Versio

Versio

3.4 reviewscore • 5 reviews
B

Snelle hulp bij accountprobleem

Mijn account werd tijdelijk uitgeschakeld vanwege een kleine overschrijding van de data? Versio had mijn dataverkeer voor 1 maand verdubbeld dus ik kan weer door. Wel fijn dat het zo kan en dat ze je niet offline gooien. Voor nu zaak dat ik het niet weer overschrijdt! Iemand enig idee hoe ik dit kan voorkomen?

Bernard 23 nov 2023
Reageer
E

Kritiek op prijsstijgingen

Voorheen had ik mijn website vaak elders gehost maar nu voor Versio gekozen omdat ik veel positieve reviews lees op het internet. Helaas is mijn website een stuk trager nu dus ik denk dat ik maar weer overstap naar een ander hostingbedrijf. Wie weet een goed adresje?

Edwin 24 nov 2023
Reageer
S

Hulp bij SSL certificaat

Ik had hulp nodig want alle sites hebben tegenwoordig een SSL certificaat en wanneer je dit niet hebt zal Google je site ook niet zo snel opnemen las ik. Versio regelde dit gelijk en heb nu een slotje voor mijn website naam in de browser. Ze hebben gelijk de back-up in orde gemaakt. Bedankt.

Sergei 7 nov 2023
Reageer
J

Ondersteuning goed, prijs te hoog

Ze hadden me goed geholpen want ik had wat instellingen fout staan in mijn e-mail omgeving (dKIM en DMARC?). Versie had me hierin super geholpen dus positieve ervaring. Helaas wordt het wel jaarlijks duurder dus snap dat het niet voor iedereen haalbaar is om hier je websites te installeren.

Jannes 22 okt 2023
Reageer
W

slecht en duur.

Niet aan beginnen. Heel duur. Sites slecht bereikbaar. Slechte service. Prijzen afgelopen jaren met meer dan 200% (domeinnaamverlengingen) tot 400% (hosting) verhoogd. Ben inmiddels verhuisd met al mijn sites. Werken met tickets waardoor je vaak lang moet wachten terwijl je sites down is of wanneer je er niet bij kan. Ooit waren ze goedkoop maar nu niet meer.

Willem Heemskerk 28 sep 2023
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van juni 2024.

Over Versio

Er zijn 5 reviews geschreven over Versio op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.versio.nl
  • support@versio.nl