Versio

Versio

4.2 reviewscore • 11 reviews
H

Oude mensen ook tevreden

Ik ben 72 jaar oud en na een computerprobleem waren al mijn codes weg. De hulp van Versio was geweldig; ze waren kundig, vriendelijk en bijzonder behulpzaam. Ik begrijp niet alles meer natuurlijk en alles werd in een soort van jip en janneke taal aan mij uitgelegd, wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Ik weet waar ik wel en niet goed in ben. Nu ben ik weer online, dankzij hun fantastische ondersteuning.

Haan 2 nov 2023
Reageer
K

Snelle en deskundige hulp

Laurens van Versio heeft uitstekend werk geleverd door mij snel en effectief te helpen. Zijn deskundig advies en alternatieve methoden voor back-up hebben me enorm geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service en de duidelijke uitleg over het handmatig back-upproces. De mensen die hier werken weten in ieder geval waar ze het over hebben.

Koen 28 dec 2023
Reageer
M

Efficiente oplossing, maar vertraagde service

Ik moest langer wachten dan normaal, waarschijnlijk door de vakantieperiode, maar uiteindelijk was de service van Versio efficiënt en de medewerkers zeer bekwaam. Ik kon hier wel voor wachten, want ik wist dat het niet 1 dag zou duren. Maar toen ik ze te pakken kreeg losten ze snel een probleem op met mijn website en e-mailadres.

Mac 8 dec 2023
Reageer
F

Succesvolle oplossing voor ongewenste advertentie

Dankzij de inspanningen van Noell, Gavon en het hele team van Versio werd een ongewenste advertentie van mijn woning succesvol verwijderd. Hun snelle actie en persoonlijke benadering boden mij veel geruststelling en efficiëntie, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Fijn en snel geregeld en mocht ik ooit diensten nodig hebben in dit domein dan kom ik naar Versio.

Frank 30 nov 2023
Reageer
E

Kritiek op prijsstijgingen

Ik heb altijd goede service ervaren bij Versio, maar de recente prijsstijgingen, vooral voor een SSL-certificaat, zijn onacceptabel. Iedereen heeft met inflatie te maken en het leven wordt overal duurder, maar ik kan me niet voorstellen dat Versio zo veel meer moet vragen ten opzichte van vorig jaar.. De website is traag geworden en ik ben van plan over te stappen na mijn huidige contract.

Edwin 24 nov 2023
Reageer
B

Snelle hulp bij accountprobleem

Mijn account werd tijdelijk uitgeschakeld vanwege een kleine overschrijding, maar Versio reageerde snel en verdubbelde eenmalig mijn dataverkeer voor deze maand. Hun snelle actie was uitstekend en ik heb inmiddels maatregelen genomen om het dataverkeer te beperken. Het was over het algemeen dus prima om oplossingen te verkrijgen. Bedankt voor alle hulp van Versio en ik blijf klant.

Bernard 23 nov 2023
Reageer
A

Empathische en professionele service

Fabien van Versio toonde veel empathie en professionaliteit toen ik midden in de nacht een jaarlijkse nota ontving waar ik van schrok. Hij nam mijn zorgen weg en zorgde voor een geruststellende uitleg. Het was uiteindelijk een meer verwarrende nota waarbij voor mij geen extra onverwachte kosten aan verbonden waren. Ik ben zeer tevreden met de service en raad het aan iedereen aan.

Arno 12 nov 2023
Reageer
S

Hulp bij SSL certificaat

Ik vroeg hulp aan voor het maken van een back-up en het aanmaken van een SSL-certificaat. Tot mijn verbazing nam de medewerker van Versio het initiatief voor ons zonder te vragen en installeerde het certificaat voor ons, wat een fantastische service is! Nu werkt alles naar behoren, hebben wij verder ook geen problemen meer en geven we met gemak 5 sterren aan Versio.

Sergei 7 nov 2023
Reageer
H

Uitstekende klantenservice

Ik ben al lang klant bij Versio en ben altijd onder de indruk geweest van hun uitstekende klantenservice. Ze zijn professioneel, vriendelijk en anticiperen op mijn behoeften. Dennis heeft recent mijn ervaring nogmaals bevestigd met hulp op een serverprobleem. Ik schrijf deze recensie nu omdat ik vind dat erkenning ook toekomt aan degenen die het verdienen.

Hostingpro 7 nov 2023
Reageer
J

Ondersteuning goed, prijs te hoog

Ik kreeg snelle reacties op mijn technische vragen over DKIM en DMARC records, daar was ik zeer onder de indruk van. De medewerker was behulpzaam en verduidelijkte mijn problemen en bood wat oplossingen aan die uiteindelijk mijn probleem verholpen. Echter, de recente sterke prijsverhogingen zijn een minpunt waarbij ik wel vraagtekens moet zetten. Versio blijft betrouwbaar maar misschien niet betaalbaar.

Jannes 22 okt 2023
Reageer
W

slecht en duur.

Niet aan beginnen. Heel duur. Sites slecht bereikbaar. Slechte service. Prijzen afgelopen jaren met meer dan 200% (domeinnaamverlengingen) tot 400% (hosting) verhoogd. Ben inmiddels verhuisd met al mijn sites. Werken met tickets waardoor je vaak lang moet wachten terwijl je sites down is of wanneer je er niet bij kan. Ooit waren ze goedkoop maar nu niet meer.

Willem Heemskerk 28 sep 2023
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van februari 2024.

Over Versio

Versio is een webhostingbedrijf dat zich specialiseert in domeinregistratie, webhosting en andere online diensten. Met een focus op betaalbare prijzen en betrouwbare services heeft Versio een reputatie opgebouwd als een populaire keuze voor zowel individuele gebruikers als bedrijven die een online aanwezigheid willen opbouwen. Versio biedt een breed scala aan domeinregistratiediensten, waaronder registratie van verschillende top-level domeinen (TLD's) zoals .com, .nl, .eu en meer. Ze maken het gemakkelijk om een gewenst domeinnaam te registreren en te beheren. Versio biedt ook verschillende webhostingpakketten aan, variërend van gedeelde hosting tot Virtual Private Servers (VPS). Deze pakketten omvatten functies zoals schijfruimte, bandbreedte, e-mailaccounts en databasemogelijkheden. Voor degenen die geen technische kennis hebben van het maken van websites, biedt Versio een eenvoudige websitebouwer waarmee gebruikers intuïtief en zonder codering hun eigen websites kunnen maken. Versio staat bekend om zijn klantenservice, inclusief een uitgebreide kennisbank en een klantenservice die beschikbaar is via chat, telefoon en e-mail.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.versio.nl
  • support@versio.nl