte en gouden Mastercard creditcard trouwens, hier zitten verder geen extra kosten aan. Persoonlijk vind ik de gouden echt tof!

Heer ter Schoppen 10 jul 2020
Reageer
D

Viabuy best of the best prepaid creditcard

Je betaald eenmalig 70 euro en je hebt de beste prepaid creditcardrekening die er is. Je kan wel bij een ander gaan die eenmalig iets goedkoper is of die wellicht de pas de volgende dag toestuurt of iets dergelijks maar je kan beter gewoon voor kwaliteit gaan en dat is Viabuy. Gebruik het nu 5 jaar en heb er nog nooit klachten over gehad.

Dennis 20 feb 2020
Reageer
J

prepaid creditcard online gebruik werkt prima

Creditcard werkt prima en was de volgende dag al in huis. Geen kredietcheck dus tja iedereen kan dit krijgen, prima. Ik gebruik het vooral in het buitenland en op .com sites omdat je daar vaak met creditcard moet betalen (Amerikaanse sites).

Joeri 3 dec 2019
Reageer
H

Prima creditcard die prepaid is

De MasterCard van Viabuy is zeer aan te raden. Ik zit zelf in de online wereld, grafisch designer en moet vaak onderhandelen en zaken doen met mensen uit Amerika en China. Dus ook online bankzaken, zij hebben vanzelfsprekend geen Nederlandsche bank en websites daar al helemaal niet. Hierom heb ik een creditcard aangeschaft, eerder zat ik vast aan allerlei regels maar Viabuy maakt gebruik van een Prepaid systeem waar je dus geld op moet zetten vanaf je betaalrekening alvorens je geld kan uitgeven, ideaal. Zo kan je nooit in het rood staan en kan je wel betalen indien nodig op websites waar het anders niet mogelijk zou zijn. Aanschaf is rond de 65 euro maar je moet ook rekenen dat ze je de kaart opsturen. Dit duurde bij mij maar een paar dagen.
Dit is de eerste prepaid creditcard die ik in gebruik heb dus kan het verder niet vergelijken maar het is zeker een aanrader.

Henk Smit

Henk Smit 25 jun 2019
Reageer
H

ViaBuy of N26

Viabuy is volgens mij de bekendste prepaid creditcard en dus vaak wel de beste keuze, aanschafkosten zijn volgens mij wel 70 euro wat ik vrij veel vind maar voor de rest is het een prima creditcard die haar werk goed doet (in pinautomaten en ook via online betalingen), je hoeft maar een paar velden in te vullen en de betaling gaat van start. Handiger dan Ideal overigens en je kan overal betalen. Maar wat ik al zei aanschafkosten is rond de 70 euro en dat is wel jammer, al is het wel een beetje logisch omdat ze de kaart ook moeten opsturen, die krijg je vrij snel overigens.

Heb sinds kort ook N26 om te testen of dat beter is maar is vrijwel hetzelfde behalve dat daar een goede app bij zit waar je al je instellingen kan wijzigen en alles kan inzien qua betalingshistorie en dergelijke. Zodra N26 ook in het nederlands is qua taal op de site en app dan stap ik denk ik over naar alleen N26 (heb ze nu beide) maar zolang ze dit nalaten is Viabuy voor mij de betere keuze.

Hans 2 jun 2019
Reageer
M

mooie CC mastercard

Super handige CC, je betaald de aanschafkosten pas een stuk later en je kan wel meteen de volgende dag (als je de creditcard pas in de brievenbus hebt ontvangen) al beginnen met betalen. Voor mijn werk moet ik vaak wat op .com sites kopen en daar is het niet mogelijk om met iDeal te betalen en vragen ze vrijwel altijd op een Creditcard. Wat is er dan handiger om een prepaid Creditcard te hebben die je snel kan opladen en vanuit daar kan betalen. Doet me denken aan een prepaid telefoon van eerder, geld erop zetten en je kan er weer even tegenaan. Telefoon gebruik je echter iedere dag dus een abonnement is daarmee handiger maar voor een creditcard is een prepaid optie de beste keuze.

Mascha 23 mei 2019
Reageer
C

Creditcard tip

Je kan Viabuy 21 dagen nadat je de creditcard hebt gekregen nog opzeggen. Ik had namelijk een kleine tijd een CC nodig dus dacht even kijken hoe het allemaal werkt en wat blijkt, dit is mogelijk. Je betaald een kleine fee maar dat is peanuts.

Chris 23 mei 2019
Reageer
R

Viabuy creditcard review

Ik ben erg blij met mijn viabuy creditcard. Ik had snel een prepaid creditcard nodig ( die je zelf moet opladen ) omdat ik op vakantie ga en betalen daar een stuk makkelijker gaat met een creditcard. Toen kwam ik op Viabuy uit omdat die binnen een werkdag de pas toesturen en er geen checks zijn. Tot op heden zeer tevreden met de dienst, ik gebruik hem nu ook vaak via online aankopen.

Richie 23 mei 2019
Reageer
M

Viabuy goede creditcard

Geweldige creditcard, ik heb hem besteld omdat ik met vakantie naar Miami USA ging. In de USA kan je niet met je Nederlandse bankkaart betalen dus heb gauw nog een creditcard aan moeten schaffen, waardoor ik uit kwam bij Viabuy. Nu ik terug ben hou ik de creditcard gewoon als extra betaalpas en als ik eens iets wil betalen op het internet (waar je ook vaak met een CC kan betalen).

Melissa 22 mei 2019
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2022.

Over VIABUY
  • Nog niet geverifieerd